Nye sko, ny taske og nyt job

Indeholder reklamelinks:)

Jeg var jo så heldig at få to smukke kjoler fra Dress the Bird til min fødselsdag:) Men da de var ens, røg den ene retur, og i stedet modtog jeg i går de sko, som jeg i dette indlæg omtalte som verdens smukkeste sko. For sådan så de virkelig ud på billedet! Og jeg havde en lille smule dårlige nerver, da jeg åbnede pakken, for de kunne jo næsten kun skuffe, ikk’?! Det gjorde de bare ikke. Slet, slet ikke! De er ikke alene helt åndssvagt fine, de er også ualmindeligt behagelige at have på:) Jeg er ikke garvet i det med høje hæle, men dem her kan jeg helt sikkert danse i hele natten! Yay, jeg er glad:)

img_5497

Og så er fødselsdagsgaven fra Fyrsten endelig landet. Det tog noget tid, og pakken har både været frem og tilbage og forsvundet, før den landede i Palæet. Men den var ventetiden værd! Den lækreste skindtaske fra Redesigned by Dixie købt lige her (reklamelink) – og den har præcis den størrelse og form, som jeg syntes, jeg manglede. Stor nok til at kunne huse både pung (også en fødselsdagsgave og også fra Redesigned by Dixie, den findes her (reklamelink)), kalender, vandflaske, en bog mm., men lille nok til at tingene ikke på magisk forsvinder og først kommer frem fra dybet halvanden måned efter, man skulle bruge dem. Den har to store udvendige lommer med trykknap, to åbne og en lukket indvendig. Jeg er fan! Og ps. så er der 25% på både taske og pung lige nu – typisk! Men dejligt for jer;)

img_5513 img_5514

Derudover har jeg også fået en anden lille, ny ting, som jeg endnu ikke har delt med jer – nemlig et nyt job. For nogen uger siden, mens Jasper kastede op i stride strømme, formåede jeg på forunderlig vis at banke nok faglig viden ud af den støvede barselsknold til at overbevise en flok søde og dygtige mennesker om, at de burde give mig et job. Hvordan det lige lod sig gøre, har jeg stadig ikke helt forstået;)

Egentlig ledte jeg slet ikke efter et nyt job. Jeg har været det samme sted siden 2008, og jeg er virkelig glad for det! MEN jeg har lidt luret på det andet sted fra tid til anden, fordi det bare virker som en sindssygt spændende arbejdsplads. Hvad og hvor tænker jeg at holde for mig selv, men det er indenfor samme felt, hvor jeg altid har været, nemlig specialundervisning. Dog med et andet teoretisk udgangspunkt og en lidt anderledes elevgruppe, hvilket også er det, der tiltaler mig virkelig meget – muligheden for at udvikle mig fagligt, dykke ned i nye metoder og blive klogere på mig selv og min egen praksis.

Det er pisse angstprovokerende for sådan en tryghedsnarkoman som mig. For man ved, hvad man har, ikk’?! Og det, jeg har, er godt! Men jeg tror også, at det er virkelig sundt at udfordre sig selv og prøve noget andet. Det er noget, jeg ikke altid er god til, men lige med hensyn til dette, så stod sol og måne bare helt perfekt, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er det rigtige valg for mig. Og på trods af stort vemod over at skulle sige farvel til et sted og i særdeleshed til folk, som jeg holder af, så glæder jeg mig også helt vildt meget til at kaste mig over det nye:)

Jeg var dog lige ved at skide grønne grise, da jeg skulle til samtalen. Og nej, Jasper havde ikke smittet mig;) Men jeg er bare slet ikke trænet i det der med at gå til samtaler. Og jeg er ikke god til at ‘sælge’ mig selv. Og det tænkte jeg, at jeg skulle. Indtil Fyrsten sagde noget andet. “De kan jo læse sig frem til og høre fra dine referencer, at du er dygtig. Det ved de allerede, det er derfor, du skal til samtale. Du skal ikke sælge dig selv – du skal være dig selv. For de skal beslutte, om du er en, som de har lyst til at tilbringe fem dage om ugen sammen med. Og DU skal mærke efter, om du har lyst til at være sammen med dem. Om de er noget for dig.” Og han har jo ret. Som altid.
Samtalen var kl. 9 om morgenen. De havde sat en skål slik på bordet. Så var der ligesom ikke så meget at rafle om – den slags mennesker er lige noget for mig;)

Så d. 1. maj starter jeg op på nyt job. Jeg håber, de har slikskålen klar!

16 kommentarer til “Nye sko, ny taske og nyt job”

 1. Først skal du lyde en kæmpe tak fordi du deler din hverdag og tanker på bloggen, snap ovs. Elsker simpelthen din narturligvis tilgang til tingene og personlige vinkle på det.
  Men ville endelig os bare ønske jeg kæmpe tillykke med dit nye job, tror virkelig bare du er den bedste lære 👍🏼..

 2. Åh de kloge ord fra din fyrste var lige det min mand havde brug for at høre! Tak til ham!
  Og hurra og tillykke til dig! Med smukke sko, taske, arbejde og alt derimellem!

 3. Eeeej, jeg er herre nysgerrig nu! Hvad nu hvis det er samme sted, hvor min kæreste arbejder? Det kunne være så sjovt! Hvis det er det, så kommer jeg og stalker dig på job.
  Kæmpe stort tillykke, håber det bliver alt du drømmer om!

 4. Tillykke med jobbet 🙂
  Sikke fine gaver – tasken er desværre udsolgt – hvad hedder modellen? Overvejer nemlig at lure på den på en anden hjemmeside 🙈

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.