Bræk og tyve med dårlig musiksmag!

Indeholder et reklamelink

Vi måtte tage hjem fra Lolland et døgn tidligere end planlagt, fordi Jasper blev syg. Han har kastet op nærmest nonstop siden i går nat kl. 3, og jeg er træt, ildelugtende og træt. I nat var den helt gal, og vi løb i pendulfart frem og tilbage mellem seng og badeværelse dækket i opkast og endte med et fællesbad kl. 3. Jeg ku’ sikkert godt hive en sjov sammenligning med Roskilde Festival ud ad ærmet, hvis altså ikke jeg var så træt! Det er pisse synd for ham. Han er næsten kun lige færdig med skoldkopperne, og så skal han igennem sådan en tur:/

Og apropos bræk, så har der været indbrud i bilen i nat. Altså, hvis man kan kalde det indbrud, når jeg var en klaphat, som ikke låste bilen, fordi det ene barn græd og det andet kastede op.  De har heldigvis ikke ødelagt noget, men de svinedyre solbriller (reklamelink af den slags, som smider en skilling vores vej, hvis I klikker på det. Jeg lover at øremærke dem, så han kan få et par nye!), som jeg gav Fyrsten, da han fyldte 40, er væk. De er ret uundværlige, når man som Jess har skader på øjenene efter at have svejst i en del år, så han er selvfølgelig virkelig ærgerlig. Og jeg har vildt dårlig samvittighed, fordi jeg burde ha’ tænkt på at låse bilen, mens Fyrsten tog aftenens opkastetjans. Det er bare en ekstra irriterende situation, fordi vi har haft indbrud i huset tidligere og derfor plejer at være ret opmærksomme på at låse både hus, cykler og bil. Og fordi vi jo for dælen alligevel var oppe hele natten, men intet hørte. Øv altså, at folk ikke kan kende forskel på dit og mit!

Jeg trøster mig med, at de ikke løb med hverken Sko/Torp, Lukas Graham og Thomas Buttenschøn-cd’er, som de ellers havde hevet ud ad handskerummet. Tyveknægte har åbenbart god smag i briller, men tilsyneladende også virkelig dårlig smag i musik;)

Nu vil jeg gå ind og kæle om min syge søn, spise en af de kager, som Tina var så sød at komme forbi med i formiddags og forsøge at ryste ærgrelsen af mig! Dejlig søndag til jer:)

(Og endnu et apropos – denne gang apropos ingenting: de har fået en fin træskulptur i skolegården på den katolske skole i Maribo. Jeg siger ikke, hvad det ligner…..)

img_4881

9 kommentarer til “Bræk og tyve med dårlig musiksmag!”

 1. Årh hvor øv for jer! God bedring til Jasper. Håber ikke han får raget mere til sig ❣️
  Vi havde indbrud i bilen et år vi var på ferie. Det eneste de stjal var mine (flotte flotte Adidas) sko. Det sørgede jeg længe over. Jeg har aldrig været gladere for en julegave end da min kæreste gav mig et par nye.

  1. Det er helt åndssvagt, at man kan blive så ærgerlig over en materiel ting, men jeg kan virkelig godt følge dig!
   Og tak:)

  1. Hæ, du er sød, Bolette!!!:) Ej, jeg tænker, at det går. Der ee jo heldigvis ikke længe til, at jeg er tilbage på job – så må de nappes fra budgetten indtil da;) Det er bare ærgerlige penge, når nu det så nemt kunne være undgået:/

 2. Skulpturen mangler klokkeværket, eller nå nej 😜
  Øv altså, flyt til Jylland, vi har tyve, men det er ikke sikkert man har indbrud fordi man glemmer at låse

 3. Hvor mange gange må man trykke på de link, så du får noget ud af det? Jeg skal gerne give den gas så fyrsten kan få et par nye solbriller ☺

  Og stakkels jer 😕 Håber bræk omgangen er overstået og at l andre slipper 🙈 Ellers god bedring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.