Klammere end gennemsnittet….

Der er gået to mus i fælden i dag. Og vi er ikke ude i nogen former for symbolik her. Vi taler vaskeægte, levende mus. Som nu er døde. Og ret skal være ret – det var kun den ene, der gik i fælden. Den anden sad på kanten af skraldespanden, da Fyrsten skulle tømme sin tallerken for madrester efter aftensmaden. Den kiggede forhåbningsfuldt på ham – “Får jeg også kylling??“. Indtil han knaldede den i gulvet med sin middagskniv.

Skal vi så ikke sige, at det var det?? Skal vi ikke?

Jeg har længe tænkt, at vi herhjemme var indbegrebet af sådan en helt standard familie i dagens Danmark. Det var før det med musene. Og fodsvampen. Og ligtornen. Og lusene. Og rotten. Og afføringen. Og fingrene oppe i numsen. Nu hælder jeg til, at vi er bare lidt mere klamme end gennemsnittet. Det er ikke nogen rar erkendelse. Men jeg har købt for 60 kr. bland-selv-slik, en stribe chokoladeskildpadder og noget Kinder-et eller andet, så det er nok den helt rette dag at se mig selv i spejlet.

Jeg var med garanti mega bad ass og cool i mit tidligere liv. Mega!

img_3696

6 kommentarer til “Klammere end gennemsnittet….”

 1. Har boet 5 dage i nyt hus. Altså nyt for os men gammelt for huset. Der bor en lille tyk mus der har ædt mine fugle kugler, lidt mel, ungernes nudler og hver aften holder den fest rundt om de 4 fælder vi har sat op😂 det lidt klamt, men så det heller ikke være og vi har også haft lus og forhøjer med børneorm og det er klamt….

 2. Jeg synes du skal tilgå det med lidt buddhistisk tankegang: Eftersigende får man ikke større udfordringer end man kan håndtere. Med andre ord: What doesn’t kill you makes you stronger. Når det så er sagt, så ville jeg utvivlsomt selv være gået i brædderne… Jeg vil sende dig en tanke eller to næste gang jeg ser en rotte i gården; bvddrr!! Forstår dig virkelig godt!
  Mega-fedt billede, bortset fra det! ❤️
  Håber din fortsatte weekend bliver fri for mus, rotter, fodsvamp og kinderæg! Nå, nej – MASSER af sidstnævnte!!

  1. Ha! Jeg hader det udtryk;) Men er med på hvad du mener, og i den her sammenhæng går det an:) Og tak! Den blev fri for mus mm, til gengæld smed den lige en omgang feber i puljen:/

 3. Åh, hvor jeg kender det.😝 Vi flyttede ind i vores hus sidste vinter og fandt hurtigt ud af, St der boede en musefamilie i nærheden, der holdt fest i vores køkken hver aften/nat.🙄 Alt føltes klamt i køkkenet! Tror vi nåede at fange 5-6 inden det stoppede. Nu er der kommet nyt køkken op og alle små huller er blevet lukkede efter bedste evne

  1. Det er lige netop det der med, at det hele pludselig bare føles klamt! Også selvom musene selvfølgelig ikke har været over det hele. Men bare tanken:/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.