Forresten #13

 • Der sad en lille mus og kiggede op på mig i morges, da jeg åbnede skraldespanden. Jeg knaldede skuffen i og græd en lille smule. Fordi jeg var mega træt, og den der lille, behårede satan ikke lige var det, jeg havde brug for at møde før dagens første kop kaffe. Eller nok bare nogensinde. Kaffe kan gøre meget, men lige der havde det nok ikke gjort den store forskel.
 • Jeg fortalte det ikke til Ane. For hun ville være blevet ellevild. Og så kunne jeg nok så meget understrege, at skuffen IKKE skulle åbnes. Det var den med garanti blevet!
 • Jeg har ikke tænkt mig at gøre en skid ved det. Den må æde sig mæt i kartoffelskræller og vådservietter, indtil Fyrsten kommer hjem. Indtil da går jeg i en kæmpe bue udenom skraldespandsskuffen, hver gang jeg går igennem køkkenet. Det ku’ jo være, at den var i færd med at gnave sig gennem lågen og kom ud og for at nappe mig som dessert. Dramatisk much??
 • Trøster jeg mig selv med, at det kunne være værre. Det kunne være MEGET VÆRRE. Og i så fald ville jeg være tvunget til at tisse i haven midt i en snestorm.
 • Har jeg fået fodsvamp for første gang i mit liv. Hallelujah! Og det der almindelige lamisil, som skulle kunne klare det på et splitsekund, må man ikke bruge, når man ammer. Så nu har jeg fået en creme, der har en virkningstid på op til 6 uger. Pisse fedt. Gamle husmodertricks om at smøre foden ind i hvidløg og lægge et hestehoved under sengen modtages gerne!
 • Har det været endnu en lortenat. Altså for mig. Jasper synes, det er et hit at sove på Anes værelse! Hans nattesyn er temmelig godt, og han kan sagtens finde legetøj og bøger kl. 3 om natten. Hans sigte er knap så godt. Altså med mindre han rent faktisk gik efter at ramme mig i hovedet med en Cirkeline-bog. I så fald bør han blive håndboldspiller.
 • Kan vi altså konkludere, at jeg har mus, svamp og er i akut søvnmangel. Ikke desto mindre er jeg i mega godt humør. Det giver absolut ingen mening, men det er virkelig rart:)
 • Fylder Oliver 20 år i dag. 20! Han var 10 år gammel, lille og forsigtig, da jeg mødte ham første gang. Nu er han granvoksen, fornuftig og fuld af gåpåmod. Jeg er så giga stolt over at kunne kalde mig hans bonusmor:)
 • Sover Jasper lige nu. Og jeg burde gøre det samme. Men en af Anes pædagoger går på barsel i morgen, og Ane vil gerne give hende en gave, så jeg er i gang med at sy risposer. Mon Ane så tager vagten i nat??
 • Mest af alt burde jeg nok gøre noget ved den mus, for jeg har vildt dårlige nerver. Over et væsen som er mindre end min knytnæve. Det er jo fuldstændig åndssvagt, altså! Den er sikkert væk igen. Men det kan jeg jo kun finde ud af på én måde. Pis’ også, at vi har sådan en doven kat! Og at jeg er sådan en kylling….

 

16 kommentarer til “Forresten #13”

 1. Jeg er sådan en gammel kone, som ikke bare har gode råd mht mus 😉 men også ved noget om fodsvamp … brug Atamon – det virker meget bedre end klistrede cremer, som bare spreder lortet.
  Selv tak 😉

 2. Da jeg læste dit indlæg kom jeg til at tænke på at da jeg for snart 15 år siden var gravid med vores yngste barn led jeg af svamp i munden og blev anbefalet af jordemoderen at skylle mund i Atamon så prøvede lige at Google atamon mod svamp og fandt dette http://hus-raad.dk/atamon-kan-bruges-mod-fodsvamp/
  Jeg ved ikke om det virker men det var måske værd at prøve

  1. Fedt, Heidi! Og nu er jeg tilfældigvis typen, der laver syltetøj ind imellem, så jeg har endda Atamon stående!

 3. I familien er jeg kendt som den store musedræber.
  Men I bør anskaffe en musefælde, den eneste, jeg kan anbefale, er den elektriske De helt almindelige man kan købe nu, er ubrugelige. De lidt dyrere er dyremishandling. .
  Den elektriske er hurtig, effektiv og renlig, så den kan bruges flere gange.
  Bank evt på døren,inden du åbner, så gemmer musen sig, men den forsvinder ikke.

  1. Nu har jeg smidt links til Fyrsten på både en elektrisk fælde og sådan en alarm, som Maja anbefaler. Så må han vurdere. Lige nu er jeg villig til at prøve alt for at være sikker på, at den ikke kommer igen og slæber resten af familien med til ‘All you can eat’ i Palæet;)

 4. Vi har døjet SÅ meget med mus. Store klamme halsbåndsmus. Også udenfor sæson. Så har vi investeret i en mår-alarms anordning med to styrker – en til mår og en til mus og rotter. Den står i køkkenet og blinker non-stop. Siden den kom til har vi ingen problemer haft – tip givet videre!

  1. Fedt, Maja! Altså ikke at I har døjet med mus – men tippet:) Jeg har netop fundet sådan en sag på nettet og smidt videre til Fyrsten.

 5. Atamon mod svamp

  Og mine forældre har en lyddims mod mus, mennesker burde ikke kunne høre den men min mor kan… også den genere andre dyr.
  men find hulet den kom ind af og få det stoppet med armeret beton eller ligne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.