21. december – Jagten på den perfIGte jul

Indlægget er sponsoreret af Scandinavian Lux.
Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggen Lillemor.

img_1457

Du kan i dag vinde et lækkert Pure Cashmere Scarf  hos Lillemor, samt en Eye mask her hos mig:)

Alt du skal gøre er at kommentere med “God Jul!

Husk at du også kan deltage i konkurrencen på Lillemors blog. Der trækkes en vinder på begge blogs, altså kan du fordoble dine vinderchancer ved at deltage begge steder:) Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Da vi tænker, at I muligvis er travlt optaget af at lave konfekt og stege ænder i de kommende dage, kan man deltage i konkurrencen til og med d. 22. december.Vinderne vil få direkte besked, så husk at udfyld med mailadresse.

Scandinavian Lux  blev etableret i 2015 og er, trods sin unge alder, allerede et meget velmodtaget brand indenfor high quality cashmere. Scandinavian Lux er beliggende på Gammel Kongevej i Frederiksberg, og sælger lækre sager til både ham og hende i butikken samt i webshoppen. De fleste varer er produceret i det fineste cashmere og tæller både cardigans, tørklæder, kimonoer mm. Øjenmasken er lavet i silke, og vil hjælpe dig til at sove bedre, lukke lys ude samt afgiver en diskret duft af lavendel.

15592189_10154326024687753_1064351044_n15644237_10154326024697753_1092735603_n

Scandinavian Lux kan følges på FACEBOOKINSTAGRAM og på HJEMMESIDEN.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER.

Og måske Lillemors børn burde få sådan en eye mask?? Læs med HER.

Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!

73 kommentarer til “21. december – Jagten på den perfIGte jul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.