Anes bog #2

Flot, fru fucking fumlefinger!!!

Det der med det nye blog-navn, ikk?! Pisse besværligt, siger jeg bare. Jeg kan ikke finde ud af det tekniske, og jeg kan åbenbart heller ikke finde ud af at formulere mig korrekt, for de, jeg har spurgt til råds, troede, at jeg talte om min Instagram-profil, ikke bloggen. 

Nu er navnetpå bloggen ændret. Så langt, så godt! Men domænet er stadig frufausingsfiflerier – det er jo dét, mine læsere er tilknyttet på Bloglovin. Skifter jeg det, så forsvinder jeg ud i det uendelig univers. Det vil jeg ikke! Jeg er herre mange for højder!!!  
Åh, red mig fra navneforandringshelvede før jeg drukner mig i modermælkserstatning….
   

5 kommentarer

 • Nu svarer jeg lige både dig og Nikoline her:) Synes bare bloggen er dejlig nem, som den er nu. Tænker det kræver lidt mere på eget domæne, men ved det ikke. Er bare så lidt teknisk:/ Og Bloglovin support svarer ikke på mine spørgsmål! Tror jeg bare ændrer det og håber at folk følger med. Prøvede dog forleden at ændre det til Fyrstenogfruen.blogspot.dk, men så kunne jeg ikke finde og claime den med Bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan købe et domæne også pege nuværende blogspot over på ny domæne. Skriv endelig hvis du har brug for hjælp 🙂 er uddannet webintegrator så ved en smule om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skiftede domæne sidste år. Jeg valgte at købe mit eget, så jeg slap for blogspot.com

  Men det gik ganske smertefrit og folk det skulle have lyst til at skrive mit gamle domæne finder også frem til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det opdagede jeg også lige på deres support-side. Må se om jeg ikk' , jeg kan få styr på det. Ellers starter vi bare på en frisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ud fra hvad jeg kan finde frem til så skal du kontakte bloglovin' så hjælper de med at flytte dine læsere over på den nye url 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anes bog #2