Kys og ukrudt

Jeg har været afsted med jobbet på tur i 2,5 døgn, og blev for et par timer siden budt velkommen hjem med en tungeslasker med ekko fra Jasper og en fin buket ukrudt fra Ane. Fyrsten mødte mig med et ‘undskyld, at køkkenet roder’, hvilket jeg ærlig talt ikke havde bemærket, hvis ikke han selv havde sagt det. Jeg var smurt ind i savl og mælkebøtter og havde ikke rigtig øje for andet. Og skide være med køkkenet. Jeg siger bare hallelujah for, at jeg er udstyret med en ægtemand, som ikke fortrækker en mine, når jeg kommer hjem og meddeler, at jeg skal to dage på koloni. Jeg selv når at få smånervøse trækninger, hvis jeg skal være alene med ungerne en enkelt dag, for tingene er immervæk noget lettere, når holdene børn-voksne er ligeligt fordelt. Fyrsten tager med kyshånd imod muligheden for at få en stund uden mor i nærheden – fordi det bare giver noget andet. Ikke nødvendigvis noget bedre, men noget andet – som er guld værd for dem alle tre. Og Ane har fået lokket et Spiderman-kostume ud af sin far i morens fravær, hvilket i hendes optik helt sikkert er både guld OG diamanter.

Jasper har klaret sig fint uden amning, men jeg fik nu ikke lov at være hjemme i mange minutter, før han havde hægtet sig fast igen;) Der var også nok at tage af, lad os sige det sådan. En brystpumpe kan bare ikke helt det samme. Slet ikke når den betjenes på bagsædet af en kollegas bil. Der var tonede ruder, og jeg var desperat! Vi tænker dog, at det er en kærkommen mulighed for at droppe natamningen, nu hvor han har klaret to nætter uden. ‘Kærkommen’ siger jeg, og synes nu alligevel, at det er lidt vemodigt. Også selvom jeg ser frem til lidt mere sammenhængende søvn. Nu må vi se, om han accepterer det, ellers må jeg tage et par nætter på sofaen. Efter to nætter på liggeunderlag må sofaen siges at være en opgradering;)

Jeg har nået at nappe mig en mindre solskoldning med hjem, på trods af at jeg var flittig med solcremen. Det i sig selv er irriterende, men ekstra meget fordi jeg skal et smut forbi skrædderen i morgen og hente min kjole,  som har fået justeret stropperne, så den er klar til bryllup på lørdag. Den havde uden tvivl været smukkere uden rød krave. Men jeg glæder mig alligevel til at få den på. Særligt nu, hvor jeg ikke har skiftet tøj i to dage og lugter af telt. Så skidt pyt med kraven – jeg bliver pisse lækker. Og nyvasket og velduftende.

Jeg håber, livet behandler jer pænt! At I får kys og ukrudt og kærlighed i spandevis<3 Og husk solcremen ikk’!

img_6051

12 kommentarer til “Kys og ukrudt”

 1. Fra en der er ved at droppe natamningerne til en anden – hvad indeholder at “han tog det pænt”? Skrigeri? Vågne nætter? Og hvordan håndterede Jess det?? Planen er at vi starter imorgen – med mig på sodaen, men jeg er pisse nervøs. Ved at jeg bliver super ked hvis han græder meget. Men jeg TRÆNGER til at sove igennem efter halvandet år!!!! Hvis der er gode råd, så del endelig ud, tak 😊

  1. Ingen af delene, faktisk! De nætter, hvor jeg var væk, vågnede han 1-2 gange og ledte efter mig i sengen, mens han klynkede lidt (vi taler max 1 minut), før han faldt i søvn igen. Jeg frygtede, at det ville være noget andet, når først jeg var hjemme, men det har været det samme. Han har søgt brystet (som var forseglet bag bh, top og t-shirt) og er faldet til ro med lidt nussen på ryggen og sang. Jeg håber, at det varer ved, at det går ligeså nemt for jer:)

 2. Fantastisk hjemkomst! Elsker mælkebøtter!….. Mænd kan bare noget når de er alene med ungerne, hvor imod vi kvinder ofte går helt i selvsving – både ved udsigt til Mands fravær og under Mands fravær. Mænd ER lissom bare i flowet mens vi er alle mulige andre steder og har alt for travlt med at få puslespillet til at gå op i stedet for bare at tage tingene som de kommer. Så brænder vi ud, og får et føl når manden kommer hjem en halv time senere end lovet, fordi der KAN vi bare ikke mere…. Strange.
  Nå, det lyder som om alt er fryd og gammen i det lille hjem hos jer, og jep: Vi husker SELVFØLGELIG solcremen! ❤️
  Ha’ en skøn fredag!

 3. Åh hvor lyder du bare glad. Utroligt hvad det gør at komme lidt væk fra det hele.
  Held og lykke med at droppe nat amningen.

 4. Må simpelthen bidrage med hvad der var en god løsning da min datter og jeg droppede natamning. Hun fik kamillete.. Første nat var et helvede, så kamillete blev den spontane ide, som viste sig at være et godt substitut. Endda var det mig der gav og i øvrigt var den der var tilstede hele natten. De efterfølgende dage lavede jeg teen på forhånd, inden jeg selv gik i seng og efter 3-4 dage var efterspørgselen der ikke. Her 3 uger senere vågner hun mellem 0-2 gange og kommer over i ske, dog har jeg t-shirt på, er ret sikker på at hun ville slå til hvis hun direkte fik det serveret.

  1. Jeg tror nu heller ikke, at Jasper ville holde sig tilbage, hvis bar(m)en blev åbnet igen;) Tak for tip – det må jeg huske, hvis tingene går i hårdknude:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.