Hvordan får I tid til det??!

Dét spørgsmål får jeg ikke så sjældent.

“Hvordan får I tid til det??!”

Med “det” ment to fuldtidsjob, to små børn og to tusinde projekter. Projekter af den slags, hvor det ene ofte overlapper det andet. Jeg taler ikke om at hænge hylder eller lamper op. Det går ikke under betegnelsen ‘projekt’ herhjemme – det kalder vi bare mandag. Næ, det er malerprojekterne og renoveringsprojekterne og byggeprojekterne. Som vi helt sikkert havde haft rigeligt af, hvis vi havde købt et helt ‘almindeligt’ hus. Vi købte et hus til nedrivning, så vi ganger rigeligt med otte og runder op.

Men det er et bevidst valg. Vi er ikke typehus-typer. Vi har ikke persienner og vedligeholdelsesfrie havemøbler fra Jysk. Vi er mere noget á la Georg Gearløs møder Pippi Langstrømpe. Vi henter energi i skøre påfund og skæve farver. Også selvom det kræver lidt ekstra.

Tilbage til spørgsmålet. Hvordan får vi tid til det??!

Det gør vi ikke.

Vi gør det bare.

Skulle vi finde tid til noget som helst, så ville vi få lavet nul og en skid. Alene det at finde tiden til at finde tiden, er noget nær en umulighed. Skulle vi først sætte os ned og kigge en kalender og lægge en plan, så kom vi aldrig nogen vegne. Så vi gør det bare.

Som i dag. Jeg har længe fablet om, at jeg gerne ville male badeværelset, men det er ligesom bare blevet ved snakken. Indtil i dag hvor begge unger var faldet i søvn i bilen på vej hjem fra Lolland. Jeg kunne ikke rigtig begynde at pakke ud, for alle taskerne lå i bilen med de sovende børn. Så jeg fandt en bøtte maling og en pensel og gik i gang med at male badeværelset. Nu er der ingen vej tilbage. Jeg er nødt til at gøre det færdigt, for det kan godt blive lidt træls i længden, hvis man skal skræve hen over malerbøtter, hver gang man skal tisse. Men med lidt god vilje er det overstået om et par dage, og så kan vi krydse endnu et projekt af listen.

Så det er svaret. Vi har ikke mere tid end alle andre. Måske vi endda har mindre med tanke på de knap så vedligeholdelsesfrie havemøbler. Til gengæld er vi impulsive grænsende til det tankeløse, hvilket muligvis ikke lyder videre positivt, men det virker;)

img_6736

img_6745

6 kommentarer til “Hvordan får I tid til det??!”

  1. Jeg kan slet slet ikke forstå hvordan i kan leve i det som jeg føler som kaos – jeg er stik modsat og hver ting har sin plads og hvis jeg starter et projekt så skal det afsluttes så hurtigt som muligt, så hver ting kan få sin plads tilbage!
    Måske netop af den grund finder jeg din tilgang til jeres projekter og tilværelse så skide inspirerende – virkelig! Jeg kunne godt lære at tage det mere afslappet og bare tage tingene som de kommer – når vi det ikke i dag, jamen så når vi det i morgen (eller i næste måned) – tak tak tak for en skøn blog!

    1. Jeg er sikker på, at vi kunne lære lidt af hinanden;) For jeg er slet ikke i tvivl om, at det også kunne give mig lidt mere ro, hvis min tilgang var mere ligesom din. Jeg kan bare ikke finde ud af det;)

  2. Jeg er virkelig misundelig på den der hårbåndssamling 😍 Hvis nu du ikke kan bruge dem alle sender du dem bare til mig, ikk’? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.