Nilens Jord – mine favoritter til hverdagsbrug

Reklame / ambassadørsamarbejde
Links i indlægget er reklamelinks.

 

img_7315

Jeg har lavet jer en lille video, hvor jeg deler mine erfaringer med Nilens Jords make up.
Jeg er ikke ekspert. Jeg har ikke det store sammenligningsgrundlag. Til gengæld har jeg fundet nogen favoritter, som gør sig virkelig godt til hverdagsbrug. Jeg håber, I har lyst til at kigge med:)

Og til dem, der helst er fri at se på mig;)

Mine erfaringer:

Concealer: Duo concealer (min er farven ‘Marble’), som både består af en flydende concealer og en stick, dækker utrolig godt. Så vil man have ‘fuld dækning’ er denne det rette valg:) Vil man ligesom jeg blot dække de mørke render og er man okay med stadig at kunne se ujævnheder i huden, rynker eller fregner, anbefaler jeg i stedet Chubby concealer (her bruger jeg ‘Cedar’), som ligeledes dækker godt, men ikke ligeså markant som Duo concealer.

img_7308

Mascara: Går man efter en mascara, som både giver maksimal fylde og længde, skal man have fat i Lash Definition Mascara. Den er uden tvivl den bedste mascara, jeg nogensinde har ejet! Til hverdag bruger jeg dog Brown Volume Mascara, som giver god fylde, men ikke samme wauw-effekt som Lash Definition.

img_7316

Blush: Creamy Touch Blush har en fin lyserød farve, som frisker én op og giver lidt liv i kinderne. Den er nem at have med sig, da den ikke kræver børste, men blot kan gnides ud med fingrene. Den passer godt til min lyse hudtone og ser naturlig ud, hvorfor den er blevet min hverdagsfavorit. Compact Blush fås i tre nuancer. Jeg har valgt den mørke, ‘Cherry’, som giver en tydelig og varm markering af kindbenene, og som efter min mening gør sig godt til festlige lejligheder, hvor make uppen godt må være lidt tydeligere.

img_7307

Læbestift: Til hverdagsbrug har Lipshine været min favorit de sidste par år. Den giver et fint skin af farve til læberne, uden at mætte dem totalt. Den har dog fået skarp konkurrence af Chubby Lips, som er en læbepomade med farve. Ligesom Lipshine lægger farven sig ikke som et lag, men giver skinnende og bløde læber. Matt Lips er helt åndssvagt god og var været på mine læber ved hver festlig lejlighed, siden jeg fik den. Farven mætter fuldstændig og kan holde til både at drikke, spise og kysse. De, der følger mig på Snappen, vil have set, at den sagtens kan holde natten over. Det, at den er flydende, gør det desuden muligt at blande de forskellige nuancer, så du kan opnå lige den nuance, der passer dig bedst. Personligt bruger jeg den ikke til hverdag, men er man lidt mere ‘modig’ end mig, kan den virkelig sætte lidt kulør på hverdagen:)

img_7310

Skulle I nu sidde og tænke, at nogen er de nævnte produkter kunne være lige noget for jer, så kan I med fordel bruge koden Fruen20, som giver 20% frem til 30/7:) Koden gælder til alle produkter fra Nilens Jord.

19 kommentarer til “Nilens Jord – mine favoritter til hverdagsbrug”

 1. Åh tak Elisabeth for de fine beskrivelser. (Jeg er en af dem, der ikke ‘orker’ at se videoer 🙈)

  Jeg er SÅ glad for mine to læbestifter, som jeg købte efter dit første ambassadørindlæg. Jeg har suppleret med en læbeblyant, som jeg også er glad for.

  Nu lurer jeg på mascaraen, men er den tårefast? Jeg kan godt ‘slide’ en del på min mascara, da jeg har creme om mine øjne nemlig…

  Tak for en god blog.
  Marie – http://www.krøllerier.dk

  1. Jeg oplever, at den holder super godt og ikke kommer til at ‘hænge’ under øjnene sidst på dagen. Har ikke grædt med den;) Men jeg er ret sikker på, at Lillemor, som bruger noget olie omkring øjnene, er ret for Lash Extension netop fordi den holder så godt alligevel. Jeg dobbelttjekker lige med hende:)

  1. Jeg bruger ‘Hope’ og ‘Love’. ‘Love’ er også vanvittigt flot alene – sådan en helt dyb, rød farve:)

   1. Tak for svar – og for at gøre mig fattigere 😀 Har jo lyst til at købe det hele – gid man lige havde mulighed for at teste selv 🙂

 2. Fællesvideo med dig og lillemor?! Det var SÅ hyggeligt. Makeupkursus eller noget? Er der ikke noget vin, der skal drikkes? Hvad.som.helst ☺️🙌

 3. Åh Elisabeth! Var i betalingsstop og måtte ikke bruge penge – men nu er jeg endt med en concealer og en læbestift – kunne ikke vælge farve, men endte med ‘chic’ i den matte model

 4. Du er sgu sød på video! Jeg forstår mig ikke så meget på makeup og hudpleje, men jeg er meget bevidst om ikke at fylde mit hoved med parfume og parabener. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvilke produkter du bruger til pleje af ansigtet 🙂

  1. Åh, tak for det:) Ærligt? Jeg har aldrig rigtig gjort mig så meget i hudpleje – måske herfra rynkerne og ujævnhederne kommer;) Men i forbindelse med det her samarbejde med Nilens Jord er jeg begyndt at bruge deres hudplejeserie – sådan rigtigt, hver dag. Og det er helt fri for parfume og parabener. Skriver gerne et indlæg om det:)

 5. KÆMPE tak for det indlæg! Har i tusind (ja ja hvem tæller) brugt sådan en concealer stift fra Bodyshop. Den er udgået og jeg har ledt og ledt efter noget lignende siden. Så viser du den jo lige her!? Afsted efter Nilens Jord til mig i morgen. Jubiiiiii 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.