Mig og min kræsne barm

Annonce // indeholder reklamelinks

via GIPHY

Jeg skal starte på job lige om lidt. Og jeg planlægger at tage mine bryster med;) Dog får ammebh’en lov at blive hjemme! Der skal jo af gode grunde ikke være let tilgængelig adgang til barmen i løbet af dagen, så med tanke på, at mine ammebh’er er lidt trætte i både stof og elastik får de lov til at blive fredet fra mandag til fredag.

MEN. Jeg ammer jo stadig. Og det er muligvis derfor, eller måske er barmen bare blevet lidt fintfølende på sine gamle dage, men jeg kan i hvert fald ikke holde ud at have bøjle bh’er på. Det strammer og gnaver, og det er fuldstændig udelukket, at jeg kommer til at have dem på igen foreløbig. Så har jeg sådan nogen toppe, som jeg købte i Føtex, da jeg blev gravid, men der er minus støtte i, så det er umiddelbart heller ikke en løsning.

Så var det jeg tænkte, at I måske lige havde et genialt tip oppe i ærmet? Eller er jeg den eneste med akut bøjlefobi?

Jeg har kigget på lidt forskelligt, men det er godt nok svært at få et klart billede af sådan en bh udfra et billede og en kort tekst på en hjemmeside. Jeg ku’ selvfølgelig hoppe forbi en undertøjsforretning, men der er prisen bare lige det dyrere end på webshops. Og fordi jeg endnu ikke ved, om det bare er fordi barmen er blevet forvænt efter halvandet år i delvis frihed, eller om det er en blivende tilstand, så gider jeg ikke skulle ud og bruge hele min opsparing lige med det samme.

Mine krav er:

ingen bøjle! Overhovedet! Ikke engang sådan en lille stang i siden. Der skal være fuld bevægelighed.

ingen synlige nipples. Ja, jeg er kedelig på den måde;) Men altså, enten skal der være en smule polstring i, ellers skal stoffet være så tykt, at jeg ikke kommer til at sidde der på lærerværelset og stritte, hvis nogen åbner et vindue.

ikke for meget fikumdik. Det er mægtig flot med stropper, der former sig som en sommerfugl på ryggen, men det er ikke lige mit behov (det var faktisk bare et tænkt eksempel! Efterfølgende faldt jeg over denne;)). Der må bestemt gerne være lidt blonde eller noget, men helst ikke for meget bling bling og bestemt ikke noget, som kunne komme til at kradse – igen, sådan en ting som er svær at fornemme på billeder.

der skal være noget støtte. Jeg har ikke nogen særligt stor barm, men det, jeg har, er blevet flittigt brugt, hvorfor den har brug for lidt hjælp til at holde sig ‘oprejst’;) Derudover ammer jeg som sagt stadig, hvorfor der er lidt mere vægt i dem sidst på eftermiddagen. Jeg har set på denne, men er i tvivl om, om den mon vil kunne klare tjansen….

brystet skal dækkes. Altså ingen små trekanter, som kun lige skjuler de vigtigste dele. Hele mit bryst er vigtigt i den her sammenhæng.

Shit, jeg er krævende! Er det mon helt umuligt at finde noget, som dækker mine behov bare sådan nogenlunde uden, at man skal kaste en 4-500 kr efter det?

Jeg har kig på disse:

img_4585

De første to er fra Gina Tricot, begge til 119. De fås her og her. (Og så kan de altså lidt mere, når de ses på modellen, end på billederne her.) // Lascana , 239 kr. // Gap, 249 kr.

img_4587

 

Calvin Klein, 319 kr. // Sloggi, 199 kr. // Magic Bodyfashion, 149 kr. // Skiny, 129 kr. (den ser mega behagelig ud på modelfotos!)

Og de disse tre er uden tvivl mine favoritter!

img_4588

Calvin Klein, 265 kr. // Gap, 249 kr. // Triumph, 249 kr.

