Mig, mig, mig. Og dig??

Reklame // indeholder et produkt,
jeg har modtaget som gave, samt et reklamelink)

Vi var til sommerfest i Anes børnehave i går. Og jeg gad faktisk overhovedet ikke af sted, det indrømmer jeg gerne. Det har været en god, men mega lang uge, og jeg havde egentlig allermest lyst til bare at nyde min familie herhjemme med fredagsslik og benene oppe. Men vi kom af sted, og det var simpelthen så hyggeligt! Der var hoppeborg, popcornmaskine, slush ice og verdens mest overdådige kagebord, så allerede der var der tilfredshedsgaranti i forhold til ungerne. Selv er vi så heldig at have fået et rigtig godt forhold til en del af forældrene, og det var så rart at få tid til at sidde ned og snakke og grine, fremfor blot de sædvanlige godmorgen’er på vej ud fra børnehavens garderobe.

Da vi alle samles og skal høre børnene synge, bliver jeg prikket på skulderen af én, som bare lige vil fortælle mig, at han syntes, at jeg skriver virkelig fint og personligt. Ja, han. Det var en far, sgu. Jeg blev helt paf og sagde bare kort ‘tak’. Senere måtte jeg fortælle ham, at det var et rigtig fint kompliment, som jeg satte stor pris på, men at jeg bare var en smule overrasket over, at han som mand læste med på bloggen. Han indrømmede, at det var først og fremmest var hans kone, som fulgte med herinde, men at han nu også havde læst en del indlæg og syntes godt om min skrivestil. Og det gjorde mig simpelthen så glad:)

Og det fik mig til at tænke på det her indlæg, som Tina udgav i sommers.

For jeg ved jo i grunden meget lidt om jer, som læser med. Selvom der er en del af jer, som jeg nærmest føler, at jeg kender, fordi vi har delt historier herinde, så ved jeg jo ikke meget mere end de få brøkdele af jeres fortællinger, som tilfældigvis lige har relevans i forhold til et givent indlæg og emne.

Mit seneste indlæg herinde sluttede af med noget med tandkød. Men er der mon efterhånden andre end Anne og Kit, som overhovedet ved hvad det betyder? Jeg vil gerne vide, hvem du er. Hvor er du i dit liv, hvad er din yndlingsbog, og hvilken sang giver dig akut dansetrang? Hvad gør dig så glad, at du smiler med tandkød? Og så er jeg altså også ret nysgerrig på, hvordan du har fundet vej herind, hvor længe du har læst med, og hvilke andre blogs du læser?

Ja, eller bare det, du har lyst til at dele:)

Jeg kan godt starte!

Her er jeg:

T-shirten er fra La Label:) Nederdelen finder du her:)
T-shirten er fra La Label, og er en gave:) Nederdelen finder du her (reklamelink).

Jeg er, som min fine t-shirt afslører, 33 år gammel. Jeg er i min bedste alder, føler jeg, men det har jeg følt i de sidste mange år;) Jeg er uddannet folkeskolelærer, men med et hjerte der banker i socialpædagogiske rytmer, hvorfor jeg kun har arbejdet indenfor specialundervisning. Jeg er tosset med Harry Potter og Kabalemysteriet, og jeg kan hverken holde skuldre eller ben i ro, når jeg hører ‘You make my dreams come true’ med Hall & Oats. Elton Johns ‘Sacrifice’ giver mig kuldegysninger på den fede måde hver gang! Jeg er mor til to og bonusmor til en, og det mit livs vigtigste roller. Jeg samlede på boligreportager, da jeg var barn. Altså, på den måde at jeg klippede dem ud af blade og satte dem i plastiklommer og mapper inddelt efter kategori. Jeg er konfliktsky som bare fanden og kronisk angst for at komme til at sige eller gøre noget, som kan misforstås eller såre andre. Jeg har et forvokset pleasergen og en underudviklet motorik. Sidstnævnte er desværre umuligt at skjule, da den manifesterer sig dagligt i form af pletter på min trøje og løbere i mine strømpebukser. Jeg drømmer om at få mit hjem i et boligmagasin, lære at spille guitar og opnå en spontan graviditet. At vinde sådan en ‘Tøm en tøjbutik på 3 minutter’-konkurrence står også rimelig højt på listen af drømme, men jeg tænker at chancen for det er nogenlunde ligeså stor som chancen for en spontan graviditet;) Lige for tiden ser jeg ‘The good wife’, læser om miljøterapi med lidt Harry Potter on the side og hører ‘Angel Zoo’ på repeat. Min ultimative yndlingsbeskæftigelse er at spise i sengen. Helst ostemadder. Og min mand hader det! Jeg elsker at læse med på Miriams Blok, Blogsbjerg, Hvid Kaffe og Skøre Liv (og maaaaange andre!), fordi det er sjove, vedkommende og velskrevne blogs. Jeg hader til gengæld at læse brugsanvisninger, og når Fyrsten forsøger at forklare mig, hvordan relæet fungerer, hører jeg tilfældige 80’er hits i mit hoved, i stedet for de ord han siger. Hvis han ikke selv er hjemme, når sikringerne sprænger, er naboen det nok;)

Okay. Det var måske lidt rigeligt. Men det er mig. Og jeg er nogen gange svær at stoppe:)

Vil I være med? Det håber jeg:)

 

60 kommentarer til “Mig, mig, mig. Og dig??”

 1. Jaaaa! Der er kun én ting, det er bedre end at læse om dig og dit liv, og det er at fortælle om mig og mit 😉

  Jeg faldt over din blog for nogle år siden, fordi Miriam blev ved med at snakke om en eller anden Elisabeth og hendes über cute datter, som var det eneste barn, ud over de blodsbeslægtede, hun kunne lide. Og hvis dét ikke er en anbefaling..!
  Siden har jeg troligt fulgt med, fordi jeg også elsker din stil. Både i skrift og i livet.

  Nå, men mig mig mig. Jeg er kun et år yngre end dig – og når jeg siger det med forbavselse i stemmen, så er det fordi, det ofte kommer bag på mig, at dem, jeg ser som “de voksne” ofte er på min egen alder. Jeg er ikke sikker på, jeg nogensinde kommer til at føle mig voksen. Det er jo sådan nogen, som har styr på livet, og det har jeg bare slet ikke.
  Jeg er uddannet journalist, men ved ikke rigtig, hvad vej jeg skal, når min barsel slutter lige om lidt.
  Jeg kan på ingen måde stå stille, når der bliver spillet “Adventures of a lifetime” med Coldplay, heldigvis er det også min babys yndlingssang, så den hører vi virkelig tit.
  Går og drømmer om at komme en (laaang) tur til Grækenland. Den sol og de blå/hvide udsigter kan altså noget. I need.

