Hvad livet har lært mig….

d0219038-3755-4cd1-a32c-fab3c432c1e6

Fyrsten endte med at kidnappe den blomstrede sofa en aften, hvor jeg var ude og føjte. Så nu har den boet i hans musikrum i det seneste stykke tid. Jeg syntes, det så tosset ud. Min indre indretningstosse skreg! Så det sagde jeg til ham for lidt tid siden. At det så fjollet ud, og at jeg syntes, han skulle finde på noget andet. Jeg tænkte nok, han ville protestere. Eller som minimum kræve lidt betænkningstid. Men det gjorde han ikke. Han svarede prompte: “Okay! Så vil jeg have et bordfodbold!” Han tænkte nok, at jeg ville protestere. Eller som minimum kræve lidt betænkningstid. Men det gjorde jeg ikke. Jeg svarede prompte: “Okay! Så får du det!”

Så nu har vi et bordfodbold.

Skørt?

Måske….

Skægt?

Helt sikkert!

Jeg har altid gået med livrem og seler. Jeg har planlagt, og jeg har overvejet. Jeg har aldrig været impulsiv. Jeg har været fornuftig! Den slags fornuftig, som skriver lister i punktform og har fastforrentede lån. Den slags fornuftig, som ikke har et bordfodbold i stuen. Fordi det jo ikke er pænt, og det larmer, og det tager for meget tid.

Men! Så var det, at livet brugte et par år på at lære mig en vigtig lektie. At man ikke kan kontrollere alting. At livet gør, som livet vil, og at man skylder sig selv at gribe alle de muligheder for smil og lykke, som det byder.

Man kan ikke planlægge lykke. Men man kan købe et bordfodbold! Og tænke at ens indre barn kan skrige så meget højere end indretningstossen. Og at ens børn kommer til at vinde så mange øl til gymnasiefesterne. På den måde tjener bordet ligesom sig selv ind igen, ikk’?!

 

440edad4-f790-4695-b544-892b431b7e37

8 kommentarer til “Hvad livet har lært mig….”

    1. Ja, den tanke fik jeg i går, hvor jeg spurgte, hvordan vi lige skulle komme af med sofaen, og han så foreslog, at begge dele sagtens kunne være der, hvis man vendte bordet den anden vej…. Han er jo ikke dum!;)

  1. Vi havde et bordfodbold midt i stuen i en del år – det der indretningshalløj alt skal ligne et blad som BoBedre (som jeg aldrig læser), er ikke lige mig. Jeg stemmer for glæde og gode oplevelser – også i hjemmet – hvor der skal være plads til alle – både mænd, kvinder og børn.

  2. Det skal vi altså også have ! Men de er godt nok dyre, dem som ikke er alt for skrøbelige…. så måske vi napper et næste år til Black Friday☺️

    1. Der var virkelig også penge at spare! Vi ville nemlig også have et robust og havde derfor kigget efter er brugt, men de koster det samme, som vi gav for det her pga rabatten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.