40+6

Endnu en gave i puljen – Roots & Wings

Annonce – Ane har for noget tid siden modtaget en bluse i gave fra Roots & Wings. Jeg har selv kontaktet Stine og spurgt, om hun havde lyst til at lege med i min Gæt en baby-give away.

Så er der landet endnu en præmie i ‘Gæt en baby’-puljen!

I, som stadig er med i opløbet eller som endnu ikke har deltaget, har mulighed for at vinde en lækker body fra mærket Roots & Wings.

Roots & Wings er skabt af danske Stine, som er bosiddende i New Zealand. Da Stine blev mor første gang, fik hun øjnene op for den New Zealandske merino-uld og dens egenskaber og skabte kollektionen Roots & Wings Merino med børnetøj lavet af udelukkende økologisk merino.

Jeg har mødt Stine og er vildt imponeret over hendes iver og passion! Fx har hun altså selv rejst rundt i New Zealand for at finde den helt rigtige farm med de helt rigtige får til at skabe sin kollektion. Der er virkelig tanke og kærlighed bag, hvilket tydeligt mærkes i tøjet. Ane har en lækker bluse fra Roots & Wings, og jeg synes virkelig, at Stine skulle overveje at lave tøj til voksne også – så ville jeg bo i det;)

image

imageimage

 

Skal du have muligheden for at vinde en valgfri body fra Roots & Wings, så skal du hoppe til dette indlæg og gætte med på babys køn og ankomst:)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40+6