Ed – “or how a free box of vegan nuggets left me in a state of hindsight”<3

I er helt sikkert selv faldet over en efterlysning eller fire på Facebook. En af den slags, hvor en mand har set en kvinde i en bus. De har fået øjenkontakt, måske endda talt om løst og fast. Der var kemi. Af den slags man nærmest er forpligtet til at udforske. Så når bussen Frederiksberg Rådhus, og kvinden står af. Der er hverken udvekslet navne eller numre. Og manden kan ikke glemme hende og deler en efterlysning på Facebook i håbet om at finde den kvinde, som måske/måske ikke ku’ være kvinden i hans liv.

Jeg har set utallige af dem. Med busser og Nettokøer og koncerter mm. Og de rammer mig altid lige i hjertet og får mig til at smile. For hvor er det fint og dejligt at et andet menneske kan gøre så stort et indtryk på én, at det simpelthen ikke er en mulighed bare at lade det ligge.

Senest er jeg dog ‘faldet’ over en efterlysning, som i den grad skiller sig ud. Jeg skriver ‘faldet’, fordi det ikke er helt tilfældigt, at den er dukket op på min væg. Den kommer nemlig fra min lillesøster. Hun er et ret vidunderligt og særligt menneske, og det er hendes efterlysning også. Hun har nemlig ikke bare sat sig ved sin computer og skrevet et 10 liniers opslag om den her unge mand, som trådte ind i hendes bevidsthed i er tilfældigt øjeblik og endnu ikke har forladt den. Hun har lavet en tegneserie. En grafisk novelle. Jeg vil ikke begynde at forklare den, jeg synes, I skal læse den selv lige her. Og smid hende lige et like, nu I er der, ikk’ 😉

img_7594 img_7601img_7603img_7602

Du kan se mere til hendes fantastiske streger og tossede tanker på Instagram🙂

3 kommentarer til “Ed – “or how a free box of vegan nuggets left me in a state of hindsight”<3”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.