Lykke og lokumspapir

Ane er gået på juleferie i dag. Og jeg føler egentlig også, at jeg er gået på juleferie:) Det kan lyde tosset, for ungerne vågner kl. 5 hver dag, lige meget om kalenderen siger d. 20. eller 21. december, og jeg er jo ligesom allerede på barsel, så det er ikke just fordi min kalender er proppet med statusmøder eller elevplaner. Men Ane har ferie, hvilket vil sige, at jeg får den udsøgte fornøjelse af hendes selskab hele dagen. Og det mener jeg faktisk fuldstændig seriøst! Jovist, så kunne jeg bare holde hende hjemme hele tiden, men så havde det jo ikke været juleferie (og jeg havde sikkert fået nærvær nok, inden vi ramte d. 24.). Og Ane har glædet sig til juleferien! De har snakket om det i børnehaven, og vi har talt ned herhjemme. Og lagt dejlige planer. I morgen skal vi besøge Anes bedste veninde og hjem til Anes onkel for at holde jul for hendes kusine. Torsdag skal vi lave havregrynskugler og færdiggøre julegaver. Fredag skal vi have nattøj på hele dagen og se tegnefilm, til vores øjne bliver firkantede. Det er planen. Og jeg er vild med den!!!

Ane er virkelig fan af hele det her julekoncept. Hun sætter en kæmpe stolthed i, at det er hende, der styrer kalenderlyset, og hun har fuldstændig tjek på, hvor mange låger hun mangler at åbne i sin Zendium-julekalender. Hun er super optaget af de mange flot indpakkede julegaver, men har fuld forståelse for, at de først må åbnes juleaften. Nissen er også et hit. Naturligvis gaverne, men faktisk er det hans drillerier, der begejstrer hende allermest. Hendes glæde og entusiasme smitter af i en sådan grad, at jeg også selv bliver helt spændt på, om mælken nu er grøn, eller om dukkerne har holdt køkkenfest i løbet af natten.

Så kan alverdens kloge typer komme med deres formaninger om overstimulering, overdrivelse og for høje forventninger. Jeg hører det slet ikke. Jeg har nemlig travlt med at vikle juletræet ind i toiletpapir! Tag den, Lola Jensen;)

img_2206

7 kommentarer til “Lykke og lokumspapir”

  1. Jeg elsker det gå amok i lametta, lokumspapir og havregrynskugler .Lola Jensen skal lige tage en slapper og spise lidt konfekt. Du ved jo godt selv om dit barn er overstimuleret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.