Fruens favoritter (OG Jaspers!) til den 1-årige

Annonce//indeholder affiliate links:)

Jasper er jo lige blevet 1 år, og på søndag kommer familien på besøg for at fejre ham og Oliver, som fyldte 20 i onsdags. Tænk, at Fyrsten har to sønner på 1 og 20 – det er lidt af en spredning! Oliver ønsker sig bøger om iværksætteri, sko og den slags voksne sager. Jaspers ønsker er lidt sværere, for han mangler ikke rigtig noget. Han fik nogen fine ting til jul, og derudover nyder han godt af de sager, vi i forvejen havde fra Ane. Men selvfølgelig skal han ha’ gaver! Og jeg har lagt hovedet i blød for at finde på nogen gode ønsker. Desværre har jeg været mega længe om det, så jeg forestiller mig, at de fleste allerede har købt. Men måske I kan bruge listen til noget – om ikke andet kan jeg skamløst udnytte muligheden til at forsøge at hive lidt basseører hjem på affiliate links;)

Jasper ønsker til sin 1 års fødselsdag:

 • Fri adgang til Cash’ vandskål
 • Tørkost ad libitum
 • Fjernbetjeninger
 • Støvsuger
 • Leverpostej
 • Alt det Ane har
 • Ledninger. Alle slags går an, dog foretrækkes opladere.
 • Bryster. Gerne i en snor, så han kan have dem hængende om halsen.

Mors ønsker til Jaspers 1 års fødselsdag:

 • Jeg har lige fået øjnene op for Goki Nature, som jeg synes er et ret lækkert mærke! Og det handler ikke om, at legetøj skal være æstetisk pænt og i træ eller pastelfarvet hæklet af økologiske havregryn, men det holder altså bare lige lidt længere end det meste plastiklegetøj. Jasper er rigtig glad for sine traktorer og lastbiler, men han er også glad for at kaste med dem. Og jeg forestiller mig, at de sagtens kan have hans interesse i en del år endnu, så de må gerne kunne holde til lidt. Så et godt bud på noget lidt mere holdbart (OG pænt) kunne være denne lastbilgravemaskine og traktor.
 • Duplo. Altid duplo! Ane kan have lidt svært ved at dele, og jeg tænker, at det ville være rigtig fint for dem begge, hvis Jasper fik noget Duplo, som er helt hans eget. Meget gerne det her sæt og pladerne her.
 • Jasper er vild med Anes gamle stabeltårn i træ, hvor man skal sætte ring på en pind. Og han er pisse god til det! Så jeg tænker, at denne her lidt mere avancerede udgave kunne være et godt bud på et ønske, og det samme med denne.
 • Legetøj fra BRs eget mærke, som fx denne æggebane. Faktisk synes jeg, at de har virkelig mange fede ting i deres eget mærke, såsom Noas ark i træ (som jeg desværre ikke kan finde på hjemmesiden) og disse stabelklodser. Selv gav vi ham denne puttekasse på hans fødselsdag, som I kan se på billedet. Han er meget glad for den og ret god til at matche klodserne med de rigtige huller. Derudover bliver den fyldt med ALT, hvad han ellers kan finde. I dag indeholdt den et sugerør, en tandbørste og en halv bananpandekage. Ane er også glad for at putte ting i den – særligt sin hånd… 5 minutter efter Jaspers havde fået den, sad hun fast. Så fast, at jeg måtte ha’ håndsæben frem;)
 • Play2Learn dukkehus. Ane har dette, som Jasper er ret så vild med, så jeg tænker det kunne være fint, hvis han fik sit eget. Søsteren er som sagt ikke altid meget for at dele;) Så dette paddehattehus eller dette støvlehus, ville uden tvivl være et hit!

Mere kan jeg simpelthen ikke komme på! Mega fesent. Eller måske et udtryk for at vores stue i forvejen ligner en dagpleje – ingen grund til at gøre det værre, end det allerede er! Holy moly, hvor jeg glæder mig til, at de når den alder, hvor de gider lege på deres værelser. Det kræver selvfølgelig, at vi får lavet dem nogle værelser….

img_3201

8 kommentarer til “Fruens favoritter (OG Jaspers!) til den 1-årige”

 1. Ja fra 1-20 er lidt af en spredning. Meeen den kan vi godt slå herhjemme, hvor den ligger fra 4½-32 :-). Rigtig god fødselsdags fejring for dem begge. KH D

  1. Vildt nok! Men helt ærligt – man kan da også ligeså godt fylde så meget som muligt af sit liv med børn<3 Tak, Dorte:)

 2. Min “Fyrste” har også to sønner. Endda født på samme dato!!! -Men med 25 års forskel 🙂 og ikke af den sammen mor 🙂

 3. Jasper er så lækker smækker og meget beskeden i sine ønsker, synes han skal have alt det leverpostej med tørfoder og hundevand han har lyst til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.