Små Tasker og store nødder

Stripper-nissen er efterhånden faldet så godt til herhjemme, at vi slet ikke bemærker hendes svulmende barm længere. Men helt ærligt, hvad havde hun forventet? Min egen kan både producere babymad OG har tre brystvorter – det kan de færreste hamle op med. Ja ja, hun har størrelsen med sig, men det står altså stadig 2-1 i mit favør. Men i dag har Ane fået nissen Taske med hjem fra børnehave. Og nyhedens interesse, I ved… Taske tager i hvert fald gerne imod en hjælpende hånd, når der skal bages pebernødder. Og Stripper-nissen supplerer tilsyneladende gerne med ekstra nødder.

img_2044img_2042

 

Hvor detaljeret skal man lige være, når Taskes palæ-besøg skal beskrives i den medfølgende bog?? Jeg skriver bare, at han lavede noget med nødder – det må være fint….

0 kommentarer til “Små Tasker og store nødder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.