Lad mig endelig høre jeres erfaringer, hvis I kender nogen af de nævnte modeller! Og også gerne hvis I selv bruger en, som I kan anbefale (eller det modsatte), eller kender til nogen fysiske butikker, som har lækre bh’er til en billig penge:)

Dejlig mandag til jer:) 

Ps. Jasper har fået skoldbøtter, sgu. Hvilket de ringede og sagde fra vuggestuen i formiddags. Jeg sagde “Neeeeej, den der knop har han haft hele weekenden!” , hvilket var rigtig nok! Så de beholdt ham dagen ud. Og jeg nappede ham med hjem i eftermiddags og fandt tre skoldkopper i hans hovedbund. Hej hej, ravnemor;) Nå, men nu vakler jeg lidt mellem over at panikke ved tanken om endnu et skoldkoppebarn, og juble over at få det overstået inden jobstart. I skal nok få besked, når jeg har besluttet mig;)

19 kommentarer til “Mig og min kræsne barm”

 1. Altså jeg sværger til Lulu fra Femilet – de er fantastiske. Har prøvet andre lignende, men jeg synes stykket under brystet kravler op på alle andre. De er ikke voldsomt dyre – men heller ikke de billigste der findes.

  1. Kan jeg mon få dig til at smide et link? Der er umiddelbart flere forskellige Lulu’er, når jeg søger:)

  1. Fedt, Dorte! Altså ikke at du også er sart, men med en personlig erfaring! Synes også den ser virkelig behagelig ud:)

 2. Må jeg anbefale poxclin til de små sataner der snart breder sig på jaspers krop? Det er en let og luftig skum, der ikke svider, lindrer kløe og er sjov at lege med og smøre på. Den fås på apoteket men skal ofte bestilles hjem den bliver brugt en del i andre lande, men ikke mange kender til den i dk.

  1. Dét må du! Vi brugte a-derma til Ane, det virkede ret godt, men det kan jo sagtens tænkes, at der skal noget andet til med Jasper. Tak for tip:)

  1. Sporty er også helt okay – man ser den jo ikke:) Tak for tip, Tanja – den må på ønskesedlen! Sammen med modellens mave;)

 3. Det kan være du får et hyggeligt skoldkoppe-forløb! Det havde vi: Hun havde måske i alt 30-40 skoldkopper, lidt på kroppen, en på læben og så 7 stykker i hovedbunden. Og hun var OVERHOVEDET ikke syg! Ingen feber eller noget, udover en halv dags let feber 24 timer før knopperne sprang ud. Så hun var faktisk bare lidt træt af at være hjemme til sidst, for syntes ikke rigtigt vi kunne tillade os at bruge ugen på at hygge på legepladser og gå i svømmeren, når hun potentielt kunne smitte andre børn. Krydser fingre for at Jasper tager turen på samme måde – det er sgu sjovere end flere hundrede kopper og et barn, der ligger og klynker. Kram til jer og god bedring

 4. ASOS har mange bløde bh’er til absolut gode priser! 🙂 Jeg er aldrig helt kommet ud af ammebh’erne, siden jeg stoppede med at amme vores datter for 1,5 år siden.. FUCK! Det ser meget værre ud på skrift, end det gør i mit hovede! Jeg er gravid igen nu, og mine bryster er vokset helt enormt allerede, så jeg sværger til sportsbh’er fra h&m i øjeblikket, når jeg er på arbejde, og frie babser når jeg er hjemme. MEN jeg skal helt sikkert ha’ anskaffet mig nogle bløde bh’er fra ASOS. Nu!

  1. Og ps. Jeg ku’ også godt forestille mig at blive boende i ammebh’erne, hvis ikke de var blevet så slatne;)

 5. Juhuu, noget jeg kan hjælpe med! (omend det er et par dage gammelt indlæg – men det kan jo være du ikke har købt lager endnu! ;))

  Den nederste stil, du har en kollage af, har Monki faktisk også i både hvid, sort og nude! Og det bedste er, at de kun koster 130 kroner! Jeg har lige købt en stak for første gang nogensinde, og jeg er kæmpe fan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.