Johnny bruger ikke gummistøvler!

Hallelujah, der er liv!!!!

Okay. Jeg er utjekket. Det ved vi alle sammen godt. Og jeg skulle ha’ skrevet sådan et ‘Bloggen flytter, tavshed forude’-indlæg. Det gjorde jeg ikke. Fordi jeg er utjekket. Og fordi mit utjekkede hoved har ganske lille forståelse af, hvad sådan en blogflytning indebærer og derfor tænkte, at det ville gå lidt tjept. Det var så ikke tilfældet. Og den er stadig ikke lavet sådan helt færdig, bloggen. Der er for dælen planter i toppen. Men vi er åbenbart nået til den del af processen, som kræver, at jeg tager stilling til, hvordan jeg ønsker, at bloggen skal se ud. Hvilket uden tvivl ville være en del lettere, hvis den slags interesserede mig. Det er så ikke tilfældet…. Jeg vil bare gerne skrive!

Og jeg har savnet at skrive. Savnet at tømme mit hoved her, og interagere med jer. Savnet min hule. Og nu jeg endelig lukket ind igen (Johnny bruger ikke gummistøvler!), og så aner jeg ikke, hvad jeg skal skrive. For første indlæg efter en pause af den her størrelsesorden skal helst være virkelig godt, ikk?! Underfundigt og humoristisk. Med velskrevne betragtninger og subtile, men velovervejede referencer. Jeg lægger så benhårdt ud med Jydekompagniet. Fordi det er tirsdag. Og fordi jeg ikke har sovet i en uge. Og fordi sådan er jeg. Men jeg er her!

Og her er et billede af en tomat med en diller. Selv tak.

3 kommentarer til “Johnny bruger ikke gummistøvler!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.