Fååååårk

Mine negle ligner noget, der er løgn. De er flækkede og spaltede, og neglelakken er skallet virkelig meget af. Det er ikke noget særsyn – sådan ser de oftest ud. Og det gør de så også i dag. Hvor der har været en journalist fra TV2 forbi for at interviewe mig til Nyhederne….

img_3579

Fååååårk!

Jeg ved overhovedet ikke, hvorfor jeg sagde ja. For jeg er ikke særlig tv-venlig. Jeg kan jo for dælen knap nok agere naturligt på Snapchat! Det gik bare så hurtigt. Og en time efter, at jeg havde talt med en sød journalist i telefonen, så stod der en anden journalist og tv-mand i min stue. Jeg skulle snakke om at pakke børn ind i vat, fordi Mads Christensen åbenbart har påtalt det ‘problem’ på tv i går. Så det snakkede jeg lidt om, mens vi sad på Anna og Elsa-tæppet på stuegulvet. Imens prøvede Jasper at spise min mikrofon, og Ane krævede, at jeg lukkede hendes Elsa-kjole, og Cash gik ind foran kameraet.

Fåååååårk, altså! Jeg er så dårlig under pres. Det havde jeg bare lige glemt. Jeg kommer til at lyde mega arrogant og stram. Det er dét eller bævrende stemme og rystende hænder, hvilket egentlig nok havde været mere charmerende. Nu blev det vist bare lærerstemmen.

Nu er det ligesom gjort. Med afskallede negle og pletter på blusen, som jeg også først opdagede efterfølgende. Det var også først der, det gik op for mig, at de filmede mig fra venstre side. Hvor der bor en pænt stor bums. Sikke en tv-star;) Faktisk aner jeg ikke, hvornår det bliver sendt. Kl. 19, tror jeg. Eller måske har det været der her kl. 18. I så fald gik jeg glip af det. Det er måske også meget fint;) Jeg kan overhovedet ikke huske, hvad jeg sagde. Jeg er til gengæld ret sikker på, at jeg ikke sad på mine hænder imens.

Fååååårk…..

8 kommentarer til “Fååååårk”

  1. Jeg så dig. Du gjorde det godt. Og jeg opdagede hverken bumser eller pletter på tøjet. Faktisk tænkte jeg (med misundelse) at du var utrolig tv-egnet.

    1. Du er sød! Jeg bemærkede også godt, at bumsen var aldeles usynlig – de har nogen gode filtre på deres kameraer;)

  2. Du er for sej – jeg havde nok ikke sagt ja 😂
    Synes du var Mega god – og tænkte som Cille, at du virkede meget tv-egnet. Sejt gået! (Og jeg er i øvrigt helt enig med dig!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.