Forresten #17

 • Er jeg simpelthen blevet så vild med mit fejlfarvede hår! Først tænkte jeg, at det bare skulle farves over hurtigst muligt. Så tænkte jeg, at der godt lige kunne gå et par dage. Nu tror jeg egentlig bare, at jeg beholder det:)
 • Ane synes, jeg ser fjollet ud. Men altså, hun synes også, at bussemænd smager godt (verdens klammeste vane!),  og at hendes far er tyk, så jeg ved ikke lige, hvor højt jeg skal vægte hendes vurdering.
 • Har jeg fået lidt spørgsmål på snappen omkring mit hår, så her kommer lige et fælles svar:) Jeg har meget tyndt og fint hår, som normalt bare klasker fuldstændig sammen! Det var en fordel, da jeg for et par år siden havde en helt lige page, men denne gang ville jeg gerne have lidt mere fylde. Og det får det helt automatisk, fordi Marlene har klippet op i det. Og så er jeg ret glad for hårpudder som denne (reklamelink) og tørshampooen fra Batiste (reklamelink), som også kan købes i Normal. Pudderet kan man rode op i igen og igen, hvis håret falder sammen. Det har været fast inventar i mit toiletskab i de sidste mange år.
 • Viser Jasper stadig ingen tegn på at have overtaget Anes skoldkopper. Hvilket er rigtig fint i fht, at han først lige er faldet til i vuggestuen. Men det havde nu været fedt at have det overstået inden jobstart!
 • Har jeg vist slet ikke fået fortalt, at han sagt sit første ord!!!! Som selvfølgelig var “Ane“<3
 • Er jeg faktisk blevet lidt vild med de der bluser med bølger/vinger (hvad dælen kalder man det??), som er ret in pt. Hvilket er mærkeligt, for min smag plejer ikke at følges med moden. Overhovedet! Jeg er dog mega meget i tvivl om, om jeg bare ville ligne en forvokset cupcake. Overvejer lidt at ønske mig denne eller denne (reklamelinks) til min fødselsdag.
 • Overvejer jeg også, om de stribede strømperbukser fra Sneaky Fox, som jeg levede i, da jeg var teenager, mon nogensinde kommer på mode igen? Se dét ville jeg helt sikkert kunne arbejde med!
 • Ja, der kom lige sådan nogen reklamelinks. Og hvis I studser over, hvorfor de pludselig optræder med jævne mellemrum, så er det altså ikke fordi jeg sigter efter at tjene millioner herinde, men fordi der er et par måneder endnu, før jeg får løn, og fordi Fyrstens manglende løn efter konkursen STADIG ikke er blevet udbetalt. Så jeg ser om ikke bare jeg kan tjene en lille sjat herinde, indtil tingene er tilbage på sporet.
 • Er det egentlig lidt skægt, hvor berøringsangst jeg kan være i fht sådan noget med økonomi. Jeg synes faktisk det er lidt grænseoverskridende at skrive. I modsætning til dengang jeg førte en samtale med min tissekone herinde;) Sådan har man jo sine ting….
 • Har jeg lavet et lille skriv til Dare Danmarks hjemmeside, som I kan læse her, hvis I skulle have lyst:) Der ligger også mange andre fine og ærlige beretninger derinde, som er et læs værd. Og kast endelig et like efter deres facebookside – det fortjener de. De gør er stort stykke arbejde for de familier, som, med samfundets briller, ikke passer ind i kasserne. Man behøver ikke selv have en familie, som er anderledes end normen for at smide et like. Man tilkendegiver blot, at man støtter op om ligestilling for alle familieformer:)
 • Fortalte jeg Ane, at faster Rilla og onkel Bimse skulle komme på besøg i dag. “Og en der starter med S. Kan du gætte, hvem det er? Ssssssss?” “Mormor?” “Nej, mormor starter jo med M. Kan du høre det? Mmmmm?” “Sssssssusanne!” (som mormor jo rigtig nok hedder!) Nå ja, godt ord igen;)
 • Synes faster Rilla, at jeg har fundet på noget helt genialt. Som jeg bare synes, er det eneste rigtige og også ret så indlysende. Så nu må jeg høre jer: putter I ikke pitabrød i kaffefiltre, når I spiser dem??
 • I samme åndedrag må I også lige svare mig på, om jeg er den eneste, der kan huske Herman? Og gad da egentlig vide, hvor han blev af?
 • Bør jeg virkelig blive bedre til at huske, at lukke døren til badeværelset…..

img_4350

14 kommentarer til “Forresten #17”

 1. Jeg har ikke set Herman i mange år! Kædebrevene forsvandt også i takt med at portoen steg.

  I mine teenageår, da halvdelen af den faste føde bestod af toast, røg de altid i et kaffefilter. Jeg har aldrig tænkt over det med pitabrød, men smart smart.

  1. Jeg kan så fortælle dig, at han – ifølge kommentarerne på IG – lever i bedste velgående! Phew, man blev da lige lidt bekymret der;)

 2. Pitabrød i kaffefilter er genialt, det skal afprøves næste gang vi får pitabrød. Elsker din nye hårfarve, behold den det er sjovt at være rødhåret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.