En lille julefugl

Annonce // indlægget er sponsoreret af Dress The Bird 

Sidste år til jul ønskede jeg mig én ting højere end noget andet: en gul cardigan. Heldigvis er jeg udstyret med den slags svigermor, som får ønsker til at gå i opfyldelse (udover at være verdens sjoveste kvinde!). Hun bestilte mig en cardigan. Men så skete der det, der ikke må ske: pakken forsvandt. Svigermor udfyldte formularer og udsendte efterlysninger. Som så også forsvandt. Postnord var ikke til megen hjælp. Faktisk slet ingen. Så svigermor ringede til Helle, som har butikken Dress The Bird, hvor cardiganen var bestilt. Blot for at få at vide, at min størrelse desværre var udsolgt. “Men giv mig lige et øjeblik,” sagde Helle, “så ser jeg, hvad jeg kan gøre:)” Og fem minutter efter tikkede der en SMS ind – cardiganen ville komme flyvende fra England. Og sådan gik det til, at der landede en lille julefugl under træet i Palæ Pompøs:)

Så kunne historien slutte der. Men egentlig var det først dér, den rigtig begyndte. Historien om kærligheden mellem en kvinde og en webshop;) For ét er, at jeg er en sucker for god betjening! Jeg er også afsindigt tosset med pænt tøj. Særligt det i 50’er snit. Og hos Dress The Bird får man altså begge dele! Jer, der har fulgt med siden sidste jul har vist luret, at jeg er ret begejstret for biksen. Og jeg har luret, at I er en del, der er enige. Jeg har nemlig, som så mange andre, været inde og se, hvilke af mine opslag på Instagram i 2017, der har været mest populære. Og sørme om ikke der er to opslag om Dress The Bird at finde blandt de 9.

d8b99c14-f40e-4f26-8ed7-8c3ed6cc1e28

Nu til sagen! Jeg har fået muligheden for at sende en lille julefugl afsted, der kan lande under dit juletræ. Der er nemlig frit valg på alle hylder. Du skal blot smide en kommentar med link til den ting fra Dress The Bird, du ønsker dig allermest:) Jeg trækker en vinder på fredag, d. 15/12.  Mangler du inspiration, kan du kigge med her og se, hvilke fjer jeg har valgt at pynte mig med gennem det seneste år. Sådan en gul cardigan kan åbenbart hurtigt formere sig;) At den også danser mærkeligt rundt i stuen må være noget med drikkevandet her på vestegnen….

Du finder de enkelte stykker tøj her:

gul cardigan // lyserød cardigan // blå skjorte med hvide prikker
// cremefarvet skjorte // petroleumsblå nederdel // gul kjole //
(den blåstribet kjole er desværre udsolgt)

Selv har jeg hede drømme om disse to sæt. Det første ville udgøre det perfekte nytårs-outfit. Jeg mener, se lige de sko!!! (Kjolen finder du her.)

Og så er jeg bare vild med den blå skjortekjole, som jeg forestiller mig ville gøre sig usandsynligt godt sammen med de røde støvler.

774bef7e-836e-4330-bf26-e71c19111639

3226b0fc-182d-4b6c-9f70-b2426bff69ce

(Og ja, julen varer lige til påske. Det var i hvert fald først deromkring, at Postnord endelig lokaliserede den forsvundne cardigan…..)

155 kommentarer til “En lille julefugl”

 1. Åhh jeg fatter ikke hvordan man sætter link ind. Håber det går alligevel. Skulle jeg blive den heldige kartoffel med appelsiner i hatten må det blive skjortebluse m pufærmer og rundet krave- blå med hvide prikker

 2. Har min første kjole herfra til gode, men det er ellers ikke fordi jeg ikke har været fristet flere gange. Denne smukke kjole står højt på ønskelisten https://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/klassisk-swingkjole-med-v-udskaering-og-laeg-ved-brystet-navy sammen med den fedeste buksedragt ever https://dressthebird.dk/collections/buksedragter/products/very-cherry-fairtrade-vintage-inspireret-buksedragt-mork-denim som bare tigger om at blive sendt på en sjov aften i byen med de høje stiletter.

 3. Jeg kan godt forstå, du er vild med dem! Der er MANGE skønne ting. Især kjolerne – dem ønsker jeg mig alle sammen!!!
  Men den prikkede skjortekjole https://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/prikket-50er-skjortekjole-med-swingskort-og-baelte er den, der er allermest forelsket i <3
  Den måtte dældytme gerne ligge under mit juletræ i år (drømme drømme).
  Glædelig jul til dig og din familie – og tak for en skøn blog og Insta

 4. Jeg ønsker mig den her lækre sag❤️https://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/very-cherry-fairtrade-skjortekjole-med-lommer-og-bindeband-petroleum

 5. Helt klart de lækre cognacfarvet sko som både går til kjole, nederdel og bukser.. og som passer til min nystrikkede cardigan 🙂

 6. Jeg ville give min højre arm og en nuttet kattekilling for at vinde denne smukke, smukke frakke: https://dressthebird.dk/collections/jakker-og-frakker/products/emily-fin-vinterfrakke-med-uld-morkegron

  Alternativt, altså hvis jeg skal være lidt mere beskeden, ville jeg vælge den skønne, klassiske sorte kjole – sådan en, har jeg nemlig aldrig ejet før: https://dressthebird.dk/collections/toj//products/collectif-den-lille-sorte-pencildress-med-badudskaering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.