Stilrent er FOR LÆNGST passeret!

Reklame// indeholder et reklamelink,
samt billeder af produkter fra Nilens Jord,
som jeg er ambassadør for:)

img_6807

Så er badeværelset færdigt! Det var det faktisk allerede i går aftes, 4 dage efter jeg gik i gang. Med tanke på job og to børn så synes jeg faktisk, at det er temmelig godt gået!

Og det er blevet meget bedre, end jeg havde forestillet mig. Nok mest fordi, at det (selvfølgelig!) er blevet noget helt andet;)

Først var planen ‘bare’, at træværket skulle males hvidt med enkelte blå striber. De trak så deres lyserøde venner med sig – eller Ane gjorde😉 Så fik jeg den idé, at der skulle sættes en hylde op under vinduet til en plante eller to. Jeps, kun til det formål. Jeg synes, at det er så fint med planter på badeværelset, men det er svært, når man ikke har meget mere plads end i Københavnerlejlighederne. Derfor – hylde. Og så hylder op i indhakket ved vasken til make up mm. Og med kroge i den nederste til smykker og hårbånd. Meget funktionelle og stilrene hylder!

Da jeg var blevet færdig med at male i går, og Fyrsten kom hjem efter en lang dag på job, dristede jeg mig til at spørge, om vi mon godt kunne lave de hylder der med det samme. Jeg forventede (og ville forstå) et nej. Eller som minimum lidt brok med dertilhørende anstrengt vejrtrækning. Men han smilede og sagde “Det kan vi godt:)” Så jeg gik i udhuset for at finde plader til hylder. Nu ved alle efterhånden godt, at jeg er samler grænsende til det sygelige. Og det bærer vores udhus pænt meget præg af. Så på min jagt efter plader, faldt jeg over to gamle skuffer, som jeg havde hapset til storskrald for nogen måneder siden (det var også der skabet, som nu bor hos Lillemor, kom med hjem). Og helt ærligt, så er skuffer da federe end hylder! Det er i hvert fald mere Palæ Pompøsk!

Fyrsten var ikke svær at sælge idéen til. Han er ret fantastisk på den måde:) Jeg gik ellers med det samme i gang med at tegne og fortælle min nye vision med et “undskyld, jeg er sådan en vendekåbe” mellem linierne. “Altså, jeg ved godt, at jeg sagde funktionelt og stilrent, men altså…..” “Funktionelt og stilrent? Skat, du har malet tre forskellige farver på væggen i fuldstændig tilfældig orden. Stilrent er FOR LÆNGST passeret!”. Nå ja, det kan der vel være noget om….

Hylden bag toilettet sløjfede jeg også. Fordi det ville blive lige lovlig miskmask (eller mere miskmask??). Og ingen gider sidde på tønden med en guldranke i røven, vel? I stedet fik jeg ryddet ud i skabet under vasken og rykket hårprodukter mm derned, så der blev plads til lidt grønt ovenpå det lille toiletskab.

Krogene blev også sløjfet, fordi de ikke ville kunne skrues op i skufferne. Til gengæld fandt jeg de fineste, gamle knager og greb i en kasse i værkstedet (ja, det er samleren, der snakker), som passer helt perfekt ind!

Så nu har vi et spritnyt badeværelse, som kun har kostet det maling, som vi i forvejen havde stående.

Før:

img_6736img_6740img_6738

Og nu:


img_6821img_6806img_6815img_6837img_6838img_6836img_6835
Nu mangler vi kun en holder til toiletrullen. Det gjorde vi også, da vi flyttede ind for 7 år siden, så jeg fandt en lille kæp i haven og satte den på en snor. Den har vi så haft siden;) Jeg har luret lidt på den her (reklamelink) som jeg tænker ville passe fint ind:)

 13 kommentarer til “Stilrent er FOR LÆNGST passeret!”

 1. Jeres lille badeværelse er da blevet SÅ fint! Osse med lyserøde striber….
  Nu spørger jeg liiiige….er der osse brus i det lille rum?

  1. Jeps, det er der – heldigvis;) På den anden side, altså derfra hvor billederne er taget, er den en lille bruseniche:) Vi drømmer om et større badeværelse en dag, men det lille fungerer faktisk ganske udmærket:) Da vi flyttede ind, var det to adskilte rum – det er meget bedre nu, hvor det er samlet i ét:)

 2. Ih hvor er det fint

  Jeg er altså vildt med jeres bohem/hippi/Pippi stil
  og syntes slet ikke i skal havde ny holde til toilet rullen, for den løsninger er bare for dejlig.
  Nu vil jeg gå ud og sætte reol op i mit badeværelse…

   1. Tak det blev fint, nu skal der skabes hygge der ude, er næsten “færdig” med at sætte op efter indflytningen. . Mangler pc + reol…. og så alle projekter jeg vil gerne 😉 skal finde det rette bord til køkkenet… så jeg kan få mit skrivebord tilbage…

  1. Da hun så det færdige resultat i morges, sagde hun: “Jeg synes, det er flot! Jeg synes, det er rigtig, rigtig, rigtig flot!”:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.