Brede hofter og bøjelig rygrad

Barsels to-do-liste

Man lægger så mange planer, når man skal på barsel. Åh, alle de ting man kan nå på et år! Men af skade, erfaring og halvfærdige projekter bliver man klog, og jeg har jo været på barsel før.

Så denne gang har jeg en lettere redigeret udgave af to-do listen med de ting, jeg gerne vil og så den barske virkelighed:

 • Male gulvet i spisestuen Klippe tånegle
 • Løbe en tur om damhussøen Gå ned til Føtex. Købe en fastelavnsbolle. Dem med flødeskum, naturligvis. Gå hjem. Indtage fastelavnsbolle. Sove efter dagens motion.
 • Træne nakke med lillebror minimum 10 minutter om dagen Putte med lillebror på sofaen, spise kage imens. Sove lur med lillebror. Spise det kage, der er spildt på lillebror.
 • Læs Jane Austen og Ernest Hemmingway Spille candycrush.
 • Pudse vinduer Gå i bad. Barbere ben.
 • Rense ovnen Barbere det andet ben.
 • Sortere mit tøj, overtøj, sko og tørklæder Tømme min pung for gamle bonner.
 • Sortere mine kreating Tømme min taske for gamle bonner, evt også for gajoler, halve kuglepenne og gammels snotpapir.
 • Sortere Anes tøj Tage de gamle bonner fra køkkenbordet, smide dem i skraldespanden. Spise gajolerne.
 • Melde mig ind i træningscenter Mødes med Ditte, Maria og Maria. Og spise kager.
 • Gå lange ture med barnevognen Gå ned til Brugsen med barnevognen. Køb en croissant. Gå hjem i gang. Ærgre mig over, at jeg ikke købte to. Sove.
 • Skifte sengetøj Skifte trusser
 • Få sat alle regninger ind i mappen i takt med, at de er betalt Åbne en skuffe. Konstatére at der ikke er plads til flere regninger. Åbne en ny skuffe. Er samme problem gældende her, se da næste punkt.
 • Få sat de gamle møbler, der står i udehuset til salg Købe ny kommode med mange skuffer.
 • Ordne køkkenskabene Spise alt slik i huset.
 • Ordne køkkenskabene rigtigt, med en klud og sådan Slik skålene, som der engang var slik i.
 • Lægge nyt budget Købe dyr latté på dyr Københavner-café for at teste barnevognens kopholder
 • Skrive en prioriteret liste over de ting, der skal nås Skrive ligegyldige blogindlæg. Spise kage imens.

 

image

 

Måske du vil kunne li’ “Fruens ABC til de gravide”? Jeg pønser på en opfølger til de nybagte mødre, men jeg jo på barsel, så du skal nok ikke holde vejret, mens du venter;)

   

38 kommentarer

 • Anne

  Det er imponerende så meget klogere du er blevet på at holde barsel. Tak for påmindelse – for jeg har tilsyneladende ikke lært så meget siden første barsel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SPOT ON!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina M. Pedersen

  HAHAHAHAHA 😀 Fantastisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ih, det er hylende morsomt! 🙂 Er tosset med det indlæg. Grinede mig igennem det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hold nu op hvor er det befriende at læse din liste! Jeg kunne lave en nøjagtig magen til. Og lige netop i dag har jeg været ramt af af man-burde-nok syndromet! Men hey det er langt vigtigere,at voldproppe munden med tre fastelavnsboller inden sengetid;)
  Tak for påmindelsen om at være realistisk
  Hilsner fra den barslende med lillebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Fastelavnsboller trumfer ALT! Og alt indtaget efter børnenes sengetid feder ikke – just saying!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fårk jeg så mange antikprogrammer på DR under barsel. Det var sådan set det min dag var planlagt efter. Antikprogrammer, efterfulgt af lur med baby og så et afsnit af Kardashians inden storebror skulle hentes. Savner barsel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det lyder svært hyggeligt:) Jeg er i hvert fald ret glad for at holde barsel på den måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Min plan er:
  1) se 3.sæson af ‘Call the midwife’
  2) se BBCs ’stolthed og fordom’
  3) se ’sister wifes’
  4) have sex. Hvis jeg får tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Se dét er en fornuftig liste!!! Åh ja, måske jeg også burde sætte pkt. 4 på min liste;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg havde en ide om, at jeg ville bruge babys lure i januar på at læse en spændende omend tung og kompliceret rapport, som er relevant for mit studie. Glædede mig til at læse noget af lyst og ikke af pligt. Ha! Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig. Vi skriver februar, men jeg har ikke formået andet end at downloade rapporten. Til gengæld har jeg set virkelig meget antikkrejlerne på DR1.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Ha ha!:) Herhjemme er det ‘Antikduellen’;) Mormor 1 og 2??;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Totalt:) Jeg har fået samme tv-vaner som min pensionerede moster. Forskellen er så bare, at hun synes ham den midaldrende dommer John Deed (i serien af samme navn) er skide lækker. Så depriveret er jeg ikke endnu, ahem…
   Der er også lige startet noget med en lun engelsk landsbypræst, som cykler rundt og løser mordgåder og drikker te (de ting kan tilsyneladende godt kombineres). Fungerer også fint som ammefjernsyn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jeg er kun et par dage fra, at finde min mormors gamle krydsogtværs ordbog frem….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nåede rent faktisk det med at ordne skabene i min barsel! Men jeg gik selvfølgelig også 11 dage over tid, var sygemeldt fra 34 eller 35+, og havde endnu ingen børn. Da han endelig kom ud, nåede jeg ikke mere på min liste…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   De første uger af min barsel, nød jeg bare tiden og tænkte, at jeg jo havde rigeligt med tid, før han kom. De sidste uger før jeg fødte, var jeg bare så træt og tung, at jeg intet magtede. Nu er han her ligesom, og jeg har hverken hænder eller babser nok til at nå alt det, jeg egentlig gerne ville;) Så der ammes, nusses, spises og nås ufatteligt lidt af alt det praktiske;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes da det er en meget lang og brugbar liste – den, der ikke er overstreget og som jeg så formoder er virkeligheden :-)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jeg tænker også, at den nok stemmer ret godt overens med virkeligheden;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Elsker din blog og især indlæg som disse. Er pt i uge 37 og har været på barsel i en uge, og må indrømme at det er en smule stressende med den lange to do liste både før og efter babys ankomst, især når det pt er en præstation at kunne få strømper på. Tak for en skøn blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, det lyder som en god plan! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Elsker dine indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha lyder som en fantastisk barsels-liste:o) Enjoy though:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – fantastisk liste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg griner… Er selv på barsel og listen med “drømme-projekter” er lang, men pt. har jeg vist kun nået at rydde op i to køkkenskuffer… Suk.
  Til gengæld får jeg bagt mange boller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Da Jess kom hjem efter en hård arbejdsdag fredag, havde jeg vasket en skuffe fra fryseren. Én. Barsel i en nøddeskal;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Er på barsel med lillesøster fra d 1/1. Er så glad for vores lister ser ens ud. Og i øvrigt tak for indlægget om den dårlige samvittighed. Det fik mig til at sænke skuldrene. Og tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Velbekomme:) Og dejligt at høre at skuldrene er nede, hvor de hører til – det gør mig glad, at du kan bruge mine ord og skøre tanker:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brede hofter og bøjelig rygrad