Åndssvage ting jeg gør….

  • Jubler ved mig selv over, at det er weekend. Så behøver jeg ikke sætte vækkeuret. Yay, iPad og osteboller med i sengen og Grey’s Anatomy til langt over midnat! Hvilket jo også er fedt, hvis man ser bort fra det faktum, at Jasper vågner kl. 5, lige meget hvilken ugedag det er.
  • Køber 7-800 gram fredagsslik, for så er der fredagsslik hele ugen.
  • Konkluderer at der er hul ved tæerne i mine strømpebukser. Overvejer for og imod og ender med at beholde dem på. Bruger hele dagen på at irritere mig over, at den ene tå stikker ud. Kommer hjem fra job og tager dem af. Smider dem til vask. Spol  frem til næste uge og gentag scenen.
  • Finder tøj frem til Ane hver aften. Tøjet passer muligvis frøkenens humør fint, men alene af den grund, at jeg har valgt det, kan det ikke bruges.
  • Får en regning ind ad døren. Ser at den først skal betales om tre uger. Beslutter mig for at vente med at betale den, men siger samtidig til mig selv, at fremover vil jeg betale alle regninger med det samme. Indtil næste regning kommer.
  • Betaler regning på den angivede dato. Ligger den ind på skrivebordet i bunken med de andre regninger. Beslutter mig for at sætte dem alle på plads i den dertil indrettede mappe. Beslutter mig derefter for, at det vil jeg fremover gøre HVER gang, jeg har betalt en regning. Indtil næsten regning kommer og får tildelt rollen som første plads i skrivebordsbunken.
  • Får mail eller sms. Åbner mail eller sms. Siger til mig selv, at jeg svarer, når jeg lige har to minutter. Bruger to minutter på noget andet. Svarer på mail eller sms to dage senere.
  • Køber badekar til ungerne. Irriterer mig grænseløst over, at det ikke har en bundprop, og at vandet derfor skal hældes ud. Undlader at købe et nyt.

img_5878

3 kommentarer til “Åndssvage ting jeg gør….”

  1. Hahahaha! Hvor er det fantastisk (eller dumt) at jeg kan nikke genkendende til samtlige punkter! Er netop startet på job efter barsel i mandags og netop i går lavede jeg nummeret med “aaaaaah – aften vagt i morgen, så jeg bliver da lige længe oppe og hygger” – jeps. Barnet vågner kl 6 og jeg går nu rundt om mig selv i fortvivlelse over hvordan jeg overlever aftenvagt til kl 23 (for barnet vågner jo kl 6 i morgen igen……..)

  2. Jeg gør også det der med strømpebukserne. Hold kæft, hvor jeg synes, jeg er irriterende, når jeg opdager det! Smider jeg dem DA ud? Nope… Man undres 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.