Udestue á la Elisabeth

img_6761

Så har jeg ferie!!! 5 uger og 3 dage, som jeg har tænkt mig at proppe med solrige dage, lyse nætter, Vejlø-vidunderlighed, gode bøger, varme kys og kolde øl. Ferier er altid gode! Men det er bare lidt ligesom om, at ferier i barslen ikke er helt det samme, ikk’?! Dét her – det er en vaskeægte, kærkommen ferie.

De sidste par uger har været lidt lange. Med lidt for mange planer og lidt for lidt tid. Hvad, jeg dog fandt tid til, var Lillemors udestue!

En eller anden dag for nogen uger siden, pippede Lillefar op derhjemme og sagde, at han godt kunne tænke sig, at de gjorde deres udestue lidt mere hyggelig. Det har den været engang, men på det seneste har den hovedsageligt ageret tørreskab. Så Lillemor var helt med på idéen. “Jeg kører en tur i Jysk!”, sagde hun. “I Jysk??“, svarede Lillefar. “Jeg sagde jo hyggelig?!“. Efterfulgt af den sætning, som skulle vise sig at ændre hans liv udestue for evigt: “Kan du ikke spørge Elisabeth, om hun vil hjælpe?”;)

Som sagt, så gjort. Og jeg var ikke svær at overtale, kan jeg afsløre, for er der noget, jeg kan li’, så er det at hygge OG bruge andre menneskers penge;)

Så mens Lillemor og Lillefar drev den af på en kridhvid sandstrand under sydens sol, læssede jeg ladcyklen med lopper og skraldefund og legede indretningsarkitekt.

Deres udestue er blevet meget lidt Bo Bedre og rigtig meget Elisabethsk, og med tanke på at det kun tog et par timer at transformere rummet, så er jeg virkelig godt tilfreds. Og vigtigst af alt – det er Lillemor og Lillefar også:)

Sådan her så udestuen ud før:

img_6587 img_6588 img_6589

Og nu:

img_6655img_6668img_6660img_6671img_6669img_6672

De dyreste poster var lammeskindene og ‘vindueskarmen’, som tilsammen har kostet ca. 800. Derudover har jeg brugt ca. 500 kr. på krukker, trækasser og billeder fra loppemarked plus planter. Det lille afsyrede vægskab er fundet til strorskrald og staffeliet er fundet i Christinas kælder. Reol, standerlampe og stole havde Lillemor og Lillefar i forvejen, mens ‘lysekronen’ er fundet i mine egne gemmer.

I går aftes nød jeg en af Lillefars kolde, hjemmebryggede øl i den nye udestue med lammeskind i måsen og udsigt til absolut ingen tørrestativer. Det var nu ret hyggeligt:)

(Ps. Tak til Fyrsten for at lege chauffør og savmester! Pps. Jeg vandt en p-skive i Bauhaus ved at gribe en flødebolle med munden, da vi shoppede vindueskarm mm. Ppps. Det var måske ligegyldig info, men jeg er svært stolt!)

8 kommentarer til “Udestue á la Elisabeth”

  1. Top sejt! Det ser virkelig godt ud og så er det så fedt, at du har brugt masser af fantasi og kreativitet og få penge👍👏💪
    Og hvilken tillidserklæring fra Lillefar (og Lillemor)

    1. Det er nemlig virkelig fedt at se, hvad man kan få ud af få penge! Der går næsten lidt sport i det;) Og ja, det har du fuldstændig ret i:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.