Tanker om mit kejsersnit

Dullegrejet er landet!

ANNONCE – jeg har fået boxen sponsoreret. Indlægget indeholder desuden et affiliate link:)

Min første Goodiebox er landet! Og det bliver…. øh….. spændende??! Jeg er i hvert fald kommet på noget af en opgave og mærker allerede nu angstens sved pible frem på min pande! Selve ‘testningen’ af produkterne, tænker jeg, kommer sådan lidt spredt, som jeg kommer til at bruge dem. Altså når jeg ind imellem skal ud. I Netto eller vuggestuen, I ved.

Her får i mit umiddelbare indtryk, så må vi se, hvad dommen lyder, når jeg får taget produkterne i brug:)

image

 

Der er kunstige øjenvipper i kassen. Kunstige øjenvipper….. Altså skal jeg lime noget fast på mit ansigt. Mig, der knap nok kan føre en ske med havregrød op til min mund uden både at tabe ske og grød og samtidig kæmpe bravt for holde mig siddende oprejst på stolen! Der er ret stor chance for, at jeg ender med øjenvipper på næsen. I så fald går det nok, for mine egne vipper er endelig ved at blive pæne igen, efter jeg kom til at forkorte dem en smule, sidst jeg klippede pandehår….

Og så er der en cc-cream. Jeg troede, at vi stoppede ved b’erne??! Det kræver uden tvivl et besøg på Google.

Der er også en fin, pink beautyblender. Jeg aner ikke, hvad en beautyblender er, men farven er virkelig flot! Ane har allerede forsøgt at stjæle den fra mig;)

Og en blendercleanser (dagens sjoveste ord!) som beskrives med disse ord: “Bag enhver gudeskøn makeup ligger et væld af makeup pensler og svampe. Disse skal rengøres, og vi ved fra egen erfaring, at det ofte bliver nedprioriteret, fordi processen er lang og besværlig.” I kender det godt, ikk’?! Veninderne inviterer én i biografen, men man må takke nej, fordi man skal rengøre sit væld af makeup pensler;) Jeg har én pensel! Den bruger jeg engang hver 6. måned til at (forsøge at!) tage lidt øjenskygge på. Jeg har da aldrig nogensinde vasket en pensel! Og ikke fordi jeg tænkte, at processen var besværlig:) Jeg mener – det er pulver! Man kan puste det af??!

Der findes hårspray og mundspray og nu også fjæsspray – face mist. Jeg kunne begive mig ud i en lang forklaring om pH-balance mm., men I får den korte version: Gå ned i Føtex’ frugt- og grøntafdeling. Der sprøjtes vand på æblerne. Æblerne skinner. Æbler fremstår friskere. Same same but different.

Der er desuden en creme, som menes at kunne multitaske og kurere alt lige fra spaltede hårspidser til klamydia. Det sidste er gætteri, men det burde være passende, når navnet indeholder ordet ‘Magic’! Jeg har tænkt mig at afprøve den på mine overarme, som efter fødslen af uforklarlige årsager er så fyldt med små knopper, at jeg er ret sikker på, man kan finde teksten til ‘Langebro’ på blindskrift! De er meget lidt pæne og meget lidt behagelige at røre ved.

Sidst men ikke mindst: Makeup fjerner! Det hedder den naturligvis ikke, men fremfor at skulle bevæge mig ud i følgende bemærkning: “Skat, jeg går lige ud og børster mine tænder og tager en tur med min Restore and replenish cream cleanser.“, så holder vi os bare til at kalde en spade for spade, ikk’?! Lige meget er jeg ganske sikker på, at den nok skal vise sig at blive brugbar igennem dette dulle-eksperiment. Særligt hvis den kan fjerne lim…..

 

 

   

26 kommentarer

 • Helene

  Ahaha, I love it 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Højsgaard

  Ææææææælsker allerede dine dulle indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, du er så sød ! Jeg sys du får den til at fremstå fed – og sjov…og “Jeg vil se det påååååå” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har også fået de der knopper på armene efter jeg fødte! Mega sært. Jeg har indtil videre fået det ru element væk ved blid brug af hamphandske, men de røde af dem har jeg stadig. Håber den der magic-creme viser sig at være effektiv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Mht. knupperne så prøv at kigge ind hos Pudderdåserne. Det er måske tør hud. Prøv at købe creme med 5% karbamid hos Matas eller apoteket. Det giver blød og lækker hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ahahaha. Du sælger det virkelig godt indtil videre 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Hvor er du skøn,tak for lige at gøre min morgen lidt bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Jeg får Goodiebox hver måned – har gjort det læææænge.. Men aner faktisk heller ikke hvad halvdelen er til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hahahahaha! Du er sjov!! Glæder mig til at høre mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Nåååååh det er det den lyserøde dims er (aner stadig ikke hvad det er)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Heller ikke mig;) Den skal vist bruges til at tørre ting ud i ansigtet, som den der cc-cream. Altså det man normalt bruger fingre til;)
   Jeg satser på, at den er fantastisk – alene på grund af farven;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

   Ja jeg er også sikker på at det er farven der gør det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hmm, 119 kr + fragt, for nogle produkter som ikke lyder særligt spændende. Nej tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jeg synes nu faktisk, at de lyder ret spændende:) Men man skal nok ha’ bare en lille idé om, hvordan de skal bruges. Jeg satser på at være en virkelig garvet dulle, når jeg når til vejs ende i det her lille ‘eksperiment’;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER din forklaring til face-mist. Og de der knopper på overarmene har både jeg og min store datter altid. Måske det bare er noget man har. Men sig nu til hvis dine går væk. Tænker dog at almindelig creme vil kunne gøre det – hvis jeg gad påføre dette på armene hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om mit kejsersnit