Forresten #14

 • Skal jeg til samtale i vuggestuen i dag. Jeg vil ikke. JEG VIL IKKE!
 • Fik jeg lavet smear-test ved lægen i sidste uge – UDEN at græde! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft benene i stigbøjler uden at være opløst i gråd. Er jeg mon kureret??
 • Kom Ane op at slås med et legehus i går og har fået et ordentligt slag på kinden. Da jeg fortalte hende, at hun var ved at få et blåt øje, farede hun meget oprevet ud til spejlet. Hun kom helt rolig tilbage og kunne fortælle, at hendes øjne altså stadig var brune.
 • Var jeg et smut på sundhedscenteret i går for at en fysioterapeut lige kunne kigge på Jasper. Han numser sig stadig frem og vil helst ikke op at stå på hverken ben eller knæ, til gengæld går han ofte i split, så jeg mistænkte, at han måske var hypermobil. Det er han ikke. Han har bare ekstremt bøjelig led, så vi skal hjælpe ham lidt på vej. Efter at have talt med fysioterapeuten, går vi ud i venteværelset, og mens jeg tager tøj på, kravler han op ad fem trappetrin. Bekymring afblæst;)
 • Charmerede han både fysioterapeuten og en ældre dame i venteværelset til den helt store guldmedalje. Han vinkede, klappede og dansede og lagde hovedet på skrå og smilede, når de roste ham. Da jeg fortalte det til Fyrsten, svarede han tørt: “Det er han jo nødt til. Han er jo højst sandsynligt grim!”
 • Var min veninde, Maria, på besøg i mandags. På et tidspunkt åbnede jeg skraldespanden, som Jasper straks kastede sig over. Maria smilede og sagde “Nå, så kommer der en lille mus!”, hvilket fik mig til at springe tilbage med frygten lysende ud ad øjnene. Hun mente naturligvis bare Jasper.
 • Mener Fyrsten at have fundet musens hoveddør, og den er nu blokeret. Så for en stund følte jeg mig sikker. Så åbnede jeg skuffen under ovnen og fandt en halv brødkurv. Den kunne da i det mindste spise op!
 • Har jeg smidt nogen nye rabatkoder ind i her, hvis I skal shoppe lidt. Jeg skal ikke. Nej. Det skal jeg i hvert fald ikke. Træd væk fra computeren med det dankort, Elisabeth!!!
 • Er jeg begyndt at glæde mig en lille smule til, at der begynder at gå penge ind på min konto igen. Til maj…. Hvem sagde ‘forventningens glæde er den største’??
 • Er min veninde, Trine, vildt overrasket over, at vi fire andre piger i Kusseklubben har papirkalendere. Vi snakker ikke familyplanner, men sådan en rigtig kalender i bogform. Personligt kunne jeg slet ikke forestille mig at bruge andet! Er det mon virkelig så unormalt i dag? Nu tester jeg det lige på jer.

[poll id=”7″]

 

Han er sgu da mega køn! Tror jeg nok;)
Han er sgu da mega køn! Tror jeg nok;)

22 kommentarer til “Forresten #14”

 1. Han er SÅ fin, din lille dreng! Og som du skrev til billederne af Ane, så kan man ikke være lige fotogen hver gang.😂 Hold kæft, det var de bedste baby-retardo-billeder ever! Men findes de ikke af alle børn..?😊
  Jeg har faktisk købt en papirkalender (mayland med en side pr. dag og det hele), men har ikke fået brugt den endnu. Den er fra juli 2016-juni 2017…jeg må vist opgive det med papirkalendere…men så kan jeg jo ikke sætte klistermærker og tegne havfruer i!!

  1. Jeg er altså også helt sikker på, at han rent faktisk ER lækker! Også selvom Jess stadig er lidt i tvivl;) Ej, det lyder godt nok som om, du er kommet lidt skævt fra start:):)

 2. Jeg har også sindssygt mange retardobilleder af mine, ellers kønne, børn – heldigvis er vi jo i den digitale tidsalder nu, så man tager jo gerne en 3-50 stykker og så vælger det bedste. Tænk hvis det havde været et gammeldags kamera; så var det billederne der var blevet fremkaldt og så var historien blevet, at hun var en grim baby. Hvilket faktisk får mig til at tvivle på nu, om min mand rent faktisk var en grim baby, eller om mine svigerforældre bare var virkelig ringe fotografer haha 😛 Og jeg kører både kalender i telefon, en family planner og en bullet journal som det så fancy hedder (hvilket er engelsk for: Jeg kan bedst lide at have en notesbog med mig altid og så mangler jeg en kalender så derfor skriver jeg aftaler ned i den i stedet for)

