Operation udestue

Ahnananana give away yay yay

Ahnananana give away yay yay
i samarbejd’ med Nik og Jay yay yay….
Ej, det passer ikk’! Men det rimer da!
Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at du kun havde en dag tilbage at leve i?
Jeg ville med garanti ikke købe nogen bil på min firmakonto
– det er helt sikkert!
Tænk lige en gang, så møder man Dr. House, som opdager, at hvis man 
bare lige får lidt ekstra d-vitamin, så er man klar igen.
Så står man der – pisse glad for at være i live, men uden job.
Så kan man ikke betale terminen og må sælge huset.
Så finder man en eller anden middelmådig ejendomsmægler, 
som tilfældigvis er pisse lækker og stikker af med ens mand.
Så er man nødt til at flytte hjem til sin mor.
Ikk’ fedt vel??!
Jeg ville helt sikkert drikke noget rødvin og ryge nogle blå Kings
– men det ku’ jeg altså også godt finde på,
hvis jeg fik at vide, at det var fredag, så det tæller ligesom ikke…
Tage på stranden?? Har du set det danske forår?? No way, José!!!
Næ! Jeg ville rydde op og sortere ud,
så ikke Fyrsten, Teenageren og resten af familien skulle stå med det lort.
Tænk en gang – de kunne jo få tanken, at jeg havde alle disse ting,
fordi de havde en helt særlig betydning for mig.
Så kunne der ligge noget blonde-værk i Maribo, fordi lige præcis dét blondeværk
var Elisabeth bare så glad for.
For ikke at tale om alle knapperne, som mine aner vil bære med sig gennem
generationer, ‘for de betød så uendeligt meget for jeres oldemor’.
Så:
 Ahnananana Nik og Jay yay yay
Nu laver jeg en give away yay yay
Så læg en kommentar okay yay yay
hvis sagerne skal kom’ din way yay yay

Pakken indeholder: et dynebetræk, en masse knapper, en masse gummiting,
et pudebetræk med broderi, silkebånd, nåle med glashoveder og meget andet!
Krav for deltagelse: Skriv hvad du ville gøre på din allersidste day yay yay!
Bliv fast læser, hvis du gerne vil læse med her hos me yay yay 
(‘Me’ udtales Britney Spearsk, altså som ‘mæj’!)
Og del for dælen – hvis du har lyst! God karma er altid god
at have med, når man banker på hos Skt Peter!
Jeg trækker er vinder om præcis en måned – d. 27. april.
   

26 kommentarer

 • laj

  Jeg ville tage afsked med alle mine kære og fortælle hva de har betydet for mit liv

  Jeg ville nok også bed til at det ikke var den sidste dag

  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville fortælle folk min præcise mening om dem og fortælle alle de mennesker der har skuffet mig, at de har skuffet mig. Jeg ville have en 100% ærlig dag og leve livet efter min mening. Lækker mad, være sammen med dem der betyder mest og så nok slutte af med en fest (lidt teenager er man vel) haha

  missen.5@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • woooooooow! ?????????????????
  please enter my name….
  I post in my sidebar!
  http://lapappilon.blogspot.com/

  lapappilon@gmail.com

  Hugs

  Eva from Serbia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I don't know 🙂
  Also I would like sign up for this super candy.
  hugs
  Gerda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg ville ….. Kysse min mand & mine børn til de var hudløse, dufte til syrener & guldregn. Drikke enorme mængder hvidvin og spise blåmuslinger til. Gå i kirke og sige undskyld til alle dem, der fortjener det. Til sidst ville jeg nok ryge en kæmpe joint mens jeg hørte Brahms requiem…..
  hannefriis@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som så mange andre ville jeg tilbringe dagen sammen med min familie, men det er da alt for deprimerende at tænke på hvordan sådan en sidste dag ville være – fuld af tårer over ikke at se børnene vokse op osv. I stedet vil jeg forestille mig en version hvor vi tager på café og spiser brunch – derefter en tur i BR hvor børnene kan vælge lige hvad de vil have og så skal der shoppes masser af lækkert tøj. Hvis det er godt vejr tager vi en tur på naturlegepladsen og vi har madpakker med hjemmefra. Imens ungerne leger sidder Casper og jeg og er stolte over vores fantastiske børn. Om aftenen laver vi nachos og Casper og jeg deler en flaske rødvin:-)
  K.h.
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes da at jeg læser alle dine indlæg, men har på en eller anden måde formået at overse din give away her. Og jeg kan da se, at der er flere ting her, som jeg godt kunne bruge. Nåle, knapper, broderier, bånd og sengetøj sætter bl.a. idéerne i gang her.

  Ja, opfindsomt er det ikke, men vidste jeg at jeg kun havde en dag tilbage, ville jeg som de fleste andre tilbringe den med familien med masser af kram. Alternativt kunne en drømmedag tilbringes i solskin med bedsteveninden og et par flasker kold hvidvin eller Asti.

  Hvis jeg skulle være den heldige, kan præmien bare sendes til familie i DK, som min mand besøger til juli.

