Vil du med mig og Nilens Jord på date??

Reklame // indlægget er lavet i samarbejde med Nilens Jord

Som I ved, har jeg den fornemme tjans at være ambassadør for Nilens Jord. Det, synes jeg naturligvis, er mega fedt, fordi jeg får mulighed for at afprøve en masse produkter, som jeg ellers ikke vil ha’ fantasi til at kaste mig ud i. Eksempelvis troede jeg ikke, at jeg kunne bruge make up i lyserøde nuancer. Jeg mener, jeg er rødhåret og blegere end kopipapir. Men fordi jeg gennem mit samarbejde med Nilens Jord har modtaget både blush og øjenskygge i denne farve, skulle det naturligvis prøves af, og guess what – det klæder mig! Den slags ting opdager jeg langsomt hen ad vejen, ligesom jeg forleden kunne fortælle, at jeg også har lært en del om, hvordan jeg plejer min hud.

En anden ting, der er ualmindeligt fedt ved det her ambassadørskab, er, at Christina og jeg får lov til at være med til at arrangere events for Nilens Jord. Og denne gang var vi enige om at twiste konceptet en smule. For ét er at en masse bloggere kan mødes og få lov at afprøve og høre en masse om de lækre produkter. Men det, som både Christina og jeg gerne vil med vores samarbejde, er at lave noget, som også giver mening for jer. Det var for eksempel min tanke med indlægget her, hvor jeg viste jer mine favorit makeup-produkter – vel vidende at jeg ikke er hverken særligt erfaren eller vidende indenfor emnet, men i håbet om at I, som er i samme “jeg er ny i det her!”-båd, også kunne få noget ud af det.

Denne gang kommer I til at få lidt ekstra ud af det. Én af jer gør i hvert fald;) Det er nemlig sådan, at Christina og jeg har været med til at planlægge et event om hudpleje, hvor hver inviteret blogger kan medbringe en læser.

Eventet vil finde sted på Tony’s på Østerbro i København d. 22. november kl. 17.30-22. Der vil være en velkomstdrink og 3-retters menu og selvfølgelig rig mulighed for at sludre med de andre bloggere og læsere:) Herefter vil alle få foretaget en personlig hudanalyse, som fortæller hvilke produkter, der passer til præcis din hudtype. Der vil desuden være en lille quiz med mulighed for at vinde lækre præmier, ligesom alle vil gå hjem med nogle lækre produkter fra Nilens Jord. Naturligvis med afsæt i netop din hudanalyse:)

Så! Vil du være min date?

I så fald skal du smide en kommentar her i indlægget – og smider du også én på bloggens facebook, har du to lodder i puljen. Jeg trækker én vinder d. 1. november. Jeg vil glæde mig mega meget til en hyggelig aften i selskab med en af jer:)

img_9958

68 kommentarer til “Vil du med mig og Nilens Jord på date??”

 1. Det gad jeg simpelthen SÅ godt. Jeg kan næsten ikke overskue at forklare hvormeget jeg trænger til sådan en aften og en omgang kyndig vejledning. Krydser alle fingre.

 2. Nilens jord har jo så meget lækkert! Det kunne sa være fedt (og lidt grænseoverskridende) at vinde en aften med jer! 🙏🏼😄

 3. Ej det gad jeg godt altså. Som 8 mdr gravid på det tidspunkt, vil en aften i selvforkælelsens tegn være ganske tiltrængt 😊

 4. Hmm hvorfor skal jeg vinde? Jeg kan komme med et hav af forklaringer og gode grunde omhandlende besværlig hverdag, vinterdepression, brug for nye impulser, og en hulens masse andet, men har vi ikke alle sammen det sådan? I stedet vil jeg hellere sige at det bare ville være skønt med en masse lækre ting der kan forsøde ens hverdag. Fordi hvis ens hverdag er grå, ens kæreste er dum, ens arbejde er kedeligt så kan selv ikke den lækreste læbestift eller velduftende parfume hjælpe. Men tilgengæld kan man glæde sig over de små ting.
  Giver det mening? Det håber jeg. Så vælg mig, så lover jeg at jeg vil være den glade vinder date med det top bedste selvskab og humør hele aften 🙂

 5. Ej det lyder super lækkert! Jeg er løbet tør for pudder, og går lige nu rundt og er temmelig bleg/grå at se på, fordi jeg ikke kan finde ud af at købe en ny… det ville være godt med hjælp og godt selskab.