  Mor til to drenge under tre år, og det er eddermame hårdt. De er skønne, men vi har bare ikke fået de nemme børn. Ikke at jeg var blevet lovet det, men… Hørte en teori om, at hvis de er stride som små, bliver det easy peacy senere, så det glæder jeg mig til.

  Følger vist mange af de samme blogs som dig, men ellers kan jeg da lige smide Sneglcille på din lidte. Men hende kender du uden tvivl også. Er også lige faldet over en (for mig) ny blog: girlinterrupted.dk – hvor forfatteren er meget åben om sin kamp mod depression. Det er spændende at læse.

  1. Det er altså også ret skægt, det med Miriams crush på Ane;) Og finere bliver det kun, at Ane også ret godt kan li’ Miriam, selvom hun kun har mødt hende to gange. Måske hun ser hende for meget på Snapchat;) Jeg spillede på et tidspunkt pakkeleg med Dillerbanden, og Miriam havde købt en Frost-vaskeklud, som jeg havde med hjem til Ane. Og hver gang hun bruger den, siger hun “Den har jeg fået af Miriam!”.
   Jeg føler mig heller ikke rigtig voksen, og kan så meget relatere til dine tanker. Hvordan kan alle mine jævnaldrende være så voksne??!
   Og så håber jeg for dig, at teorien holder. Ikke for mig;) Jeg har haft verdens nemmeste babyer – det er nu, det er hårdt herhjemme!
   Jeg er også vild med Sneglcille – hun har sådan en let og levende skrivestil:) Den anden må jeg tjekke ud!

 2. Du er så cool
  Jeg læser med her fordi du giver mig et smil på læben. Og jeg læser i øvrigt også med på de blogs du selv nævner. Og Lillemor. Jeg gider ikke hvis blogs bliver enten for selvhøjtidelige eller ynkelige.
  Jeg er i øvrigt også selv blogger – eller rettere jeg prøver at være det….på ingenkæremor.dk
  Synes det er SÅ svært at finde tiden til skriblerierne og så er der dét med egen banehalvdel… Nogle gange har jeg bare for vildt lyst til at give en sviner!
  Jeg er 40 år. Bor i Viborg (midtjylland). Gift med en mand som jeg har 2 (små) børn med. Det har været en lidt bumlet vej – deraf bloggen.
  Vi er i gang med renovering af vores hus. Jeg er ikke på Facebook. Kan ikke lave mad, men elsker at spise.
  Jeg læser til Fødselsforbereder og bruger natten på at læse fagbøger.
  Jeg drømmer om at skabe et sted for gravide og nybagt mødre, hvor ingen skal føle sig fjollet, men mødt af forståelse. Og så håber jeg at min blog udvikler sig. At jeg får tid til at prioritere den. Det dér satan liv er jeg vild med – men det er tidskrævende.

  1. Jeg elsker også Lillemor – både på bloggen og i virkeligheden:) Hun er nemlig præcis ligeså uhøjtidelig og fuld af humor, selvironi og varme, som hendes blog indikerer.
   Vi lyder ret ens – på nær det med svinerne;) Der kommer det der med konfliktsky ind.
   Jeg er simpelthen også en klovn i et køkken, og har ødelagt (altså fuldstændig) så mange gryder i forsøget på at koge ris!
   Det lyder som en virkelig dejlig drøm! Jeg håber virkelig for dig, at den bliver virkelighed<3

 3. Jeg elsker din blog Elisabeth! Jeg har fulgt med længe, og kan godt huske hvad det med tandkød betyder 😉 Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har fulgt med, men tror det er siden den gang Ane blev født. Jeg kan huske at jeg synes hun var den sødeste baby nogensinde 🙂

  Selv er jeg 21 år gammel og i gang med at læse til journalist. Lige nu er jeg i praktik på en avis her i Århus, hvor jeg bor, og det er mega fedt!
  Jeg insisterer på at skrive Århus med Å (ja, okay, undtagen i avisen), jeg bruger alle mine penge på porcelæn og tøj og så drømmer jeg om at få en kæmpe familie, to hunde og en kat 😉 Og gerne inden jeg er alt for gammel, selvom min kæreste vist ikke er heeelt enig. Jeg hører primært radio, men der elsker jeg Mads & Monopolet. Når der er fest danser jeg altid til Backstreet Boys eller Katy Perry.
  Min yndlingsbog… Dem har jeg mange af! Jeg har for nylig læst Tjenerindens Fortælling, den var sørme god. Jeg elsker også Harry Potter og alt, hvad der står “krimi” på. Den bog, der har siddet i mig længst tid efter, var Intet af Janne Teller.
  Jeg føler mig generelt glad for mit liv og smiler meget, men smilet er ekstra stort når naboens tykke kat kommer på besøg. Den er fandme sød 😉 Og når jeg nyder noget god mad med min søde kæreste.

  Udover dig følger jeg maaaange blogs. Mine yndlings er – udover din 😉 – Rockpaperdresses, Miriams Blok og Sneglcille.

  1. Yay! En tandkødskender:) Jeg har faktisk aldrig læst ‘Intet’, hvilket muligvis er en dødssynd, når man er dansklærer;) Jeg er til gengæld helt med på Backstreet Boys som garanti for danseben!
   Jeg er først faldet over Rockpaperdresses for nylig, så der kan vi føje endnu en til listen, for det er muligvis en dødssynd, når man er blogger;) Men nu er hun fundet, og jeg er også fan! Jeg håber, at du får din kæmpe familie og et stort hus med plads til både børn, hus, porcelæn og tøj:)

 4. Jeg er 25, bor i det mørke Jylland på 6. år og er igang med at renovere hus og have. Jeg bor sammen med min kæreste på 7. År. Vi har en lille corgi (han vejer nu 16 kg så helt lille er han ikke) som hedder Frode. Vi har prøvet at få børn uden held i 2,5 år og er nu endelig indstillet til udredning(!). Så det går meget af tiden med. Jeg elsker Efter bogen af Robert Craig, læste den som teenager og har læst den et dusin gange efterfølgende. Den er lige god hver gang. Jeg kan ikke sidde stille når der bliver spillet september med Earth, Wind and fire. Eller bare generelt noget med dem 😉 Jeg græder hver gang jeg hører danser med drenge med er der nogen i himlen. Den blev spillet til min fars begravelse. Han døde da jeg var 15. Det var hårdt som den fars pige jeg er, men for helved hvor gav det mig også et andet perspektiv på livet.
  Jeg er sygeplejerske i en akutmodtagelse og elsker mit job. Jeg kunne ikke tænke mig at være noget andet sted. Masser af faglige udfordringer og skønne kollegaer. Så kan man vel ikke bede om mere. Jeg arbejder 32 timer om ugen, da jeg ellers ville dø og hovedsagligt i nattevagter. Dagvagter tager livet af mig og gør mig deprimeret.
  Jeg tror det var Miriam som henviste til dig engang? Jeg har fulgt med et par år. I hvert fald fra før Jasper var inde i billedet. Du er den der giver mig mest håb for at jeg nok engang skal få en familie – også selvom den så ikke er opstået ligesom de fleste andre. Du er min helt i en hverdag med barnløshed. Tak for dig ❤️

