Om sandaler og sofaer

I går efterlyste jeg et par sandaler på Instagram. En time senere bød søde Marie ind med et par, som hun ikke brugte og gerne ville sælge. Og nu – 36 timer senere – er sandalerne på mine fødder! Hold op, hvor er det fedt! Fedt for mig og mine fødder, men også fedt at se, hvad man kan bruge sit netværk til. For alle mulige andre bød også ind – med hjemmesider, jeg måske ikke kendte til, og fysiske butikker som de vidste forhandlede lige netop den model. Jeg elsker det! Tak fordi I er så skide søde<3


img_6282

Vi drønede til Herlev i dag for at hente sandalerne og for at slå et smut forbi Idémøbler, som havde en del tilbud på en masse ting, blandt andet havemøbler. Og vi har i lang tid manglet stole til Fyrstens hjemmebyggede havebord, så vi kunne jo ligeså godt lige kigge. Vi endte med at finde seks stole, som havde været brugt til udstilling og derfor var sat ned til under halv pris – og det er jo noget, som krejleren fra Lolland forstår sig på! Procenter. Både af den ene og anden slags;)

Det blev faktisk også til en sofa. Hvilket på ingen måde var planen. Egentlig har vi ledt efter en ny i et års tid. Den, vi har nu, har hele tiden været tænkt som en midlertidig, for den er ikke helt stor nok til vores behov – i hvert fald ikke hvis man spørger Fyrsten. Men efter at have kigget på både webshops, DBA, Lauritz mm uden at finde den helt rigtige, havde vi indstillet søgningen med den tanke, at den rigtige nok bare ville dukke op helt af sig selv en dag. Og den dag blev altså i dag. Vi var rørende enige om, at den var pisse pæn og stor nok uden at være for stor. Egentlig havde jeg troet, at Fyrsten ville have en kæmpemæssig flyder, men han var næsten mere begejstret for sofaen, vi valgte, end jeg var. Hvilket ikke siger så lidt, for jeg er vild med den! Men jeg følte mig lidt uansvarlig og uden for min komfortzone, da vi stod derude og tog beslutningen om at købe den. Fordi vi plejer at overveje ting ret nøje og diskutere for og imod og frem og tilbage, før vi føler os klar til at tage et valg. Fyrsten syntes, jeg var pjattet. At det ville være tåbeligt ikke at slå til, når nu vi endelig havde fundet én, som vi begge kunne li’ og ovenikøbet med 25% rabat. Jeg er stadig ikke helt sikker på, om han har ret, men nu er den altså bestilt med levering i uge 29. Og jeg glæder mig!

Mig som troede, at vi bare skulle hente et par sandaler;)

img_6281

Og ligeså stor enigheden var om den nye sofa, ligeså stor er uenigheden om den gamle. Hvilket kommer ret meget bag på mig, for Fyrsten har aldrig haft meget tilovers for den blomstrede sofa. Faktisk har han brokket sig over den, siden den dag den landede. Men nu er den pludselig som skabt til at bo i hans musikrum. Så han kan slænge sig der, mens han hører plader. Jeg mener, at den naturligvis skal bo i udestuen, som, når førstesalen er færdig, skal fungere som mit hobbyrum og ‘bibliotek’. Så kan jeg slænge mig der, mens jeg læser bøger.

Og nu jeg skriver det, er jeg nødt til at trække lidt på smilebåndet, for Fyrsten har ikke vendt en plade i 2017, og jeg har ikke haft næsen i noget som helst skønlitterært siden før Jasper blev født.

Jeg tænker, det må være et tegn på, at vi har for få ting at være uenige om. Nu har vi en blomstret sofa. Lidt har også ret;)

 

 

Én kommentar til “Om sandaler og sofaer”

  1. Lidt har altid ret! Hjemme hos os er vi pt. uenige om hvor uenige vi er om en plante. Jep. Overvudér aldrig detaljens magt; det siger lidt om hvor meget kvadratmeterpladsen skal debateres. Det siger også lidt om plantens størrelse, ikke mindst. For når alt kommer til alt, så er planten koloenorm.. Og et arvestykke tilmed. Og Mand har hadet den fra dag ét. Og truet med at tage livet af den. Save den til pindebrænde. Alt sammen lige til den dag hvor jeg kommer hjem, og siger, at jeg nu har foræret den til mit arbejde og at den bliver hentet på tirsdag. Så har han pludselig altid ELSKET planten. Og jeg er i virkeligheden temmelig ond, at jeg sådan forærer ting væk, som han er glad for UDEN først at spørge ham. Excuse me?…
    Mænd altså!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.