Bloglands bedste #3

img_1259

Man kan ikke begive sig ud i at hive bloglands perler frem uden at vende spotlamperne mod amarOrama, som med sin gakkerfortælling har begået en genistreg uden lige!

Det er uden tvivl det mest originale, geniale, fængende og skræmmende, jeg nogensinde har læst.

Jeg faldt over den gakkede gakker en lørdag eftermiddag, og jeg vendte ikke blikket bort fra pc, før jeg var ved vejs ende. Som ikke er enden, men starten, hvorfor jeg, efter det sidste punktum, besluttede mig for at læse fortællingen den anden vej.

Forvirret? Forståeligt! Men så læs den da! Jeg lover, at du ikke vil fortryde det! Og når du har læst den forfra, som egentlig er bagfra, så kan du jo læse den bagfra, som egentlig er forfra. Og derefter kan du dykke ned i de mange andre gakkerfortællinger, som efterlader et spor af gakkede løgne og løgnagtige gakkere, som du simpelthen er nødt til at følge. Fordi du ikke kan lade  være. Som fluer om en lort.

Men jeg må advare: Gakkerne er skræmmende. Psykopatiske. Fascinerende. Og svært vanedannende.

 

6 kommentarer til “Bloglands bedste #3”

  1. Jeg er meget, meget enig, Elisabeth!

    Jeg kan særligt anbefale Stalkergakkeren – den rørte mig meget og er en, jeg har læst højt for flere veninder. “Og jeg ignorerer det faktum, at jeg aldrig kommer til at opleve så vild og grænseløs en kærlighed igen som med min gakker. For den kærlighed eksisterer ikke uden modpolen. Og modpolen ødelægger dig. Jeg vil ikke have syg kærlighed.” Så smukt.

    1. Virkelig smukt! Smukt og skræmmende. Fortællingerne sidder i én i flere dage efter, man har læst dem. De kan ikke rystes af, selv hvis man vil. Jeg anbefaler dem til alle, jeg kender!

  2. Ej… Stalkergakkeren er min gakker. Jeg skrev det mest ned for min egen skyld. Tænk det har rørt og ramt nogle andre. PS. Det gik godt med min kæreste. Ligger her og snuser til vores lille datter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.