  1. Hvor er det godt, at I endelig skal i gang med udredning! Forhåbentlig går det stærkt efter det – det gør det jo heldigvis for de fleste:)
   Det lyder som en bog, jeg få læst. Der er intet bedre end bøger, som kan læses igen og igen uden at miste værdi!
   Det gør mig ondt med din far, men hvor er det dog livsbekræftende at du kan mærke, at det også har givet dig noget med, som du kan bruge!
   Hæ, jeg arbejdede nat i en periode – det kommer aldrig til at ske igen. Der skal man altså være af en særlig støbning, men det lyder det heldigvis også til, at du er:)

 5. Jeg er også fra 1984 og derfor også 33 år. Jeg har fulgt med siden du var ret så gravid med Jasper og skrev om jeres lidt utraditionelle baby-making. Vi havde selv problemer med at finde ud af at lave børn og har været i fertilitetsbehandling. Vi fil en fjerde insemination i 2014, som heldigvis resulterede i en december-pige, som så nu er 2,5 og helt igennem fantastisk, vildt sjov og pisse irriterende 😂 I marts kom vi til at lave en ny baby, helt øko og spontant. Det troede vi aldrig skulle ske, men nu sidder jeg med en stor bule på maven med endnu en december-baby. Min svigermor mener, jeg nok er i løbetid i marts 😬 – mest tænker jeg, at min mands fødselsdag OG vores bryllupsdag falder i den måned 😂 Uanset hvorfor, er vi sindssygt glade for, at det er lykkedes og glæder os til at blive forældre til to.
  Udover din dejlig blog elsker jeg Lillemor, Miriams Blok, Tregodegrunde og Sneglcille ❤️

  1. Hvor er det dejligt!!! Og jeg elsker din logik – tænker den giver lidt mere mening end svigermors;) Rigtig meget tillykke med maven – det må føles helt surrealistisk og ret fantastisk:)

 6. Jeg fandt din blog lidt tilfældigt, da du fik Ane, blev i meldt fra der hvor Ane blev født og ud til os, og jeres historie fangede mig DYBT… og så ville jeg Google det at starte amning op til et barn man ikke har født, og så dukkede du op😘
  Jeg er vild med din blog og din måde at fortælle på, syntes mange blogs bliver frygtelige kliché, og lidt sådan, se perfekte mig med mit perfekte liv… hvor du er dig, helt perfekt uden at lade som om😊
  Jeg er mor til 3 skønlinger og elsker mit liv😊
  Tak for dig😘

 7. Mig kender du lidt til 🙂 Men jeg leger altid gerne med. Jeg hedder Kathrine, er lige fyldt 30 og har på ingen måde krise over dét, er gift med Johannes på 4. år, men har været kærester med ham siden to dage før jeg fyldte 17. Jeg har E-N-D-E-L-I-G får arbejde, i forsikringsbranchen, som jeg er rigtig glad for, selvom det slet ikke var det jeg oprindeligt tænkte på. Vi har 4 børn; Frederik på snart 5, Christian som er en måned yngre end Jasper og så balladepigerne på kirkegården. Jeg elsker Ringenes Herre og Harry Potter, sidstnævnte læser jeg igennem hvert år. Jeg er inkarneret poptøs og elsker 90’er musik, men jeg det band jeg hører mest er Coldplay! Jeg har været med siden før Ane. Hvornår præcis jeg kom hertil husker jeg ikke, men nu slipper du ikke for mig igen. Mht. andre bloggere så læser elsker jeg hvordan Blogsbjerg, Sneglcille og Miriam skrive <3 Totalt stalker-agtigt, så kunne jeg virkelig godt tænke mig at møde Miriams Frank og så se Palæet engang. Så hvis Fyrsten og dig nogensinde går lyst til at få en læge (sådan én er virkelig brugbar) og mig (nok lidt mindre brugbar, men ligeså sød) på besøg, så siger I bare til 😉

  1. Heeeeej Kathrine;) Dejligt du vil være med, selvom vi kender hinanden:)
   Jeg har aldrig rigtig lyttet til Coldplay, men nu er I et par stykker, der har nævnt dem, så måske man skulle give dem et skud? Til gengæld er jeg begyndt at lytte til ‘Harry Pottcast’ – den er altså også et lyt værd:)
   Du skal være så velkommen! Så inviterer jeg også Frank;)

 8. Jeg hedder Lea og er 30. Jeg er mor til Elliot på snart to år og han er HELE mit liv. Eller næsten, for jeg er også kæreste med Bjørn. Jeg har været sammen med Bjørn i snart 10 år og begyndte at følge med hos dig, sådan cirka da Bjørn og jeg overvejede om vi skulle have børn. Elliot er et udpræget ønskebarn og jeg havde mange bekymringer inden min graviditet, da jeg danner cyster på højre æggestok. Elliot blev dog skabt uden problemer og er mit livs største gave. Jeg er uddannet cand. mag. I Designledelse og arbejder som turismekoordinator.
  Jeg elsker mig job og er rigtig glad for at jeg har et super job, som samtidig er deltid. Jeg er nemlig ikke sikker på at vi skal have flere børn og så vil jeg gerne bruge så meget tid som muligt med Elliot. Især mens han er lille.
  Min kæreste er ansat i flexjob efter en arbejdsulykke. Det giver ikke så mange penge, men ro i hverdagen.
  Jeg elsker tøj og stilen fra 60’erne. Jeg har en forkærlighed for Wegner, chokoladekage og Vesterhavet. Jeg hader edderkopper og børn med snotnæse 😣
  Jeg er en sucker for melankolsk pop, men skal jeg danse så er det danske hits fra 80’erne der skal på 😍

  1. Hvor er det skønt, at I fik Elliot uden bøvl, når nu din krop ikke helt gider samarbejde! Er det sådan en kronisk ting med de cyster, og får du dem tømt eller går de i sig selv? Jeg oplevede engang, at en cyste sprang – det er det mest smertefulde nogensinde!
   Og dejligt med nedsat tid!!! Det er altså så meget en prioritering, der giver mening:) I hvert fald for mig. Jeg havde det selv med Ane. Nu hvor jeg har skiftet job ligger timerne sådan, at det ikke er helt så nødvendigt som før, omend det nu stadig ville være dejligt.
   Jeg er også en sucker for 50-60’er tøj – det er altså bare finere end alt andet:)
   Børn med snotnæser er jeg blevet immun overfor – jeg ser dem slet ikke mere;)

