Fruen anbefaler – Fårup Sommerland

 

Reklame 

Hvis du kun skal besøge én forlystelsespark med familien i sommerferien, så kan jeg på det kraftigste anbefale dig at vælge Fårup Sommerland!

Jess, ungerne og jeg var så heldige at blive inviteret med på ‘bloggertur’ til Fårup Sommerland for en lille måneds tid siden. Det er faktisk første gang nogensinde, at jeg er blevet inviteret på tur i kraft af bloggen, og at det så lige var der til, var ret så vidunderligt, da vi kunne tage af sted hele familien. Hånden på hjertet? Jeg er ikke vild med forlystelsesparker. Som i slet ikke. Der er for mange mennesker, for meget larm, for trangt og for beskidt. Det har i hvert fald været min erfaring indtil nu. Men selvfølgelig skulle vi af sted alligevel – for ungernes skyld. Det viste sig dog at blive en succes for os alle.

Ane var særligt vild med karrusellerne, hvilket ikke kom bag på mig. Hun lagde ud med én af de vilde rutsjebaner, som hun kun lige akkurat var høj nok til at få adgang til. Jasper og jeg, som foretrækker at holde benene på jorden, så til, mens Ane og Jess susede forbi. Og da turen var færdig, stod vi klar til at tage imod Ane, som jeg forestillede mig godt kunne være blevet en smule forskrækket. Men vi fik lov at vente længe, for Ane havde krævet en tur til og var blevet siddende i vognen. Så var vi ligesom i gang;) Ane var begejstret for det hele! Da vi tjekkede ind på hotellet, gik hun rundt på værelset og med store øjne og udbrød pludselig: “Jeg er vild med det her sted!!!!”. Det var jeg også! Men mest af alt var jeg vild med Anes reaktion på det hele. Så meget at det lykkedes hende at få mig med i fire (!!!) forlystelser! Og vi taler ikke den der hestekarrusel. Vi taler om dem, der lige sender maveindholdet på vej retur. I hvert fald for sådan én som mig.

Jasper er jo også sådan én som mig. En forsigtigper. Men fandme om ikke han, som ellers mest er alt er bange for vand, forelskede sig hovedkulds i vandcyklerne! Det gjorde de faktisk begge to. Hvilket også leder mig frem til min eneste anke ved det lækre Fårup Hotel – at man ikke kan låse terrassedøren. For kl. 6 lørdag morgen, var Ane stået op og havde taget tøj på. Jeg vågnede først, da hun stod med det ene ben ude ad døren – “Jeg skal da ud at sejle!”. Og da jeg med store ord forklarede, at man under ingen omstændigheder måtte sejle uden en voksen, svarede tøsen tørt, “Jamen, I sov jo!”.

Jeg er fan af Fårup Sommerland. Sådan virkelig! Ja, der var mange mennesker og meget larm, men man mærkede det overhovedet ikke på samme måde, som man gør det i fx Tivoli eller på Bakken, fordi man var omgivet af natur. Det er ikke en forlystelsespark, hvor man har plantet et par træer. Det er en forlystelsespark, som man har plantet midt i en skov. Og det giver altså bare rum og luft på en helt særlig måde. Derudover var der simpelthen så pænt og rent, at man skulle tro, det var løgn. Servicen var også i top. Både på hotellet (“Må jeg tage min kaffekop med ud på legepladsen?” “Tag du bare hele kanden med, så du ikke skal rende efter mere!”) og i selve parken. Jeg stjal en flok unger for at gå på jagt efter candyfloss, og en sød ung pige i en café pegede mig i den rigtige retning. Da jeg to timer senere vendte retur til samme café efter en kop kaffe, spurgte hun smilende, om vi mon havde haft held med at finde candyfloss. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange kunder, hun må have ekspederet i mellemtiden, og alligevel huskede hun mig.

Så jeg siger det lige igen – skal I have vendt maveindholdet på bedst tænkelig vis i løbet af sommeren, så tag lige turen forbi Fårup Sommerland. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi har været der:)

 

6 kommentarer til “Fruen anbefaler – Fårup Sommerland”

  1. Hvor er det dejligt at høre! Vi skal nemlig en tur til Fårup Sommerland i vores ferie i august. Mig (med lillebror i maven, så må ikke prøve noget), far og Mila på 4 år (som begge er alt for glade for fart og højder) 😀

  2. Der har vi aldrig været. Måske vi skulle spare sammen til en tur næste sommer? Var i Legoland i år. Havde vundet turen. Der var godt nok mange mennesker! Men børnene nød det, så vi ville gerne en anden gang det der med sommerland. Var der dyrt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.