  Kh. Mirjam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skrive om den sidste dag Yaj Det sværeste at gøre
  Fortælle alle jeg elsker, så de ikke i tvivl er.
  Nyde den sidste dag yaj
  Gå i panik totalt
  Men nyde hvert minut og leve i nuet.
  Fortid er fortid og fremtid er fremtid.
  Så leve i nuet med mine kære 🙂

  lih1966@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog bare Fru Fausing style, at der skal tænkes, rimes, tegnes eller fortælles i en af dine dejlige giveaways. Overvejer du mon engang at lave en ordinær og kedelig een af slagsen. Med f.eks. en opgave der hed: Skriv din mailadresse:)?
  Nåh, hvis der var en sølle dag tilbage, ville jeg vælge at panikke. Der er simpelthen for mange uafsluttede ting til, at jeg har tid at dø nu…:)….så du mon Anders Lund Madsens serie om døden? Han argumenterede med, at han endnu havde dage tilgode, hvor et antal negerkvinder skulle bage ham pandekager (det har jeg ikke prøvet) eller hvor han skulle skyde med flitsbue en hel dag (den mangler jeg også). Det korte af det lange er, at jeg ikke vil lægge planen for min sidste dag….jeg vil leve efter devisen "Nu er nu" også på min sidste dag:)
  Hilsen til dig fra Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville stå op, spise en lækker brunch, løbe rundt i regnvejr med tyltskørt i min have, købe nogle lækre kager, få dem spist, tage et langt og varmt bad, og skrive et langt brev, til hvem ved jeg ikke. 🙂

  m-ii-m@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville nok gå i panik, men ellers være sammen med min familie,spise en masse slik og se nogle fantastiske film..

  Kig forbi min giveaway og deltag: http://denkreativeidemager.blogspot.dk/2013/03/giveaway.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså nu er jeg jo tilpas naiv til at der selvfølgelig aldrig kommer en sidste dag yayayayhey så dit spørgsmål er jo slet slet ikke relevant for mig nayhey (;

  kig forbi min giveaway og del gerne din egen i fb gruppen danske giveaways….er i øvrigt selv fra Nykøbing F.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ringe til hele min familie og fortælle dem hvor meget de betyder for mig og hvor glad jeg er for at netop de har været i mit liv. Jeg ville være sammen med mine børn hele dagen og lave lige præcis det som de havde lyst til. Jeg ville kysse og kramme dem og øse min kærlighed på dem. Sørge for at få taget så mange billeder som muligt så de altid vil kunne huske mig. Når dagen var ved at være slut ville jeg putte dem, sige godnat og fortælle dem hvor meget jeg elsker dem. Så ville jeg sige det samme til min mand og lige så stille gå min vej for at være alene det sidste stykke tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville fortælle alle dem der står mig nær hvor meget jeg elsker dem. Sender nok en mail din vej også. Bare fordi du er dig. <3.
  og så synes jeg da at den pakke skal denne vej. sikke mange lækre ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg ville..
  hæve lidt penge på min firma konto
  løb ned og shop den bil jeg altid havde tænkt på
  vink når jeg så min nabo, hallo
  yo, bilen er ny og 24 tommer allo

  .. Arh det var så nok noget ef det sidste jeg ville 😉

  Jeg tror jeg ville brugen dagen på at fortælle alle dem jeg kender, hvor meget de betyder for mig – især selvfølgelig mine børn! Optage hele dagen, så den vil kunne huskes, af dem der har lyst til at huske den 🙂

  .. 23 år
  vi ses mit dannebrog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er med..
  Jeg har været sammen med min familie og bruge mange tid med dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • her må jeg da være med …. min sidste dag??? den var svær …. ikke fordi jeg ikke ved hvad jeg vil lave …men at vide det er min sidste dag??? tror jeg vil tage min familie på skovtur så vi sammen kan nyde naturen og være sammen.
  skøn give away …. håber jeg er den heldige …. men ellers er det ok …jeg er heldig i forvejen …har jordens dejligste mand 😉
  hilsen lis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Tror jeg ville gå i panik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hihi 😀 forhåbentlig ville jeg ikke vide at det var min sidste dag! men den skulle da ellers tilbringes med min dejlige familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op en lækker give Away jeg er med. På mun sidste dag ville jeg helt sikkert tilbringe den sammen med min allerkæreste familie, som jeg holder utroli meget af. Tjek også min lækre give Away på min blog. Mvh Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt indlæg og vil selvfølgelig gerne være med. Hvis jeg havde én dag tilbage ville jeg spørge mine børn hvad de aller helst ville have, at jeg lavede med dem. På den måde ville den sidste dage gå med at mine børn kunne få et dejligt minde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville samle alle dem jeg holder af, åbner et par flasker kold vin og bare være der!
  Fed give Away, fed vinkel, du er herlig!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har ikke lige tænkt over det, men i midt inderste inde, ville jeg allerhelst være sammen med min søn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det skønt! Jeg ville nok tude hele dagen og kramme mine kære 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha.. Hvor er du sjov Elizabeth.
  Jeg var meget underholdt!

  Knus Stine Mørk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation udestue