 6. Åhhh det ville jeg elske at vinde. Jeg har brugt samme foundation og pudder i 10 år (altså køber nye ind i mellem 🙂 ) Og jeg er så dårlig til at turde prøve noget nyt. Så det ku være super fedt at få noget inspiration fra nogen der faktisk har forstand på det 😄

 7. Det gad jeg mega mega godt! Fordi jeg er fan af Nilens Jord og har været det længe (kører dog ret safe ift. deres udvalg og kunne trænge til et nyt boost) men endnu mere fordi jeg er fan af dig 🙈😂 Seriøst!
  Kh.
  Cathrin

 8. En aften i dit selskab ville være brandhyggeligt og hvis jeg så oveni kunne lære nogle tips og tricks …… endnu bedre 😊

 9. Åhh ville elske at komme med! Er håbløs til at pleje min hud ordenligt og mangler ny inspiration til hvordan det kan gøres 😍😍

 10. Åh E! Det ville jo nærmest være en drøm der går i opfyldelse at få lov til at møde dig og bruge en aften i dit selskab. Efter alle de års kendskab til hinanden her i blogland. Jeg håber håber håber at heldet tilsmiler mig på en dato der betyder ufatteligt meget for mig – 1. november. Fingers crossed! Kh hende der engang var Blogger, men valgte at blive ganske almindelig dødelig igen 😘

 11. Om jeg vil være din date?! Ja da! Lyder til at blive en skøn aften, så jeg krydser mine små poter og håber at jeg vinder 🙂 God aften! – Karoline

 12. Åh for den! Mit første “minde” om dig er fra dengang fyrsten og fruen holdt fertilitetsfundraiser. Siden dengang, og også inden da, har jeg fulgt intenst med hos dig.
  Jeg ville æælske at møde dig i den virkelige verden, til et så fantastisk event! Jeg er en torsk til make up. Når jeg skejer ud, tager jeg sort mascara på 😅 så lidt gode fifs ville helt sikkert være for lækkert!

  Jeg lover at hvis jeg vinder, så smiler jeg med ekstra meget tandkød, helt indtil d. 22. November ❤️

  Knus Nikoline

 13. Jeg vil da helt vildt gerne være din date! Og jeg ville synes det var så.fedt at lære bare lidt om hudpleje, da det ikke lige er min spidskompetence. Så ja Tak!

 14. Åååååårh, det vil jeg herre gerne! Jeg er totalt kegle til alt makeup, der ikke skal på øjnene og det kunne muligvis være godt at kunne, nu hvor man har fået to børn og fine linjer (læs: rynker. Det er rynker..!) Og hvis der så samtidig er en chance for at jeg kan flette fingre med dig, ja så bliver det ikke bedre..!😍

 15. Det vil jeg så gerne. Jeg er også i den grad ny ift den rigtige hudpleje og valg af makeup. Min aftenrutine indeholder (på de dage jeg orker) vask af ansigtet med vand og når det bliver vildt creme fra en eller anden babypakke. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lære mere om Nilens jord, da jeg synes deres produkter virker super gode 😀
  Jeg krydser i den grad fingre

 16. Der er faktisk nærmest intet, jeg hellere vil! Med tre børn i alderen 1-7 er jeg stort set aldrig på date, og jeg er sikker på, du og Nilens Jord er helt fantastiske dates.

