En helt almindelig fredag….

På denne dag forrige år vraltede jeg rundt på Fisketorvet blandt en million andre for at shoppe julegaver til spotpriser. Det brugte jeg noget af tiden på. Resten af tiden brugte jeg med min medbragte madpakke, som blev åbnet hver gang jeg kom forbi en sofa. Der er mange sofaer på Fisketorvet. Men jeg var også meget sulten! Jeg prustede og stønnede mig hele vejen hjem til min egen sofa med mine 100 kg, som min kropsvægt og mine indkøb tilsammen udgjorde. Og så svor jeg, at jeg ville shoppe online næste år.

‘Næste år’, som altså så var sidste år, trillede jeg rundt i Rødovre Centrum med barnevognen læsset med indkøbsposer, mens jeg desperat og uden held forsøgte ikke at ramme nogen med vognen. Fordi det ville vække barnet. Uden madpakke, hvilket var en fejl. For jeg er kronisk sulten, lige meget om jeg er gravid eller ej. Turen hjem i bussen var et helvede! Chaufføren kørte med hovedet under armen, og Jasper skreg, og jeg svor, at jeg ville shoppe online næste år.

‘Næste år’ som altså er nu, har jeg besluttet mig for ikke at shoppe en flyvende fis – hverken ude i virkeligheden eller online. Fordi jeg har tusind ting, jeg hellere vil bruge aftenen på end at forsøge at overskue et hav af tilbud, som helt sikkert er gode og fine, men som jeg helt sikkert alligevel ikke mangler. Og jeg har overhovedet ikke været tjekket nok til at få familiens juleønsker i hus tids nok til, at der kan handles julegaver nu. Så. Jeg vil lege, at det bare er en helt almindelig fredag, smække benene op og lade alle jer andre om at hapse de gode tilbud!

Jeg vil dog gerne lige tippe jer om, at der er nogen ret gode tilbud at komme efter hos Nilens Jord – så kan du evt shoppe dig en foundation og en blush, hvis nu Black Friday har efterladt dig lidt mat i betrækket;)

Det var nogenlunde sådan her, jeg så ud, da jeg vraltede rundt på Fisketorvet. Så tror jeg da fanden, at jeg var træt!
Det var nogenlunde sådan her, jeg så ud, da jeg vraltede rundt på Fisketorvet. Så tror jeg da fanden, at jeg var træt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.