Fra mit hoved på Ålekistevej til virkeligheden i morgen

img_5780

Reklame // ambassadørsamarbejde

Så er det altså for alvor blevet forår! Kan I mærke det? Jeg er i dag cyklet både til og fra job uden jakke på, hvilket er noget nær det fedeste i verden! Det har være to rigtige gode dage på det nye job, og jeg er blevet taget godt imod af både elever og kolleger. Jeg har en virkelig dejlig følelse i maven omkring det! Jeg mødte sent i morges og havde tid til både at støvsuge og ordne vasketøj, inden jeg skulle ud ad døren. Egentlig skulle jeg ha’ hentet ungerne i eftermiddags, men Fyrsten skrev, at det havde han klaret, så jeg kunne cykle stille og roligt hjem i solskin. Og se frem til at kysse mine børn og ignorere støvsugeren. Glad over den helt vilde beslutning jeg har truffet i forhold til jobskifte. For indtil videre giver den bare så god mening!

Men det var faktisk slet ikke det, jeg ville fortælle jer. Jeg ville fortælle jer, hvad jeg skal i morgen, når jeg cykler fra job, for det gør mig også glad. Og den historie starter et helt andet sted.

Tilbage i december sad jeg i en bil sammen med Christina et sted på Ålekistevej. Vi havde været til julebingo-event hos Miriam, og jeg havde været så heldig at vinde nogen make up-produkter. Og der i bilen siger jeg, som en hurtig, indskydt bemærkning, at det da ville være super fedt, hvis man lige kunne få lidt undervisning i, hvordan man rent faktisk lægger en pæn make up.

Nu kender I måske Christina fra hendes blog. I så fald vil I vide, at Christina er en handlekraftig kvinde. Virkelig! Jeg har kendt hende i et lille års tid, og i den periode har hun: startet et firma, solgt et hus, landet et job, fået tilbudt et andet, gennemført et Vasalop, været i Go’morgen Danmark og sikkert mange flere ting, som jeg ikke kan huske. Jeg bliver helt stakåndet bare af at skrive det! Og der er flere af ovennævnte situationer, som med garanti havde fået mig til at smide mig fladt på jorden og kalde på en voksen! Christina? Hun synger en Disney-sang, spiser en træstamme og lægger et puslespil på 1000 brikker;)

Tilbage til bilen på Ålekistevej. “Det ku’ nu være fedt, hvis man lige ku’ få sig et lille dulle-kursus eller noget…..” “Det skal vi da!”, siger Christina. “Det skal vi da!!! Vi får fat i et lækkert mærke og hører, om de vil arrangere et event sammen med os, hvor man kan lære lidt mere om forskellige make up-produkter, og hvordan de skal bruges! Hvem vil du ha’?”
“Åh, der er jo så mange. Og gad vide om nogen overhovedet vil lave sådan noget sammen med os…..?”
“Hvem vil du ha‘, spurgte jeg. Tænk stort, Elisabeth!” – Okay, det sidste er muligvis ikke en ordret gengivelse, men I forstår pointen, ikk’? Christina gør sig ikke i ‘hvis’er’ og ‘men’er’ – hun sigter efter toppen i første skud, og rammer hun ikke, så tager hun den derfra! Min teknik er oftest omvendt;) Men jeg legede med, smittet af Christinas gejst. “Så vil jeg ha’ Nilens Jord! Men altså, det er drømmescenariet. Det er jo ikke sikkert, at….. ” “Så tager vi Nilens Jord!”

Så kunne historien egentlig sagtens ha’ sluttet der. Det ville muligvis ha’ gjort, hvis jeg havde siddet i den bil med en anden end Christina. I stedet fik jeg en mail fra Christina dagen efter: “Jeg har talt med Nilens Jord. De er klar!”.

Wow!

Altså ‘wow!’ at Nilens Jord havde lyst til et samarbejde med os, men allermest ‘wow!’ at Christina hev en tanke ud ad mit hoved et sted på Ålekistevej og gjorde den til virkelighed!

Så i morgen aften har jeg en date med Christina, Ida fra Nilens Jord, en make up-artist og en flok søde bloggere. Forhåbentlig lærer jeg en hel masse, som jeg kan bruge til noget. En helt simpel ‘sådan lægger du en let dagsmakeup, mens du har en tumling på armen og en banan under strømpen’ er mit mål. Og måske jeg så med tiden også kan lære at lægge en mere festlig make up. Det har jeg forsøgt mig med nogen gange, men jeg synes ærlig talt, at det er mega svært. For jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge, og hvor jeg skal begynde og slutte, hvilket jeg også har afsløret for jer herinde et par gange før. Det kommer jeg forhåbentlig til at lære nu. Og jeg håber, at I vil være med? Jeg har nemlig, sammen med Christina, fået lov at blive ambassadør for Nilens Jord! Og det er jeg helt vildt glad for:) Det betyder ikke, at I fremover vil blive spammet med indlæg om Nilens Jord hveranden uge. Det betyder ikke, at jeg pludselig bliver en tjekket blogger med den rette make up og uden banan under strømperne. For sådan er jeg ikke. Det ved I, og det ved Nilens Jord. Det betyder, at jeg kommer til at dele det herinde, når jeg måske lærer, hvorfor det er, at andre kvinder har 15 pensler, når jeg kun har halvanden (der var engang to, så fik Ane fat i den ene), hvilken læbestift der holder bedst, når man dagligt bliver kysset af en savlende 1-årig, og hvilke farver man bør holde sig fra, når man er bleg og fregnet. Det betyder, at jeg får muligheden for at prøve noget, som jeg tror bliver mega spændende og sjovt. Og dét i samarbejde med mit absolut foretrukne mærke indenfor make up!

Det bliver Elisabethsk med et strejf af dulle;)

2 kommentarer til “Fra mit hoved på Ålekistevej til virkeligheden i morgen”

  1. ELISABETH?!?! (Ja det var meningen det skulle råbes). Du er da noget af det sødeste!!!! Hold nu kajsen, du har jo lige givet mig den flotteste (og sjoveste) kompliment!!! Milde himmel altså! Arhmen tak!!!! Og DET KAN DU SELV VÆRE!!! Jeg glæder mig tonser meget til imorgen! Klem på dig, og tak for samarbejdet so far😘 Lad det ikke blive sidste gang!

  2. Jeg vil også på kursus… kan ikke ikke ligge makup, og Nilens jord er så lækker… I er så heldige …. glæder mig til at høre fif…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.