OOTVSTODWYHBPOY

Indeholder reklame i form af reklamelinks

OOTVSTODWYHBPOY

= outfit of that very special time of day when you haven’t been peed on yet.


img_8217

 

Jeg er kommet til at købe lidt tøj. Eller. Jeg blev nødt til det! Sagen er, at vi endelig har fået klædeskab i soveværelset (bemærk venligst de flotte, blå døre!), og i den forbindelse har jeg været Fyrstens klude igennem. Jeg siger ‘klude’ fordi, noget af hans tøj er mere end 25 år gammelt! Det er sgu rigtig nok! “Jamen, Lasse købte den jo med hjem til mig fra Prag?!!”, sagde han, da jeg forsøgte at smide en forvasket OG mavekort (oh yes!) t-shirt ud. Så nu hev jeg lidt penge ud af min ‘jeg sparer ikke sammen til noget bestemt, men min far har lært mig, at man bør have en opsparing’-opsparing og smed en masse tøj i kurven på Zalando. T-shirts med korte og lange ærmer, shorts og bukser. Basisting. Uden fnuller og falmen og vigtigst af alt med længde, så maven dækkes;) Men altså – så var jeg jo også nødt til at bestille noget med til mig selv! For ikke at forvirre Zalando, som jo ellers kunne mistænke, at mit dankort var blevet stjålet eller noget. Og i med at den ene ting var fra herreafdelingen, var jeg nødt til at købe to. Pis ogs’;)

Fra herreafdelingen shoppede jeg verdens fedeste Nirvana t-shirt (reklamelink) til 97 kr. Jeg var kortvarigt fan i midten af 7. klasse, før jeg tabte mit hjerte til The Cranberries og Kashmir. Men indtil da havde jeg plastret hele væggen over min seng på mit teenageværelse til med Kurt Cobain. Og jeg blev så nostalgisk, da jeg faldt over t-shirten i min jagt på tøj til Fyrsten, at jeg var nødt til at købe den til mig selv. Med i kurven røg også en fin nederdel i imiteret ruskind (reklamelink), som både gør sig fint til bare ben nu, men som jeg også forestiller mig vil klare sig ganske glimrende med et par tykke strømpebukser og mine andefødder til vinter.

img_8204img_8216

Og ja, det her er et OOTVSTODWYHBPOY-indlæg. Fordi de færreste mødre med børn under to er så heldigt stillede, at de kan have et sæt rent tøj på i meget mere end 17 minutter. Hvilket er den tid jeg har om morgenen, fra Jasper vågner til han enten tisser, savler eller snotter på mig. Og er man blevet tisset på, må man naturligvis duppe det med en vådserviet og håbe, at det ikke lugter skifte tøj;) Jeg kan så tilføje, at jeg faktisk nåede at have tøjet på i mere end 30 minutter, inden jeg satte mig en blomme. Som jeg vist selv havde lagt på stolen….

Jeg smed lidt ekstra på ønskesedlen på Zalando – hvis nu Fyrsten eller ungerne skal ha’ mere nyt tøj en dag. Pink Floyd t-shirten er virkelig fed, MEN snørene får mig altså til at tvivle lidt. Nu kan den stå på min ønskeseddel, mens jeg overvejer det. Her har den fået selskab af flere fine nederdele – fordi man aldrig kan få nederdele nok! – og en skønhed af en kimono, som jeg bare venter på kommer på udsalg:)

img_8222

Pink Floyd t-shirt, 299 // Grøn nederdel, 399
Rosa nederdel, 239 // Kimono, 759

 

Og har du et mandfolk i huset, som mangler tøj, så fik Fyrsten denne langærmede t-shirt (reklamelink) i to farver. Den virker altså ret god til prisen!

(Photocredit: Ane, 4 år. Instruktioner: hop, flyv og tag håret ned og lav en mærkelig mund og store øjne.)

4 kommentarer til “OOTVSTODWYHBPOY”

  1. Fed nederdel 🙂 både på, under den vegeanske mad med revet rødbede, og i køkkenvasken hvor den blev piftet op med lidt sesam – okkergul er skøn til dig ;-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.