Middag med udsigt (til lysere tider!)

Vi har spist ude her til aften. Østerbro, sgu. 6. sal. Fancy shit! Udsigt over København, saftevand ad libitum og håndsprit i uanede mængder.

På Rigshospitalets børnemodtagelse….

img_5103

Alt er fint! Altså, på nær at Jasper er syg. Igen. Og da han havde fået ret høj feber på meget kort tid og samtidig havde en temmelig høj respiration, ville lægen gerne have ham tjekket for lungebetændelse. Hendes mistanke havde heldigvis intet på sig, og efter et par timer på børnemodtagelsen er vi nu hjemme igen med beskeden om at kontakte lægen, hvis ikke feberen falder.

Jasper er glad. Febervarm og træt, men glad. Ane er bare en stjerne, som syntes, at det var en spændende udflugt på sådan en helt almindelig onsdag. Og hun har netop nusset sin lillebror i søvne med ordene “Du var SÅ dygtig hos lægen, Jasper! Du var SÅ dygtig!

Jeg er bare øm om mit moderhjerte. Og træt i hovedet. For jeg syntes, at Anes skoldkopper var slemme, men overskuelige. Jaspers var tungere, nok fordi man kun lige havde overstået første runde. Så var der Jaspers mavevirus, som bare var hæslig. Og min egen tur i samme boldgade, som satte en ekstra prik over i’et i hæslig. Og nu skal vi åbenbart gennem en tur til, og det syntes jeg faktisk er lige over grænsen for, hvad man kan forvente af en helt almindelig familie. Så nu er vores fire dage til indkøring round two barberet ned til to, for han kommer naturligvis ikke afsted i resten af denne uge.

Arhmen, hvad sker der for det? Vi er normalt aldrig syge! Så nu siger vi, at det var det, ikk´? At nu kæmper vi den her feber i gulvet, og så har vi taget vores andel af sygdomme for resten af 2017, okay??!

For fucks sake!

4 kommentarer til “Middag med udsigt (til lysere tider!)”

  1. God bedring. Herhjemme kommer det også altid i bølger og så kører det i det, der føles som en uendelighed, men heldigvis er man lige pludselig ude på den anden side.KH Dorte

    1. Jeg håber virkelig, at den anden side venter lige om hjørnet, og at det bare lige er sådan en ‘ny i vuggestue’-ting! Og tak:)

  2. Åååh rigtig god bedring! Vi har haft minimum et sygt barn konstant siden 2 uge af januar! Og vores husstand tæller dog kun 2 børn. Men men men – nu er det snart varmt vejr og så er der ikke mere sygdom har jeg bestemt. Og i og med at vi har taget vores tørn denne vinter, så slipper vi næste år (for meget at håbe på!???)
    Håber i snart er raske hos jer 🙂

    1. Bestemt! Der må være sådan en kvote eller noget! Og det lyder bestemt til, at både I og vi har opbrugt vores;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.