 9. Jeg hedder Stine, er 30 år, mor til to og haret lille hus i Rødovre.

  Jeg har læst med herinde siden jeg mødte jer nytårsaften på fødemodtagelsen – dengang før Jasper kom ud. I var så flinke, og da min kollega efterfølgende sagde “hende der har altså en blog” blev jeg nød til – helt stalker-agtigt – at finde bloggen. Din skrivestil fænger, og så blev jeg hængende.
  Siden da er jeg sprunget ud som privat jordemoder og knus-elsker at have tid, tid, tid og ro til at være jordemoder uden et fyldt venteværelse som jeg burde have set til for længe siden.

  Jeg elsker også Harry Potter og har nu igen lyst til at læse Kabalemysteriet. Jeg læste den 5-8 gange, men det er ca 15 år siden sidst.

  Jeg skrald-griner af stand-up, særligt er jeg vild med Jakob Svendsen, Lasse Rimmer og Ane Høgsberg.

  1. Hej Stine:) Jeg kan godt huske dig! Jeg kan huske, at du var sød og smilende, og at jeg syntes, det var dejligt, at du havde ‘pyntet’ dig, når nu det var nytårsaften:) Måske du bare altid er så pæn?;) Jeg kan også huske, at jeg græd på dig, da du ville lave en hindeløsning, og at jeg var voldsomt pinlig over det. Fordi det sikkert var sådan noget andre højgravide tog imod med kyshånd.
   Hvor lyder det skønt, at du er sprunget ud som selvstændig, og at det giver mening i dit arbejdsliv:)
   Åh, du skal læse Kabalemysteriet igen! Gør det, gør det!!!

   1. Jeg er ret sikker på, at jeg så bedre ud end på engen emsnitlig vagt – jeg skulle i hvert fald videre til den nytårsfest hvor mand og børn var 🎉🎊
    Det er også noget af det sjove ved at være selvstændig – jeg vælger selv mit arbejdstøj 🙂 Så nu går jeg mest i kjole –
    meget sjovere end det der uformelige tøj, som hospitalet stiller til rådighed.

    Nu er kabalemysteriet reserveret på biblioteket 😉

 10. Jeg hedder Sarah og er også fra 1984 – så bliver vist 33 til november, men jeg kan sgu ikke rigtig følge med 😉 Jeg har to børn på 6 og 3 år, og venter en lille en til start februar! Lige nu ved jeg ikke helt, hvad jeg/vi har roder os ud i med endnu et barn på vej🙈 for vi har egentlig rigeligt at se til – især med den ældste, som med sin diagnose kan være en rigtig stor mundfuld 😬 og selvom jeg er lærer lige som dig, så har jeg desværre ikke specialevnerne, som ellers kunne være praktiske i forhold til at få familielivet til at glide lidt nemmere 😉 “Desværre” er jeg ikke ret praktisk anlagt, for så havde vi vist ikke fået børn endnu – og da slet ikke en treer på vej😁😉 Jeg har fulgt med hos dig siden Ane var en lille baby, og det var nok hendes tilblivelseshistorie, som fangede mig ind! Jeg var også i fertilitetshelvedet inden første barn, og du satte så mange tanker og følelser på plads for mig!
  Jeg hører, hvad der bliver spillet i radioen og kan aldrig huske navnet på et band/sang! Og jeg læser ingen bøger pt… Kun blogs 😊 din, nutidensmor, tregodegrunde, Lortemor og en gang imellem tjekker jeg ind på andre morblogs, men jeg har meldt mange fra på det sidste pga for meget reklame og spons! Jeg øver mig i det hele taget i, at lægge telefonen mere fra mig, når jeg endelig kan se mine børn – og dermed er det også godt med færre distraktioner 😉

  1. Tillykke med maven! Det lyder dejligt, selvom jeg også godt kan forstå, at du får lidt sved på panden;) Jeg elsker mit liv, og jeg elsker mine børn, men for fanden hvor er det også hårdt til tider!
   Jeg kan ikke huske, hvad jeg fik at spise i går, men bandnavne og sangtekster er tatoveret bag mine øjne;)
   Jeg læser faktisk heller ikke så mange blogs for tiden – og af samme grund som dig. Telefonen tager simpelthen for meget tid fra vigtigere ting.

 11. Må man være med, selvom man faktisk aldrig læser din blog – følger dig slavisk på Instagram istedet. Er faktisk ved at være ret træt af blogge generelt… det tager for lang tid for mig at læse, og jeg får så meget mere ud af Instagram. Specielt de små historier, et sjovt indlæg, et venligt smil på videoen eller et blik ind i andres rodede liv er det jeg orker lige nu… Er 31 år og bor i Sverige med min mand og vores 2 børn, som jeg er så usandsynlig taknemmelig for, at vi havde nemt ved at få. Håber ikke jeg træder nogen over tæerne, men føler mig så heldig og velsignet over, at lige netop det ikke var et problem.
  At der så er mange andre ting, der giver mig søvnløse nætter, dårlig selvtillid og generel angst, det kan jeg leve med, for det vigtigste er ligesom på plads.

  Jeg ELSKER også Harry Potter, har læst bøgerne mindst 6-7 gange og glæder mig så meget til, at jeg om 4-5 år skal igang med at læse dem for mine børn.

  “Don’t stop believin'” af Journey får mig på dansegulvet, og har så fantastisk mange minder koblet til sig, så jeg nærmest smågræder af glæde når jeg hører den.

  Jeg smiler mest, når jeg er sammen med mine gamle venner. I og med jeg er udvandret af Danmark, så er det ikke så ofte vi ses, men det gør det bestemt ikke mindre sjovt og hyggeligt, når vi så endelig gør.

