Kan man være civiliseret med trusserne på vrangen??

Vi gjorde det sgu! Nåede ud ad døren til tiden i morges med kun et enkelt bump på vejen. Jeg havde tegnet Gurli Gris på tv’et på Anes skema, hvilket jeg burde have sagt mig selv, at hun ville tage meget bogstaveligt. Det udløste en mindre krise, som dog heldigvis ikke var værre end, at den kunne klares med et glas saftevand. Ja, jeg er sådan en mor! Tak, verden, for den vidunderlige opfindelse som er sukker<3

Jasper blev afleveret uden problemer. Han hoppede bare over til en pædagog og vinkede til mig og Ane. Med tanke på hvor lidt han har været i vuggestue i marts, er jeg helt på røven over, hvor fint han takler det!

Jeg fik også afleveret mig selv på job i god tid til lige at drikke en kop kaffe og hyggesludre med kollegerne. Og jeg følte mig helt voksen og civiliseret, som jeg stod der i rent tøj og med lukket ammebh. Den følelse formåede jeg at holde fast i helt til kl. 16, hvor jeg opdagede, at jeg havde mine trusser på på vrangen. Men altså – to ud ad tre er heller ikke skidt, vel?!

Nu er Fyrsten ved at putte ungerne, og jeg skal kigge på lidt forberedelse til i morgen. Vi skal besøge Toms chokoladefabrik – det er i sandhed en tung tjans at lægge ud med ovenpå halvandet års barsel;)

Og tak for jeres søde kommentarer til indlægget i går! Jeg blev vist lidt emotionel. Og nej, det er heldigvis ikke sådan, at jeg på nogen måde påtænker at lægge bloggen på is – den kommer til at få lov at fylde det, jeg nu har lyst og overskud til ved siden af en 42 timers arbejdsuge og et helt almindeligt familieliv. Og den har jo altså overlevet en endt barsel før, så mon ikke det også går denne gang? Jeg bilder også mig selv ind, at det har en værdi for jer, at jeg nu bare er en helt almindelig mor, som skal forsøge at jonglere job, børn, mand og hus og samtidig forsøge at vende trusserne den rigtige vej;)

img_5173

– Så ser jeg ud nu. Med åben ammebh og broccoli på skjorten (den fås her (REKLAMELINK), broccoli forhandler de vist ikke). Og nej, jeg har ikke vendt trusserne. De sidder ligeså godt.

7 kommentarer til “Kan man være civiliseret med trusserne på vrangen??”

 1. Åh det kan da være ligegyldigt hvilden vej trussen vender, bar de sider behageligt.
  puha starte ud ned besøg på Toms, hvis det med en flok børn så god fest. Og husk en Tandbørste, luften er tæt af sukker.

 2. Den morgen jeg havde vendt trusserne forkert “opdagede” jeg det først da min søde massør gjorde mig opmærksom på det efter endt behandling. Det var 2. gang jeg var der… Og jeg døde lidt!

 3. Det er sgu’ da pissegodt gået! Og så længe der ikke er nogen der ligefrem skal se dig i trusser på din arbejdsplads (det går jeg ikke ud fra at fyrsten synes er en skidegod idé), så PYT med det! ❤️Jeg plejer for mit eget vedkommende at troppe op til møder iført de dersens smølfeblå plastiksovertræksfutter, eller med cykelklemmer. Holdkæft det er kikset. Jeg lover dig for, at jeg gerne bytter med et par trusser med vrangen ud næste gang – er du frisk? Kom glad!
  Men mega-fedt, at alting gik så godt! Længe leve saftevand og feberredninger! ❤️

 4. Min trussehistorie er lidt mere til den sære side:

  Jeg var på sygehuset endnu engang, og skulle tage min temperatur. Uden at tænke over det, stikker jeg javertussen op, og så venter jeg på den bliver færdig. Idet jeg trækker den ud tænker jeg, at det da egentlig var underligt, at jeg bare sådan lige kunne stikke den ind, uden der var modstand fra trussen??

  Det viste sig så, at jeg efter endt bad (Uanset hvor syg og dårlig jeg er, så SKAL jeg have et bad inden jeg skal indlægges!) havde taget et par trusser på, som var tiltænkt min søsters hunhund. Som jo af og til var i løbetid, og derfor fik et par trusser på, hvor der var klippet et hul til halen. Lige netop dé trusser havde jeg altså fanget og taget på i min feberrus O.o

  Jeg var mere end glad for, at jeg selv valgte at tage den temperatur, selvom sygeplejersken sgu nok havde fortjent et godt grin 😉

  Skønt at læse, at alt gik godt i øvrigt 😀

 5. burde jeg være bekymret over at jeg tog Gurli Gris lige så bogstavelig som Ane? Da jeg så planen tænkte jeg ej hvor smart, og så har hun også tjekket hvad der er i fjernsynet på det tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.