20. december – Jagten på den perfIGte jul

Dette indlæg er sponsoreret af forfatter Stinemaria Mollie Jensen. Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggen Lillemor

img_1456

Du kan i dag vinde bogen Sensitiv mor – Find dine styrker og forstå dig selv samt et års-abonnement til online klubben ‘sensitiv mor’.

Alt du skal gøre er at kommentere med “God Jul!

Husk at du også kan deltage i konkurrencen på Lillemors blog. Der trækkes en vinder på begge blogs, altså kan du fordoble dine vinderchancer ved at deltage begge steder:) Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen HELE 20. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 21. december og vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse.

Stinemaria er foredragsholder, coach, underviser, forfatter og mor til to børn. Stinemaria definerer sig selv som sensitiv. I bogen Sensitiv mor – Find dine styrker og forstå dig selv, fortæller hun, hvordan hun brugte lang tid på at lære at stole på sine instinkter som mor. Bogen byder på konkrete råd og øvelser til at håndtere eventuelle udfordringer i hverdagen. Der vil ligeledes være beretninger fra andre mødre, der fortæller, hvordan de fandt deres styrker og balancen i forælderskabet. Onlineklubben giver vinderen mulighed for hver måned i 2017 at få adgang til en times lydfil om et specifikt emne samt en arbejdsmanual lige til at printe ud, en guidet meditation samt en lille video, hvor Stinemaria vil vise energi- og zonepunkter, der oven i købet også kan stimulere til naturlige ansigtløft. Læs mere om klubben HER.

Stinemaria kan følges på FACEBOOKINSTAGRAM og man kan finde masser af inspiration på hendes HJEMMESIDE.

img_2245

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER.

Og apropos udfordringer som mor…så kan du HER læse eller genlæse om dengang Lillemors datter ‘Kummefryseren’ virkelig satte hende på prøve 😉

Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!

36 kommentarer til “20. december – Jagten på den perfIGte jul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.