Den dag, jeg ødelagde det hele!

Jeg har her til aften været en lille tur (som om! Jeg har pt 8897 billeder på min telefon….) igennem min kamerarulle for at finde nogen gamle billeder til et andet indlæg. Og så faldt jeg lige over et par billeder, tilbage fra da Ane var omkring de to-tre måneder gammel.

Elisabeth: “Jeeeeeesssss? Kan du huske dengang, Ane var lille – hvor smuk hun var?”

Jess: “Åh ja<3″

Elisabeth: “Hun VAR altså en smuk baby, ikk’?”

Jess: “Jo, helt vildt smuk!!!”

Elisabeth: “Så se lige her…..”

img_9311

 

 

Jess: “Ej, hvad har du gjort ved det? Er det et filter af en art?”

Elisabeth: “Og hvad så med det her?”

img_9317

 

Jess: “Ej! Det er jo ikke hende. Hvad gør du ved billederne? Lad være med det!”

Elisabeth: “Jeg gør ikke noget ved dem!” …. havde jeg sagt, hvis ikke jeg var ved at brække mig af grin over næste billede i rækken;)

 

img_9182

Jess: “Jamen, det kan simpelthen ikke passe! Hun var jo pisse smuk! Det var hun altså!!! Helt objektivt set, så var hun en virkelig pæn baby!”

Elisabeth: “Er du sikker på, at du ønsker at holde fast i den udtalelse?”

 

img_7589

Jess: “Jamen???!!????! Så gå da væk med den telefon! Nu har du ødelagt det hele!!! Men hun ER altså virkelig smuk nu, ikk’?! Er vi ikke enige om det? Og hvad så med Jasper? Er han slet ikke smuk? Er det bare noget, vi bilder os ind? ”  

Jeg griner stadig, så tårerne triller:):):)

 

img_8007

Ps. Ane – du er smuk og skøn og dejlig! Man kan ikke være lige fotogen hver dag;)

 

20 kommentarer til “Den dag, jeg ødelagde det hele!”

 1. Jeg er færdig af grin… men i har altså nogen smukke børn – kan da muligvis være du bruger et filter af en art 😉
  /Jeanet

 2. Åhhh gud hvor er det da bare for sjovt😂😂😂 sidder med tårer i øjnene af grin….
  Har prøvet præcis det samme med min datter❤

  1. Og man kan jo sagtens se det med andres børn, ikk? Og man tænker ‘Gudskelov er mit barn smukt! Det kan ALLE jo se!”;)

 3. HAHAHAHAHAH 😂😂 Heldigvis kan jeg trøste dig med, at jeg kan huske at jeg synes hun var den sødeste baby jeg nogensinde har set 😍 (Og det passer altså! Men jeg har heller ikke selv børn endnu 😏)

  1. Du er fandme sød, Emma!!! Jeg mindes også, at jeg var helt på røven over, at JEG havde fået så smukt et barn, når nu de fleste andre babyer var knap så kønne;)

 4. Hold. Nu. Kæft!!! 😂😂😂 Hvis jeg ikke allerede lå ned, så var jeg knækket sammen på gulvet af grin!!! Jeg var tæt på at vække hele familien – hvis ikke hele opgangen!

  1. Det næstsidste er simpelthen guld værd! Jeg tror faktisk, at Jess’ hjerte sprang et slag over af rent chok, da jeg viste ham det:)

 5. 1000 tak for dagen højlydte grin. Hvor er hun bare skide sød på alle billederne. Iøvrigt en tro kopi af de billeder jeg har af mine bøtn😘

 6. Jeg føler ligesom, jeg bør afholde mig fra at kommentere på dette indlæg af frygt for endnu en shitstorm… Men nu ved du heldigvis også godt, hvordan jeg har det med Ane. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.