Julestemning og nisser med strippertendenser

Vi hentede det fineste juletræ i går! Egentlig var planen, at vi selv skulle have været ude for at fælde et, – det vil jeg nemlig virkelig gerne indføre som fast juletradition – men ham den voksne mente, at det ville blive lidt svært at få med hjem i bilen med to unger. For i år skulle det være stort, havde vi besluttet. Så efter en lang gåtur smuttede vi forbi spejderne, og Fyrsten smed et 2 meter højt træ over skulderen.

Ane har normalvis hukommelse som en elefant, men hun havde absolut ingen erindring om, at vi nogensinde før har haft en juletræ. Hun fandt det aldeles fjollet, at vi ville tage med IND i huset. Og det kan man jo egentlig godt forstå. Men da først det var placeret i musikrummet, var hun fuldstændig med på konceptet.

Og så gik der ellers amerikanske tilstande i den, da vi smækkede en jule-LP på og overhældte træet med lametta, kugler, flag, julehjerter og mere lametta, mens vi nynnede med på Bing Crosby. Fyrsten elsker lametta, og et juletræ efter hans hoved glimter som Disneys. Stod det til ham, havde vi kun pyntet det med lametta og sølvkugler. Meeeen nu var det ligesom mig og Ane, der stod i spidsen for oppyntningen, og vi er ikke den slags typer, der maler indenfor stregerne eller pynter juletræer efter Bo Bedres, Fyrsters eller nogen som helst andres regler. Næ, vi hænger lige præcis det pynt på vores grene, som vi har lyst til;) Så det gjorde vi! Mens Jasper hvinede af fryd, hver gang Ane hang en kugle så lavt, at han kunne nå den. Og skreg endnu højere, når hun tog den fra ham igen.

Og imens vi hyggede rundt der i et spind af lametta og små dannebrogsflag, blev vi med jævne mellemrum flashet af Anes nyeste yndlingslegetøj – en ‘barbiedukke’, som Ane kalder den, der “danser med babserne”. Jasper fik en julemand, som til Anes store ærgrelse ikke kan en skid andet end at lyse.

Jeg er åndssvagt meget i julestemning! Der er julepynt overalt, pebernødder under sofapuderne, og jeg har endelig fået taget mig samme til at handle de første julegaver. Ane er kæmpe fan af nissen! Hun synes, det er det sjoveste i verden, når han har puttet pebernødder i hendes støvler og remoulade i tandpastatuben. Han skal dog holde snitterne fra hendes fredagsslik. Der er åbenbart en grænse der, hvor tingene går fra virkelig sjovt til fuldstændig forfærdeligt. Dén kommer vi så IKKE til at gentage! Og så skal jeg måske lige huske at meddele det til Fyrsten, når alle husets bamser bliver hængt ned fra lofte og lamper. Det kan åbenbart godt give en voksen mand en smule dårlige nerver, når han sådan vader ind i en dinglende ælling kl. 5 om morgen. Det er nu noteret! Men trods de få nisse-kiksere har julestemningen virkelig fundet vej til Palæ Pompøs.

Jeg er pjattet med det!

img_1940 img_1955

Og ps. Et lille IG-tip:

Jeg er med på en adventsleg, som søde Maria har arrangeret over Instagram, hvor jeg bytter gaver med @michelebayolsen. Hun laver det skøreste, fineste, glimtende julepynt, så er man til den slags, er hun virkelig værd at følge! I min gave i dag var disse skønheder. Er de ikke bare fantastiske?!!

img_1959

 

0 kommentarer til “Julestemning og nisser med strippertendenser”

  1. Hold kæft, hvor blev jeg lige glad i låget af det her indlæg! På den der: “Ej-hvor-er-det-længe-siden-jeg-har-set-Fruen-(som-i-aldrig)-jeg-smutter-sgu-lige-forbi-til-kaffe-og-snak”-måde. Haha! 😉
    December (og I) er fabelagtig(e) – jeg er pjattet med det! 🙂

  2. Elskede Anes stolte blik på snappen, over det nye køb.
    Er sikker på denne ‘Julemandens lille hjælper’ nok skal få en ny og større dansekjole af julemanden i år – hun har tydeligvis været en god pige! :p

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.