En veludhvilet hotdog…

Til fastelavn vil jeg gerne være:

– veludhvilet. Ja, jeg jinxede det. Selvfølgelig gjorde jeg det! De seneste tre nætter har vi været tilbage i den samme gamle rille, hvor søvn er noget man drømmer om. Hvis man da når at falde i søvn længe nok til at drømme.

– bedre til at prioritere. Der er tusind ting, jeg gerne vil. Male de franske døre i stuen, få Jasper klippet, lære at spille guitar (jeg har tilmeldt mig et onlinekursus, sgu!), se mine veninder mere, igang med Kejserinde-træningen igen, for den blev syltet sidst, fordi jeg er pisse dårlig til at prioritere. Har andre mennesker reelt et liv sideløbende med hverdagen? Og hvordan fanden jonglerer man et fuldtidsjob ved siden af??

– en nærværende kone. Kæft, jeg er en lort, der laver alt muligt andet end at holde i hånd med min mand, når først ungerne er puttet!

– et skridt foran. Det bliver jeg måske til fastelavn i 2028…..

– bedre til at lave mad. Fyrsten har fødselsdag i morgen, og familien kommer på besøg. Jeg har brugt en uge på at forsøge at komme på en menu, som ikke er spaghetti og kødsovs. Jeg er landet på osso bucu, som jeg aldrig før har lavet. Det skal nok gå galt.

– sådan én med plus på kontoen. Eller bedre endnu sådan én, der ikke bekymrer sig om økonomi. Jeg synes stadig, at det er verdens bedste idé, at vi forlængede min orlov, så vi ikke skal stresse over indkøringen. Men det er nok også verdens bedste idé bare at ignorere min netbank fuldstændig i de næste par måneder!

– gravid. Jeg er skruk. Som altid. Hvilket er temmelig dumt at være, når man har en mand, der ikke vil ha’ flere børn. Nå ja, og når man ikke kan lave dem selv;)

– nyklippet. Jeg er ikke blevet klippet i halvandet år. Hvilket langt fra er min rekord, men hold op nogen tjavsede lokker, man ender med efter graviditet og amning!

– Fru Pudderkvast. Eller det vil jeg faktisk ikke. Jeg vil meget hellere være ovenstående. Eller pruttepude eller hotdog. Måske en veludhvilet, nærværende hotdog? Med ekstra agurksalat! Men Ane siger, at jeg skal være Fru Pudderkvast. Eller Pippi Langstrømpes mor. Men i og med at Pippi ikke har en mor, tænker jeg lidt, at det giver sig selv.

Hvad vil du være til fastelavn? Hotdog’en er ledig….

img_2459

4 kommentarer til “En veludhvilet hotdog…”

 1. Jeg vil gerne være

  – Udhvilet… Men min snart 1 årige er ikke enig
  – være mere til stede for mine større børn også – Når trætheden stopper…..
  -være med til at stoppe tiden så min barsel ikke slutter om lidt
  – være med på at droppe netbank, eller ikke at kigge på den
  -være mindre skruk…tror dog aldrig det sker… og 4 ville da også være fedt :o)
  -nævnte jeg at jeg gerne vllle være frisk?
  – være uden søvnunderskud…bare et par dage….

  Der er mine små ønsker for fasterlavn

 2. Pippi har en mor som er død… så øh hvis du er hende skal du vel være et spøgelse eller en engel…. ?
  hmm tror ikke vi skal til noget fastelavn, men sker det så skal Zorro være bi (fik en dragt til jul) og jeg låner en biavler hat…

 3. Årh den søvnmangel kender jeg godt til og det er ikke engang pga små børn. Nøj bliver helt nostalgisk med fastelavn og pippi. Jeg er overhovedet ikke kreativ men en gang har jeg alligvel fået produceret et pippikostume til vores datter. Og det blev faktisk smaddergodt hvis jeg selv skal sige det. Hr. Nilsson blev vha elastikbånd suret fast på skulderen, mens kæphesten blev holdt i den ene hånd. Havde konstrueret et stativ ud fra nogle ledninger som blev flettet ind i håret så fletningerne stod vandret. Hun var så fin og moderen stolt. Behøver jeg at sige at både kjole/forklæde og hårstativet er gemt – haha.
  Forresten hvis du mangler en god opskrift på osso buco, siger du bare det. Den er fra Hanna Grants Tour de france kogebog. Mange hilsner Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.