  I og med jeg ikke følger så mange blogs, så får du nogle Instagram-favoritter: mmleilange (twinpeaks), sneglcille, anotherblog (svensk designer som har den cooleste stil og dejligste attitude), kreativekarin (svensk kreativ sjæl, som bare gør mig glad)…

  Jeg kan faktisk ikke rigtig huske hvordan jeg fandt dig og din blog, men din/jeres historie er fængslende, du er ualmindelig skøn og en person man ville ønske, man var venner med, og derfor kan jeg ikke lade være med at fortsætte at følge med…

  1. Det må du i hvert fald! Det er kun dejligt – både at du vil følge med, men også at du vil dele dig:)
   Og du træder bestemt ikke mig over tæerne. Tværtimod synes jeg, at det er virkelig rart at høre, at du sætter pris på, at det er gået så nemt for jer. Det tror jeg egentlig, at mange bare tager som en selvfølge.
   Jeg har netop reserveret de illustrerede udgaver af Harry Potter, for at se om de kunne være noget for Ane.
   Som jeg skrev i en tidligere kommentar, så er min hjerne helt åndssvagt indrettet, når det kommer til musik. Første gang jeg hørte ‘Don’t stop believing’ var i et afsnit af Cold Case. Jeg kan stadig huske, hvad det handlede om, og at skuespilleren mindede mig om Tina Dickow. Sidste sommer kom jeg gående på badebroen på Vejlø, og den blev spillet fra en bad, der havde lagt til. Jeg fik gåsehud, fordi den bare var så rammende til hele stemningen og min kærlighed til øen. Så jeg forstår dig!!!;)

 12. Jeg hedder Tilde, og jeg er 19 (meget snart 20) år gammel.
  Jeg går i 3g på gymnasiet, og glæder mig som et lille barn, til jeg til sommer kan tage huen på hovedet, og kalde mig for student.
  Jeg har i nu snart 5 år bakset med en slem anoreksi, men nu ser det endelig ud til, at jeg er ved at komme tilbage på rette spor. Og hvor er jeg bare glad for det!
  Førhen var jeg helt fortabt i fodbold, og spillede det på noget nær eliteniveau. Dog gik det lidt i sig selv, efterhånden som sygdommen overtog.
  Nu er jeg svært glad for at løbe, men det er dog lige pt på standby, indtil jeg er helt på toppen igen.
  I fritiden blogger jeg på nouw.com/lillelyng, og jeg er vild med det! Altså at blogge, ikke?
  Bøger læser jeg kun, når mine lærere befaler det, men blogs, er jeg til gengæld begejstret for.
  Udover din, er nogle af mine favoritter Twinpeaks, Miriams blok, Hvid Kaffe og Sneglcille.
  Jeg kan faktisk ikke huske, hvor jeg stødte på din blog, men det er vel også sagen uvedkommen, facts er, at jeg er vild med den 😉
  Ha’ en dejlig weekend!

  nouw.com/lillelyng

  1. Du er en af dem, som jeg føler, at jeg næsten kender, fordi du altid er så sød til at kommentere:)
   Det lyder som en hård omgang, men hvor er det godt, at du er så åben om det. Det tror jeg hjælper mange! Jeg har faktisk en ‘Udbryderdronning’ klar til udgivelse, som også har kæmpet med en spiseforstyrrelse i mange år.
   Altså, jeg er lærer, og jeg befaler, at du læser Kabalemysteriet – gælder det?;)
   (Ps. Du er ikke glemt mht mail, jeg har bare travlt med at male;))

 13. Jeg er ved at få den mindste til at sove, så det bliver kort, for jeg er kommet bagud med dine indlæg; 30 år, to børn, en hund og en mand. Et rækkehus i Jylland.
  Du er sej og virker så god som dagen er lang. Tak for det ☺️

 14. Jeg hedder Jane og kommer også fra Lolland. Jeg er 46 og bor i Nordjylland, hvor jeg arbejder som ingeniør.
  Jeg har 2 børn på 23 og 20.
  Jeg har fulgt dig og dine skønne børn i flere år og kan efterhånden ikke huske hvordan jeg fandt dig. Elsker dinskrivrstil og ærlighed. Som barn sejlede jeg rigtig meget på Nakskov fjord, så når du skriver om Vejlø kan jeg se det for mig – har dog aldrig været på Ølejren.
  Jeg elsker at læse alt af Danielle Steel og danser til alt slags musik, men især hits fra 80’erne.
  Jeg elsker at tage til København, hvor min datter bor, der er så mange gode ting i byen og så elsker jeg og rejse ✈️

  1. Ohøj, min fellow-lollik:) Hvordan mon du er havnet i Nordjylland? Kærlighed?
   Du må tage en tur på fjorden og komme over og sige Hej til sommer – så giver jeg en øl:)

 15. Jeg er 31 (men glemmer det tit – svarer tit spontant, at jeg er 27…). Jeg har to piger -Alma på 3 og Lily på 4,5 mdr. Bor i Skanderborg med min mand som jeg hat kendt de sidste 11 år (som jeg mødte efter rigtig meget billig og vodka og juice). Han er betjent i ghettoen og jeg er uddannet socialrådgiver. Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg med unge og misbrug på et rusmiddelcenter. Jeg ryger cigaretter i al hemmelighed 2 gange om året, danser spontant til Jackson five og forestiller mig tit, at jeg gennemfører et maraton. Det er der ingen risiko for i virkeligheden!
  Jeg læser ALTID med hos sneglcille, Miriam, Lillemor og Trines blend – ja og dig, sgu da. Jeg faldt over din blog gennem Miriam… dengang hun skrev om, at hun var blevet vild med Ane! Og det kunne jeg kun give hende ret i og jeg har fulgt med siden!

  1. I lyder virkelig som et godt match, du og din mand:) Det må være hårde jobs, men nok også nogen af den slags, hvor man virkelig får lov at gøre en forskel!
   Jeg hørte Jackson Five i går, efter jeg havde udgivet indlægget og tænkte, at de egentlig også fortjente en plads på min danseliste:)

 16. Jeg er 36 år, uddannet elingeniør og arbejder med at bygge vindmølleparker rundt om i Europa. Eller det vil sige at jeg fornylig er blevet leder for en gruppe super specialister i vindmøllepark design:) jeg har to børn på 4 og 5 og dyrker gymnastik og min have i fritiden. Jeg fandt også din blog fordi Miriam skrev om Ane, blev mega nysgerrig på dig og jer og læste hele dine blog fra start til slut. Jeg er vild med og imponeret over dit drive når det kommer til maleprojekter om ombygning. Og så syr jeg og elsker når du engang i mellem har tryllet gardiner om til nederdele – jeg blir så inspireret. Tak for dig og for af du deler:)

  1. Det lyder virkelig tjekket, Katrine:) Så er det måske nærmere dig, jeg skal ha’ fat i, når sikringerne sprænger?;)
   Åhhhh, så skulle du ha’ set mig i går! Jeg skulle male et enkelt rum – lofte og vægge – og ALT gik galt. Så mega irriterende at have afsat en hel dag og så være slået tilbage til start:/

 17. Jeg hedder Sara og jeg er, ligesom sig, udannet folkeskolelærer. Jeg er mor til Laust 😊 Laust og Jasper er næsten lige gamle, og jeg begyndte at læse med under min graviditet. Ligesom mange andre slugte jeg dine betragtninger om barnløshed – vi havde selv lidt opstartsvanskeligheder. Nu nyder jeg dine indlæg om stort og småt, og bliver ofte rørt til tårer.

