Madlavning for dummies – Pasta, tun og broccoli

Nåååå, men I bad selv om det😉

Forleden beklagede jeg min nød på Snapchat. For jeg er gået fuldstændig kold i forhold til idéer til madplanen, hvorfor jeg altid ender med at lave de samme retter uge efter uge. Ind imellem drister jeg mig til at kaste mig over Google eller en tilfældig kogebog, men jeg står simpelthen af på retter, som kræver for meget tid eller for meget forberedelse, og så ryger jeg tilbage i rutinen.

Folk på snappen var skide søde til at komme med gode forslag, og et par enkelte spurgte, om jeg så ikke til gengæld ville dele nogen af mine ‘hofretter’. Og det gør jeg gerne! Men jeg siger lige – det her er madlavning for dummies! Jeg kan ødelægge både gryde og køkkengulv, når jeg skal koge ris, så niveauet er derefter. Jeg bruger Dolmio, når jeg laver kødsovs, og de eneste sovser, jeg kan lave, er dem fra Knoor. Så er du sådan én, der gerne vil udfordres lidt, og som synes, det er spændende at afprøve nye eksotiske krydderier, så er det NU, du skal stoppe med at læse. Vil du bare gerne ha’ lidt inspiration og skal det være helt vildt nemt, hurtigt, billigt og børnevenligt, så er du havnet det rette sted;)

 

Pasta, tun og broccoli – tid: 15 minutter

Ingredienser:

en pakke frisk pasta (vi bruger den med spinat)

to dåser tun

broccoli

salt, peber, hvidløg

revet mozzarella

 

To dåser tun smides i en gryde med lidt salt, peber og hvidløg. Det lunes ved middelvarme i ca. 10 minutter. Og ja, varm tun lyder klamt. Men det er det virkelig ikke!

Broccolien smides i kogende vand, og får kun lige et par minutter, så der stadig er bid i. Broccolien fiskes op og frisk pasta smides i vandet og koges i ca. 5.

Jeg serverer det seperat, så man selv kan øse op, da jeg ikke er fan af broccoli, der smatter;)
Masser af revet ost ovenpå – det er prikken over i’et! Det er heller ikke dårligt med et hvidløgsflutes til.

Nemmere bliver det altså ikke:)

img_5131

4 kommentarer til “Madlavning for dummies – Pasta, tun og broccoli”

 1. Det lyder ikke helt tosset
  kan godt lide at udfordre mig selv, MEN når mit hoved brænder sammen sætter jeg ild til stegepander hvis jeg vil stege en pølse….. så nemme retter er dejlige at havde nye ideer til

 2. Jeg tør simpelthen ikke kaste mig ud i varm tun 😬 Men resten lyder lækkert ☺

  Verdens nemmeste ret herhjemme består af kylling med bacon eller fisk, pasta, stegte grøntsager/dampet broccoli eller hvad grøntsagsskufffen lige byder på og så verdens nemmeste sovs bestående fløde, citronskal og citronskal, salt og peber. Det skal bare koges op og vupti lækker sovs til kylling og fisk. Den er jo ikke ligefrem fedtfattig, til gengæld er den nem og man behøver ikke så meget af den ☺

 3. Hej søde dejlige dig
  Tusinde tak for en opskifte for dummies 🙈 Glæde jeg mig til at prøv 💪
  Synes det var supe sejt cyklede Idag og dejligt indlæg fyldt med kærlighed ❤️❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.