  1. Helt sikkert bare dine svigerforældre, som ikke var helt ferme til det der kamera! Men ja, det er fandme eller sjov – “og så var historien blevet, at hun var en grim baby.”;)
   Vi har også en family planner, sådan for overblikkets skyld. Jeg ville rigtig gerne ha’ en bullet journal, men det virker som lidt dobbeltkonfekt, når jeg allerede har en kalender…

   1. Okay. Nu har jeg sovet (eller, ikke så meget!) på det. Jeg vil også ha’ en bulletjournal:) For mens lillebror alligevel holdt mig vågen, fik jeg et hav af idéer til, hvor fin den kan gøres!

 3. Kalenderen til i år købte jeg for første gang i god tid. Det gør jeg så aldrig igen! Pist væk var den de første 14 dage af året. Da min mand fandt den, blev jeg SÅ glad! Papirkalender FTW! 😀

 4. JA JEG BRUGER PAPIRKALENDER!!! Derudover skriver jeg notater i hånden i skolen (og det er ikke fordi jeg ikke har en computer) fordi det er federe 😉 jeg bruger også kalender på mobilen.

  1. Det har jeg også alle dage gjort, fordi jeg ganske enkelt husker dem bedre på den måde. Så kan man give dem andre farver, male dem i en taleboble eller indramme dem med små blomster – så hænger de meget bedre fast i mit hoved:)

 5. Haha😂 Elisabeth, jeg sagde 80! Men okay, har faktisk fundet ud af, at min bedste, som jeg henviste til, ER 85. Jeg er stadigvæk i chok og har fortalt det til ALLE på arbejdet i dag😂 Men de var nu mest forvirrede over, hvad kusser og kalendre har med hinanden at gøre😊

  1. Trine, så kan du bare fortælle dem om menstruation og tider til voksning af de nedre dele, så forstår de meget bedre sammenhængen mellem kalendre og kusser :-p

 6. Jeg bruger min kalender på telefonen, men har i mange år brugt papirkalender, og kunne nok godt finde på det igen, da jeg er meget for at skrive i hånden! Men jeg er også meget distret, og kalenderen på telefonen har en alarm, hvilket helt klart er meget smart i min verden 😀

  Og begge dine børn er da meget smukke! Selv om jeg var lidt ved at dø af grin over både Anes babybilleder, og fyrstens kommentar 😀

  1. Åh ja – den del kunne nok også være ret brugbar for mig;) Og tak! Stakkels Fyrste – nu tør han aldrig mere tro, at de faktisk ER smukke;)

 7. Jeg kunne ikke drømme om at andet end papirkalender, men nu er jeg også en gammel krage – dog en temmelig digital en af slagsen 😉 Jeg elsker min kalender på bordet, hvor jeg kan se en uge (eller i år en måned) af gangen.
  Jeg tænkte på dig forleden morgen, da min kat havde en mus med inde – den spiser dem ikke, den kaster rundt med dem, indtil de er døde – og dagen efter en fugl, det er altså synd, men jeg opdagede det først, da fuglen var død – eller tæt på.

  1. Jeg er ikke så gammel endda – tror jeg;) -, men jeg er bestemt ikke særlig digital. Jeg var ved at dø, da de afskaffede kinabogen på mit job, og vi skulle til at tage mødenotater på pc. De tog mig et par år at forlige mig med;) AAAAAADDDD! Charlie hev engang en fuldvoksen due ind gennem kattelemmen – behøver jeg fortælle hvilket svineri, det betød?? Føj!

 8. Okay papir kalender og papir kalender. Jeg bruger en Bullet Journal – og jeg er vild med det. Jeg er vild med at jeg kan ændre layoutet hvis det ikke passer mig, eller hvis jeg har lyst til noget andet. Alt muligt ryger ind, tanker, to-do lister, refleksioner, Ting jeg ønsker mig, gave ideer til andre, lister i alle afskygninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.