  Mit hjertebarn er dansk som andetsprog, og jeg har været så heldig at få et job, hvor jeg kun underviser i det! Jeg elsker forskellige perspektiver på livet, og bliver daglig fascineret af andre menneskers historier, især dem som er langt væk fra min egen virkelig.

  1. Jeg har faktisk også dansk som andetsprog som linjefag, men har desværre aldrig rigtig brugt det. Fandt nogen gamle noter for noget tid siden og forstod næsten intet af de ting, som jeg selv havde skrevet. Sådan er det jo desværre, når der går 10 år. Men hvor er det dejligt, at du kan få lov at arbejde 100% med det, du elsker mest:)

 18. Jeg er 29 år og er pt på barsel med mit første barn. Barslen er dog desværre snart slut og jeg skal tilbage på mit arbejde som pædagog. Som jeg har det lidt ambivalent med, da det runger lidt fjollet i mit hoved at jeg taget afsted for at passe andres børn imens nogen passer mit. Måske vi vinder 100 millioner og jeg kan gå hjemme (men så skal vi nok til at spille lotto;)) udover at bo sammen med min datter, bor jeg også sammen med hendes far. Vi bor i en lejlighed men håber på snart at kunne skifte den ud med hus og have. Vi har en dejlig hund der trænger til at kunne løbe frit. Lige nu læser jeg “luftkastellet der blev sprængt” men overvejer at starte op på en anden, der er mere letlæselig og hurtigt kan sluges. Jeg danser mest hjemme helt alene og så er det faktisk lige meget hvad det spiller, jeg kan rocke til det meste.
  Jeg kan ikke huske hvor jeg fandt din blog, måske inde fra Miriam da hun fortalte om sit børnecrush på Ane. Har i hvert fald læst med længe og været så fascineret af jeres liv og det har givet mig en helt ny forståelse for det at skabe en familie. Jeg læser i det hele taget mest mommy blogs men også med hos miriamsblok og hvidkaffe, da de er dejligt uhøjtidelige og skriver om andet end hvad tøj de har på 🙂

  1. Griner af din Lotto-bemærkning – jeg er nemlig på samme måde;) Der er tusindvis af ting, jeg ville gøre med min lotto-gevinst, på trods af at jeg ikke spiller;)
   Og ja – sådan havde jeg det også efter endt barsel. Og jeg er så glad for, at jeg fik et halvt år mere med Jasper, end jeg havde mulighed for med Ane.
   Jeg slugte alle Stieg Larsson bøgerne, men det er rigtigt nok ikke sådan nogen, man ‘bare’ lige læser. Læs ‘Potensgiverne’ – den er skøn!

 19. Jeg hedder Betina er født i 1980, kærester med Martin, som jeg har gået i parallelklasse med i hele folkeskolen, men som jeg først blev kærester med i 2009. Jeg mor til Thea på 4 år og Katrine på 3,5 måneder. Vores vej til to dejlige piger har også været igennem behandlingsverdenen så det er nok den vej jeg har fundet dig, men jeg kan simpelthen ikke huske hvordan. Mit bedste bud er at det kan være Twinpeaks eller Nutidensmor der har sendt mig videre, men ved ikke om det kan passe

  1. Det må være rart, det der med at have en fælles historie. Jeg tænker nogen gange på, hvordan Jess mon var som teenager. Men i og med jeg gik i børnehave på det tidspunkt, havde jeg nok ikke fundet ham så interessant;)
   Hvor er det dejligt, at I fik jeres piger trods vanskeligheder<3 Og jo, Johanne har engang skrevet om Anes vej til verden, så det kan sagtens være der:)

 20. Michelle, nybagt mor til Clara med modermælk på samtlige trøjer sofaen bliver splittet af hverdag og Martin (kæreste og far) pumper frivilligt det modsatte bryst af hvad jeg ammer af. Barsel er godt, drømmene er at vinde nogle 100.000 så vi kan komme væk fra denne københavner lejlighed midt i esbjerg med fælles bad og dele toilet med naboen der godt kan lide at ryge noget tosse tobak, helst på bagtrappen. Jeg er typen, der siger min mening og kan få dårlig samvittighed bagefter (men det plejer at gå over) drømmer om at færdiggøre min uddannelse som pædagog med speciale. Jeg elsker at arbejde med mennesker, fordybelsen i personens historie og hvordan de er blevet som de er blevet. Jeg danser glædeligt med på firewoks af Kate Perry – og får gåsehud af Noah – kære mor. Sange der kører på repeat lige pt : Ida cor- når jeg bliver gammel
  Læser ikke så mange blogs udover din – savner dit selvskab + fyrstens- håber snart vi ses igen ❤ bogen Klog er noget man øver sig på – er jeg igang med. Også mig og mobber

  1. Hej Michelleeeeeee:) Og endnu engang stort tillykke med jeres smukke Clara! Åh, jeg håber for jer, at det rette hjem lander i jeres skød, for kan virkelig godt forstå, at du drømmer om noget andet!
   Og Idas version af ‘Når jeg bliver gammel’ er også bare fantastisk!!!
   Måske vi ses på øen til sommer? Det kunne være hyggeligt:)

 21. Uha jeg føler mig gammel😳 Jeg er nemlig 40. Gisp. Og har 3 store børn på 18, 15, og næsten 12. Så vi har skiftet de hysteriske anfald og stress over tidlig morgenvækning ud med diskussioner om hvorvidt man må få en piercing (det måtte man gerne), nærdødsoplevelser når ungerne skal lære at køre bil, og temmeligt akavede møder med kæresters forældre, man ikke lige havde set komme. Vi bor i USA, nærmere bestemt Michigan, hvor jeg er forsker i fedme/sukkersyge. Jeg elsker coldplay og London grammar – men er ikke bleg for at sørge for at fylde dansegulvet på videnskabelige konferencer ved at spørge efter White and Nerdy😂 Jeg læser en del bøger om krig for tiden – nok fordi jeg er temmelig bekymret over verdens tilstand pt. Og så kan jeg overhovedet ikke huske hvordan jeg fandt ind på din blog, men du virker så dejlig nem at være sammen med og befriende fri for “perfekthedssyge”. Jeg elsker at blive inspireret af kvinder der bare er sig selv uden alt for meget bøvl. Så tak for det❤️

  1. Er det rigtigt, hvad de siger med ‘Små børn – små problemer. Store børn – store problemer’? Jeg synes, det kan være rockerhårdt med to små børn, men er nu alligevel glad for, at morgenens diskussion gik på, om hun måtte få en kage – ikke en piercing;)
   Hvordan kan det være, at I har bosat jer i USA?
   Jeg er også oprigtigt bekymret, men gør det modsatte af dig – prøver at lukke det ude og lade som om, at det ikke eksisterer. Sikkert ikke den bedste løsning, men ellers ville jeg simpelthen ikke kunne sætte mig ind i en metro uden at få et angstanfald. Trist!

