Når man bliver ramt i hjertekulen

Jeg fik en mail i dag, som ramte mig lige i hjertekulen og efterlod mig med en klump i halsen og tårer i øjnene.

Mailen var fra Titan. Jeg kender ham ikke. Men han skrev til mig i håbet om, at jeg ville hjælpe ham med at nå ud til folk på hans og kæresten Stines vegne.  Og det tog mig under 3 sekunder at tage stilling til, at jeg selvfølgelig gerne ville det!

Stine er nemlig ramt af kræft. For tredje gang. Og som situationen er nu, er behandlingsmulighederne i Danmark udtømt. Men der er stadig hjælp at komme efter i Tyskland og Finland, hvorfor Titan har startet en indsamling til at finansiere dette, samt diverse kosttilskud, cannabisolie mm, som kan lindre Stines smerter. Han har også arrangeret en støttekoncert, som afholdes i Brøndby på onsdag – den kan I læse mere om her.

stineogtitan

Stine er 32 år gammel. Ligesom mig. Men hvor mine største problemer pt. er den tilsyneladende bundløse vasketøjskurv og det faktum, at vi er løbet tør for ost til morgenmaden i morgen, så kæmper Stine for sit liv.

Jeg kan på ingen måde sætte mig ind i, hvordan livet må være for Stine og Titan lige nu. Og jeg kan på ingen måde gøre det lettere. Men jeg kan gøre det her! Jeg kan lytte til Titans bøn og gøre mit bedste for at hjælpe ham med at hjælpe Stine.

For et par uger siden skrev jeg, at vi havde været så uheldige at have indbrud i bilen. Det indlæg indeholdt et reklamelink til de solbriller, som blev stjålet. Og I var søde at klikke på det, så jeg ku’ skrabe lidt penge sammen til et par nye solbriller til Fyrsten. Det blev til 233 kr. Dem har jeg netop overført til Titans indsamling. For Fyrsten kan godt undvære et par solbriller lidt endnu. Titan kan ikke undvære Stine!

Måske der er noget, som du kan undvære?

– Du kan støtte Titan og Stine HER, hvor du også kan læse mere om deres historie og nuværende situation. Du kan også støtte via mobilepay på 61696270.

 

Én kommentar til “Når man bliver ramt i hjertekulen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.