Kærlighed og klubber

Indlægget er sponsoreret af Libero

Da vi fandt ud af at vi ventede Ane, var oplevelsen selvsagt noget anderledes, end vi havde forestillet os, mens vi kæmpede for at blive gravide. Jeg havde gennemlevet scenariet et utal af gange – hvordan jeg ville reagere, når jeg for første gang så de to famøse streger på testen. Hvordan jeg ville fortælle Jess det. Hvordan jeg ville fortælle mine forældre det. Og hvordan jeg ville fortælle min søster det – hun havde trods alt ageret heppekor i et par år. I stedet blev bøtten vendt på hovedet, og det blev min søster, der kunne overbringe os nyheden om, at vi skulle være forældre. Dét scenarie havde jeg ikke gennemlevet! Og jeg ville med garanti have forestillet mig, at det i så fald ville indeholde en mindre grad af “WAUW”  og “WIIIIII“, end hvis jeg selv stod for at frembringe den ekstra røde streg. Heldigvis var der lige præcis så meget “WIIIIIII“, som man kan forvente, når man opdager, at man venter sig – også selvom at det på ingen måde blev, som vi havde forestillet os. Jeg tror ikke, at det var muligt for mig at være mere lykkelig – heller ikke hvis jeg selv havde været gravid. Og jeg gjorde som mange andre nygravide og tilmeldte mig diverse grupper og nyhedsmails, så jeg uge for uge kunne følge med i min datters udvikling. Og da vi nåede dertil, hvor hun begyndte at kunne høre, indspillede jeg en sang fra Bamse og Kylling, som jeg tvang min søster til at spille for maven. Hun adlød – modvilligt. Jeg har ikke verdens smukkeste sangstemme, lad os bare sige det sådan;)

De fleste vil nok tænke, at det må være en mærkelig følelse at vente sig uden at være gravid. At følge med i barnets udvikling i maven uden selv at kunne mærke eller se det. Men jeg kendte jo ikke til andet. Indrømmet, så kunne jeg godt, midt i al min glæde og taknemlighed, blive misundelig på min søster. Fordi hun mærkede min datter indefra, følte hendes spark og fornemmede hendes hikke. Jeg var bange for, hvordan det ville føles, når jeg fik Ane i armene – om vi ville kende hinanden. Den følelse forsvandt dog i det sekund hun åbnede sine store, mørke øjne og så på mig. Så kunne det ikke være anderledes. Vi var bare hinandens.

Graviditeten med Jasper blev selvfølgelig meget anderledes. For denne gang var det min graviditet. Det var min mave, han voksede i. Men lykken og forventningen var hverken større eller mindre. Jeg fik bare lov til rent fysisk at kunne følge med på en anden måde:)

image

Under begge graviditeter har jeg været tilmeldt Libero Klubben. Faktisk kan jeg se i min indbakke, at jeg meldte ind på dagen for gennemscanningen med Ane:) Med Ane brugte jeg den til at få relevante artikler og tips i min indbakke og til at samle koder på blepakkerne, som kunne byttes til forskellige sager som legetøj, udklædningstøj mm. Da jeg blev gravid med Jasper gik jeg blot ind og tilføjede en ny graviditet, så jeg kunne modtage mails om både den periode, som Ane var i aldersmæssigt, men også om den nye graviditet.

Men faktisk har Libero klubben udviklet sig en del fra dengang, jeg stiftede bekendtskab med den i 2013 til i dag, og den har fået flere anvendelsesmuligheder:

– Forældreforum. Der er nu lavet et socialt forum, hvor man kan skrive sammen med andre forældre.

– ‘Barnets bog’. Der er også lavet en digital form for barnets bog, hvor man kan sætte billeder ind og skrive noter om de første dage som forældre, det første smil, det første bad mm. Og man har mulighed for at gøre den synlige for udvalgte, således at bedsteforældre og andre interesserede kan følge med.

– Artikler målrettet den periode, dine børn er i. De var der også i ‘gamle dage’, men jeg synes, at overblikket er langt bedre i dag. Når jeg fx. klikker ind på Jaspers profil på min klubside er der gode tips til hvordan man takler det, når børn slår eller river hinanden, hvor jeg på Anes profil kan finde artikler om, hvad man lave af hyggelige hjemmeaktiviteter, forslag til apps og brætspil mm.

Det er naturligvis fuldstændig gratis at melde sig ind i klubben, som man kan gøre lige her. Og nu man er i gang, kan man, hvis man er gravid eller baby under 4 uger gammel, bestille en blepakke med prøver på Libero Touch i str. 1 og 2 – det er ikke helt dumt:)

libero

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.