 17. Altså jeg vil vildt gerne med dig, men jeg har også spurgt de andre piger???? Må man det? Det er jo svært når det lige er de bloggere man følger der spørg om det sammen🙈 Og jeg elsker jer alle sammen jo😘

 18. Jeg vil altid på date med dig 🙂 Nilens Jord eller ej. Men det lyder dælme hyggeligt, så jeg smider lige et lod i puljen, både her og på Facebook. *krydser-mine-små-fede-fingre*

 19. Det kunne være drøn hyggeligt at være på date med dig og en god bonus at man kunne lære lidt om at passe på sin hud samtidig 🙂

 20. Jeg vil meget gerne følge dig og lære en masse nyt og så er jeg vild med både du og Nilens Jord, så god kombi:-)
  En dejlig dag ønskes!

 21. Jeg vil SÅ gerne med – hele november måned, er jeg græsenke fra mandag til torsdag, så jeg kunne virkelig godt bruge en aften ude 😀

 22. Første gang i var til event købte jeg en concealer og en læbestift…faktisk to, men altså jeg dur bare ikke til at lægge det selv, mangler vidst kyndig vejledning af nogle rigtige damer med styr på tingene

 23. Meget gerne 😊
  Jeg bruger clinique, og renser troligt min hud både morgen og aften, men må indrømme, at jeg flirter med tanken om at skifte mærke.
  Er meget nysgerrig på at prøve deres produkter/få lavet en analyse, ligesom jeg er meget nysgerrig på at møde en rigtig blogger 🙈
  Så tag mig

 24. Øhh ja selvfølgelig vil jeg da være din date den aften. Det ville være fantastisk. Jeg krydser alt hvad der kan krydses. God aften. Hilsen Louise

 25. Årh det gad jeg virkeligt godt. Jeg har aldrig fået styr på det der make up. Det bliver højest til lidt mascara, når der virkeligt skal være fest

 26. Jeps! Det vil jeg faktisk rigtig gerne, for det første så gad jeg ret godt møde dig 😉 for det andet så ved jeg ingenting om make-up…. Eller altså jeg har en mascara ik…. Så det kunne da være ret sjovt 😊

 27. Det ville da være det fedeste og det er der flere grunde til.
  1 man får lov til at møde fyrsten&fruen i egen høje person
  2 man får med garanti en sjov aften
  3 man får muligheden for at få en masse viden om nogle fantastiske produkter 😃

 28. Ja tak – for dælen om jeg ikke gerne vil med dig……særligt når jeg fornemmer, at lillemor har valgt en anden, at følges med ( hun spurgte nemlig også…men har åbenbart fortrudt).

 29. Kunne være så fedt at prøve et nyt mærke samt se, om min hud er blevet mindre tør, evt. Kombineret siden jeg sidst fik en hudanalyse… for 7 år siden vel at mærke 😳

 30. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig, selvom jeg er mega genert og har allerede tøj, hår og make-up krise, og jeg har ikke engang vundet (og sandsynligheden er ret lille). Jeg prøver, må ud af min comfort zone!
  KH Anne W.

 31. Som mor til to og Falstring fra landet uden enormt meget erfaring inden for det der make-up, vil det være mig en ære, at ledsage Fruen til arrangementet. Jeg skal nok gøre mig umage, for at leve op til rollen som borddame<3

 32. Mig mig mig! Særligt ville det da blive at møde dig en legendarisk skøn story teller😂 HVORFOR fanden har du ikke fået swipe endnu… om jeg fatter det😜😘

 33. JA! Jeg vil gerne være din date. Jeg bruger næsten aldrig make-up, men når jeg gør, er de fleste af mine produkter fra Nilens Jord. Jeg vil så gerne blive bedre til at lægge make-up.

 34. Uhh hvor er jeg spændt på om det mon bliver mig der kommer med på
  Date 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kan slet ikke forstille mig hvor fantastisk en aften det vil blive uden børn ( i brysterne) Jubii det er super tiltrængt ! som i at jeg ikke kan forestille mig andre der trænger mere til noget menneskeligt libehaveri 😍😍😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.