22. december – Jagten på den perfIGTe jul

Indlægget er sponsoreret af Kys&Kram samt Jordemoderhænder.dk
Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggen Lillemor..

img_1458

Du kan i dag vinde et gavekort på 500 kr. til butikken Kys&Kram (Butikken er beliggende på Østerbro, og gavekortet kan kun bruges i den fysiske butik.), samt et minikursus i babymassage for din mødregruppe hos Jordemoderhænder (kurset finder sted på Frederiksberg).

Alt du skal gøre er at kommentere med “God Jul!

Husk at du også kan deltage i konkurrencen på Lillemors blog. Der trækkes en vinder på begge blogs, altså kan du fordoble dine vinderchancer ved at deltage begge steder:) Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen til og med 24. december. Vinderne vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse.

Kys&Kram er en butik på Østerbro, som forhandler smart børnetøj , legetøj og lækre accessories – også til mor. De har alt til den kræsne familie. De har et stort udvalg af tøj fra Levis, Molo, Joha, Strømper fra Mala, Kids-Up, Mikkline og Small Stuff.

Kys&Kram kan følges på FACEBOOKINSTAGRAM og på HJEMMESIDEN.

295182_280345375385356_559630351_n

 Bag Jordemoderhænder gemmer Stine Gerts Larsen sig. Hun er uddannet jordemoder og arbejder fast på Hvidovre Hospital, hvor hun både er at møde på fødegangen såvel som i jordemoderkonsultationen og som ammerådgiver i amme ambulatoriet. Hun har en bred jordemoderfaglig erfaring og har bl.a.  arbejdet på Rigshospitalets barselsafdeling og også arbejdet som jordemoder på Kingston Hospital i London i en længere periode.

Mini kurset i babymassage er en 60 minutters introduktion til babymassagens kunst for babyer mellem 3 og 9 mdr. Der gennemgås en helkropsmassage af babyerne trin-for-trin, og massageprogrammet får I efterfølgende tilsendt elektronisk, så I også kan lave programmet hjemme.

Jordemoderhænder.dk kan følges på FACEBOOKINSTAGRAM og HJEMMESIDEN.

12316468_1194797893869763_6576163400110302855_n

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER.

Og apropos ingenting overhovedet, så kan du læse med HER om den dag, hvor Lillemor fandt ud af, at hun er blind;)

Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!

49 kommentarer til “22. december – Jagten på den perfIGTe jul”

  1. God jul!
    Sikke en skøn præmie 🙂 Jeg ville meget gerne vinde sådan et kursus i babymassage til min bedste venindes mødregruppe. Det er super godt for nærvær med baby og vigtigt at ens baby har det godt i sin krop <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.