Nogen dage skal man bare ha’ bar røv og spise is!

Da vi stod op i morges, spurgte jeg Ane, hvad hun gerne ville lave i dag. “Jeg vil godt ha’ bar numse. Og spille iPad. Og spise is!” 

Det er først indenfor det seneste år, at jeg sådan for alvor har sluppet det der med at sammenligne mig med andre mødre. Jeg tror egentlig, det er helt uundgåeligt, at man gør det på nogen punkter. Og hvor jeg på mange måder føler, at jeg hviler 100% i min måde at være mor på, så er der også punkter, hvor jeg til tider kan føle, at jeg burde gøre mere og andet, end det jeg gør.

Jeg burde tage mine unger med i Zoologisk have og på museum, vi burde tage på ture og ferier. Vi burde give dem flere og større oplevelser, end det vi gør. For det gør andre forældre.

Men vi er hjemme-hygge-mennesker. Vi spiller vendespil og bygger huler under spisebordet. Vi klæder os ud og danser til radioen. Vi brækker gulve op og planter bærbuske i haven. Og vi skaber børn, som, når adspurgt hvad de allerhelst vil lave, egentlig bare gerne vil ha’ bar røv.

Så det har vi gjort i dag. Haft bar røv. Altså for Anes vedkommende. Jeg har haft morgenhår og dårlig ånde. Og vi er dykket ned på bunden af en sø for at hente Bamses vandkande, og vi har bagt en kage til Motormille. Og vi har spist is til frokost og kage til dessert. Bare rolig – det var hindbæris og citronkage, så vi har fået frugt! Og hvor jeg er sikker på, at elefanter ville ha’ imponeret Ane ret meget, så kan jeg afsløre, at det heller ikke gik stille for sig, da hun opdagede, at hendes mor kan gribe en bold med én hånd! Eller at hendes far kan jonglere (ja ja, der var lige en, der følte trang til at blære sig med sine motoriske evner!).

Så nej, det blev ikke til Zoologisk have eller DGI-byens svømmehal i dag. Heller ikke i dag. Men det blev dælme ret så hyggeligt alligevel:)

Og når nu man har haft bar røv hele dagen, så er det vel passende at slutte den af med at iføre sig både bukser og shorts;)

img_5336

7 kommentarer til “Nogen dage skal man bare ha’ bar røv og spise is!”

 1. De dage ER bare de bedste, faktisk bedre end at suse rundt blandt timilloner andre, for at se på dyr, eller andet forlystelses noget… Hjemmme dage, med spontane planer, kager og is, det er også min YNGLINGS ting…:o) Mine de to store er så 10 og 15, og render ikke med røven bar, og gider sku heller ikke rigtig det der hule noget, men de gider at bage, og de gider spille og bare hygge <3 Og lillesøster, hun er hun 1 år, så hun gider bare mega meget at være sammen med os andre…og gerne i bar røv, men….det kan være en udfordring… he he
  Nyd dagene <3

 2. Kæreste Elisabeth, jeg elsker at læse om din måde at være mor på. Det virker bare så ægte, ærligt og rigtigt! <3

 3. Jeg har også brugt langt tid, på at tænke på om mine børn lider skade hvis de ikke kommer på charterrejser. Vi var afsted i 2015, Tyrkiet 43 grader og jeg talte dagene for hjemrejsen. Manden og jeg er bare ikke til det. Vi vil være hjemme, eller ude og sejle kajak, i telt eller bare i naturen. Det vokser vores børn op med, at kunne lave bål, slå telte op og rulle en kajak…. 😀

 4. Da mine piger var små, havde vi heller ikke råd til alle mulige ture der kostede penge eller til ferier i det store udland, men vi holdt fri med hygge og leg og besøg i sommerhuset hos Besserne og mine piger manglede ikke kærlighed, ligesom dine to og det er det allervigtigste i min optik <3 Tak for dejlig blog. Krams Lene

 5. Lyder bare som en fantastisk dag, og hvorfor skal vi også okse rundt når vi har fri?
  Se zoo m.m. skal i nok nå, at nyde livet og lære at kunne slappe af er meget vigtige.
  Elsker Hvordan I er tilstede i livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.