   1. Da jeg havde små børn rullede jeg altid med øjnene og sukkede over “små børn små problemer”. Problemerne bliver af en helt anden kaliber med store børn, men til gengæld sover man om natten👍🏻 Og jeg savner virkeligt ikke at have små børn men nyder al den frihed det giver at de er store.

 22. Elsker din blog og din uperfekthed herinde. Det kan godt mangle lidt på andre blogs – for hvem er perfekt? 😂
  Jeg er 31, gift med en skøn mand og mor til en dejlig dejlig dreng på snart 3.
  Vi fik ingen hjælp til ham men kæmper lige nu med fertilitets hjælp til nr 2. Shit en hård proces!😳 Og alle omkring mig er gravide. Æv altså.
  Men det skal nok komme messer jeg til mig selv😂
  Cana anbefalede din blog og har fulgt med lige siden. Du skøn og dejlig ærlig ❤️ Så tak for dig!

  1. Åh, hvor kan jeg dog huske misundelsen og følelsen af uretfærdighed ved andres babylykke. Den er forfærdelig! Jeg er så taknemmelig for, at Jasper kom hurtigt, så jeg ikke nåede at lande på bunden af den igen. Jeg sender dig varme tanker og ønsker om snarlig graviditet! Bliv ved med at messe!

 23. Elsker at læse kommentarerne til den her slags indlæg, det føles jo lidt som om, man er en del af en flok, hvilket jo ikke rigtigt er tilfældet, men illusionen varmer. I hvert fald læser vi samme blog (: Af blogs holder jeg i øvrigt også meget af Skøreliv og nom de mie. Jeg er 33 og mor til to – dreng på fem og datter på 7,5 måneder. Min datter tog lidt tid at lave, og det var i den forbindelse jeg fandt dig. Jeg var bitter på livet, men det gav håb at læse med her, fordi I havde bevaret kærligheden gennem alt, hvad I var igennem. Og så skriver du godt, din familie er dejlig, og du, er sjov, så jeg hænger ved. Blev i øvrigt spontant gravid efter to år plus det løse, så sommetider skammer jeg mig over, at jeg nåede at gå helt i baglås. Behandlingen vi var igennem var småting i virkeligheden. Nå men jeg elsker Mumford and Sons, som min mand og jeg dansede og dasede til, da jeg besøgte ham i Island i 2012, da jeg var gravid med vores søn. Min mand blev nødt til at flytte derop i forbindelse med uddannelse, og vi fløj frem og tilbage, så han kunne følge med i graviditeten. Jeg græder til Albertes “Lyse nætter”, minder mig om barndom, og versionen fra rydningen af Brorsonskirken er så stærk (igen det der med at være en del af et fællesskab tror jeg). Jeg læser vildt meget faglitteratur, er Ph.d-stipendiat, men af skønlitterære forfattere er jeg vild med Jon Kalman Stefansson – han kan noget helt, helt særligt med sproget. Det hjælper måske også, at han skriver om Island (selvom kernen er kærligheden, litteraturens vilkår med meget mere) for jeg drømmer om at flytte derop med min familie.

  1. Jeg får det også lidt sådan – som om det er en hemmelig hule;) Og jeg er også vild med ‘Nom de mie’ – hun skriver så godt og uhøjtideligt!
   Hvor er det fantastisk, at jeres graviditet kom spontant. Men jeg tænker bestemt ikke, at du skal skamme dig. Det er jo benhårdt lige gyldigt, hvor meget og hvor længe man er igennem.
   ‘Lyse nætter’ husker jeg også fra min barndom, har dog aldrig hørt den version, du taler om. Det må jeg hellere!
   Og hvad med drømmen om Island? Kunne den ikke blive en realitet? Det håber jeg for dig:)

 24. Jeg er også en 1984’er. Jeg er uddannet pædagog, og arbejder i socialpsykiatrien, men har tidligere arbejdet på døgninstitution, for anbragte børn og unge.
  Jeg er bonusmor til to fantastiske børn, en dreng på 10 år, og en pige på 18 år (indsæt aben der holder sig for øjne, da jeg nu har en bonusdattee på 18 år) Jeg drømmer om, at jeg en dag får mit egen barn. Dette skal vi dog have hjælp til. Vi starter på hormonbehandling i starten af det nye år. Så jeg krydser fingre for, at der ikke kommer for mange udfordringer.

  Jeg elsker, at læse Harry Potter, som blevet læst mange gange, og er pt. igen med bøgerne igen.

  Jeg læser udover de blogs, som du har nævnt også med hos “Migogmintinderbaby”. Jeg har læst med hos dig, næsten fra starten af, men kan ikke huske, hvordan jeg fandt ind til dit fantastiske univers. Da jeg dagligt tager toget, på arbejde, bruger jeg tiden her til, at få læst dine indlæg. Hvilket altid er en dejlig start på dagen 🙂

  1. Jeg har lige vinket farvel til bonussønnen på 20 her til morgen. Han er på vej til Spanien for at arbejde. Så jeg forstår dig;)
   Jeg vil krydse fingre med dig! Hvilken behandling skal I i gang med, ved I det?
   Alexandra er også skøn! Både på sin blog og i virkeligheden:)
   Og det er mig en ære at kunne følges med dig i toget;)

 25. Du er så sød, at du nævner mig:-*

  Jeg var først ved at lave et svar som det, du beder om, men så blev jeg i tvivl om, om det var krukket? Nu har jeg så spekuleret så længe over det, at jeg ikke finde ud af, om det faktisk er værre, at jeg *ikke* svarer…?

  Jeg ville have meget gavn af en værge.

  1. Krukket er nok det sidste ord, jeg nogensinde ville forbinde dig med, selvom jeg jo ikke rigtig kender dig;)
   Og det med værgen føler jeg minimum fem gange dagligt. Det kan dælme være svært at være voksen!

