Forresten #15

Indeholder reklamelink:)

– Faldt jeg i går over en artikel, som nøje redegør for, hvordan man måler en tissemand korrekt. Vi taler tre sider! Hvordan jeg faldt over den, taler vi til gengæld ikke om;) Nu er I i hvert fald informeret. Selv tak:)

– Kom jeg til at sætte mig ovenpå Anes usynlige ven i går. Det udløste kaskader af mindre pæne gloser. Fra nu af står jeg bare op og spiser.

– Gik indkøringen helt fantastisk i sidste uge! Der var lutter smil og glade dage:) Nu har han ligesom forstået, hvad der sker, når jeg vinker og går …. Av, mit moderhjerte.

– Kan jeg ikke rigtig komme igennem til vinderen af halskæden fra Jane Kønig. Så hvis du læser med her, Kamilla V. G., så tjek dit spamfilter og smid mig en mail:)

– Står denne kop (affiliate link) lige nu allerøverst på min ønskeseddel til min fødselsdag om to måneder. Den er jo alt for fed!!!

– Er jeg netop begyndt at læse med på denne blog, hvilket indtil videre har vist sig at være en virkelig god beslutning:) Åh, jeg elsker at finde ‘nye’, velskrevne blogs:)

– Er vi for alvor gået i gang med at planlægge renoveringen af førstesalen, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Og endnu mere til at være færdig! Jeg glæder mig dog ikke til at skulle etablere et midlertidigt soveværelse i musikrummet. Det er kun et par måneder siden, at vi fik skik på det, efter det havde fungeret som lager for Fyrstens ting fra den gamle arbejdsplads. Og udestuen er også først lige kommet tilbage til normalen efter at have ageret savværk for reolbyggeriet. Nu vender vi hele hytten på hovedet igen igen.

– Har den fantastisk søde Heidi udgivet et indlæg om Dillerbanden her til morgen, som gør mig fuldstændig varm om hjertet og blød i knæene!!!!<3

– Siger Ane de sjoveste ting lige for tiden! Bare se billedet herunder. I går sagde hun “Jeg vil godt ha’ noget fredagsslik!” Jeg informerede hende om, at det ikke var fredag, hvortil hun svarede: “Giv mig nu bare det slik – jeg ved, du har det!” Det havde hun jo sådan set ret i….

img_3984

5 kommentarer til “Forresten #15”

  1. De er så fulde af farver, dine skønne poder! Elsker, at Ane frygter for lillebrors fremtid som vandpyt! Hvor er det dejligt, at indkøringen af Jasper er gået så godt… Sidst men ikke mindst: Tusind tak for din fine anbefaling af min blog; jeg er virkelig rørt!!! ❤️

    1. Altså, jeg banker mig selv lidt oveni i hovedet for ikke at have fundet ind til dig noget før! Men da du linkede til dit bamse-indlæg (som jeg elsker!), fik jeg også læst lidt flere indlæg, og du røg fluks på min Bloglovin’-liste. For nøj, du skriver bare virkelig fint og rart!!!

  2. Åh nu smelter mit hjerte jo også…. Læste lige om jeres bande, kom til at grine ekstra højt med din beskrivelse “Gift med en gammel diller og mor til to”. Altså den voksne del af mig forstår godt hvad du mener, men altså…;-) TAK for det grin, jeg trængte (altså til grin, ikke…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.