 26. Jeg skrev en kommentar i går som åbenbart ikke er gået igennem?!
  Vi to har engang siddet ved siden af hinanden på gynamb på Riget. Jeg havde lyst til at sige hej, men lod være. Det var sgu for underligt og du havde Jasper med, som var helt ny. Men jeg gik jeg hjem og skrev en kommentar og du havde set, jeg smilede.
  Jeg er årgang 80. Jeg er mor til Olga på knap seks måneder – min første graviditet blev en MA, men det tænker jeg ikke så meget over i dag, da jeg har haft let ved at opnå graviditet. Det skriver jeg fordi jeg er født med en omfattende misdannelse i urinvejene og aldrig har troet at jeg kunne blive gravid. Jeg har gennemgået meget store ombygninger dernede – og ja, livet med det har gjort at jeg ikke har taget den slags for givet. Så jeg blev meget overrasket. Vi bor i dejlig villa på Vestamager og elsker det. Jeg læser primært ifb med mit job, da jeg arbejder professionelt med litteratur, dvs. jeg er ansat i en forskningsstilling på et projekt som overordnet handler om socialt udsatte, fattige og anbragte børn. Jeg læser ikke blogs som erstatning for litteratur for jeg synes det er noget helt andet. Jeg synes blogs er interessante som vidnesbyrd om levet liv – og interesserer mig mest for den slags blogs hvor man får et indblik i et menneskes indre. Selvfølgelig får man ikke alt at vide men de bloggere jeg holder af kan balancere det. Jeg synes livet går stærkt og der er så mange ting man ikke når, som man gerne ville. LIgenu oplever jeg for første gang i mange år et et åndehul på barselsorlov efter at have kørt arbejdsræs med ph.d. osv.

  1. Det kan jeg godt huske:) Både at du skrev, men også mødet på Riget! Det var helt surrealistisk at sidde der med et barn på armen, fordi jeg havde været derinde to gange tidligere – med tomme arme og drømmen om at blive mor.
   Hvor er det fantastisk, at det gik så let med tanke på din situation! Der er livet fandme forunderligt nogen gange!
   Jeg har det på samme måde. Blogs er min ‘pauselæsning’. Jeg elsker at høre andres fortællinger – både om store og små ting.
   Det lyder virkelig dejligt med et åndehul – jeg håber, at resten af din barsel må føles på samme måde:)

 27. Jeg hedder Line og er 40 år 😳 Jeg bor i Århus med min mand og 2 børn. De har været nemme at få, men indimellem har det været for hårdt for mig at være mor. Jeg har haft svær stress i mange år og det har slidt. Nu er det bedre og om et år starter jeg på psykologistudiet. Helt forfra – det bliver fantastisk.
  Jeg elsker Leonard Cohen og hører det på repeat 😊.
  Jeg er vist kommet herind via en anden blogger. Hvem kan jeg ikke huske. Jeg er vild med Miriam blok og morher.
  Jeg hører mange lydbøger – lige nu kvinderne fra Thy af Maria Helleberg. Den giver virkeligt nogle reflektioner. Dengang levede de virkeligt som vi kritiserer indvandrerfamilier for i dag.
  God aften 😊

 28. Jeg tror næsten, jeg fandt dig i arbejdsmæssig sammenhæng – noget med amning der var svær måske? Jeg har læst med, siden Ane var ret lille og blev fascineret af jeres historie, jeres hus, den grønne reol og det meget nuttede lille pigebarn.
  Jeg er 44, har tre børn på 10, 12 og 14 (vi har været heldige at have meget, meget nemt ved at undfange afkom) og arbejder med tilbud til småbørnsfamilier i kommunalt regi. Jeg er uddannet cand. mag. i fransk og dansk og bruger i dag stort set kun det franske til at synge med på fransk musik. Mon Netflix har franske serier? Det må jeg lige tjekke.
  Jeg er ret vild med Coldplay, men hører meget forskellig musik. Min mand er gået i stå i 80’erne musikmæssigt, så vi hører rigtig, rigtig meget 80’er musik – og lige så meget p1.
  Jeg læser en del forskellige blogs, når jeg ind imellem giver mig selv en time til det. Jeg er til krea med garn, så der er mange kreablogs på min liste. Haveblogs hitter også hos mig.
  Jeg har læst Harry Potter tre gange: første gang på engelsk for mig selv, senere på dansk da min ældste blev bidt af Harry Potter i en alder af syv, og jeg lige ville læse bøgerne før ham, så vi kunne snakke, hvis nu de var uhyggelige. Trejde gang sidste sommer, da mellemste og yngste kastede sig over dem. Jeg læser meget – helst i romangenren, men både krimi, historisk, romantisk og meget mere. Har lige læst Ida Jessens to seneste bøger og var vild med dem.
  Giver i øvrigt en anden læser ret
  i, at det er overraskende hårdt på en helt anden måde at have teenagere. Jeg har altid rullet lidt øjne af den der “små børn, små problemer, store børn, …”, men det er følelsesmæssigt krævende på en helt anden måde at have forældreansvar for et stort barn uden frontallap. Godt vi kun har to mere på vej til det stadie 😉

 29. Hej 🙂
  Jeg hedder Cecilie, er 27 år gammel, er gift med en dejlig mand og sammen har vi Frida på 1 år. Min barsel er så s år slut og jeg er igang med sidste semester, og dermed slutspurten, på medicin studiet i Århus. Jeg drømmer om at blive gynækolog og lave en phd inden for kirurgisk behandling af nedsynkning i underlivet (knib de damer, kniv!).
  Jeg har ikke fulgt din blog længe, men er vild med den og hvordan dit liv på en gang virker helt perfekt og fuldstændig kaotisk på en gang. Dit skriveri og billedet giver mig mod på min drøm om at total istandsætte et hus fra 60’erne.
  Bøger bliver der ikke læst meget af ud over de studierelevante, men da jeg var barn elskede jeg Harry Potter, det gyldne kompas og Erik menneskesøn 🙂
  Tak for en skøn blog! 😁

 30. Jeg er nok en af de ældste der læser med her. 52 år. Gift med manden i mit liv (2. ægteskab for os begge). 3 drenge tilsammen. Min søn er 29 år, jeg er farmor til en skøn dreng på 7 år. Arbejder i fødevarebranchen med export. Bøger…. hmm… Jeg læser meget Leif Davidsen, og derudover biografier. Hører faktisk alt muligt musik. Hvad der kan få mig til at danse..tja..alt lige fra Ravels ‘Bolero’ til Østkyst Hustlers. Jeg har erfaret at det med små børn, små problemer – store børn, store problemer er ganske rigtigt. Fra august 2010 og ½ år frem, var min søn i Afghanistan – det værste halve år i mit liv. Heldigvis kom han hel hjem – både fysisk og psykisk. Faldt over din blog via Skøre Liv, og synes dit univers er fantastisk – også selvom jeg ikke har børn hjemme mere. 🙂 Bliv endelig ved med dine skriverier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.