"Jeg elsker også dig"

Fødselsdag coming up:)

Annonce – i form af affiliate links:)

Det er min fødseldag om tre ugers tid. Det er sådan noget, jeg normalt glæder mig til flere måneder i forvejen, men i år er det kommet helt bag på mig, at kalenderen skriver april lige om lidt. Så vil jeg bare glæde mig dobbelt op fra nu af:)

Vi gør oftest et stort nummer ud af fødselsdage herhjemme. Forrige år fik jeg et surpriseparty, sidste år fik Fyrsten en blodprop. Så jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente af i år….

Jeg har sagt til Fyrsten, at jeg godt kunne tænke mig at køre en tur til Gilleleje havn og spise pandekager med krabbefyld, men jeg bliver pludselig i tvivl om hvorvidt, de overhovedet har åbent på denne tid af året? Hvis ikke, så vil jeg bare gerne spise noget god mad herhjemme og åbne en flaske rødvin. Det ville absolut heller ikke være dårligt! Måske jeg egentlig hellere vil det? Så kan man jo ha’ benene oppe på bordet, det tror jeg ikke er velanset i Gilleleje.

Jeg vil i hvert fald gerne ha’ gaver! Jeg er bare en materialistisk skøge, som elsker gave – det indrømmer jeg gerne! Jo flere, jo bedre:)

Jeg har samlet et lille udpluk af mine ønsker her:

image

Øverst på listen står en halskæde fra Jane Kønig. Jeg har den korte udgave med et ‘A’ for Ane, som Kusseklubben gav mig sidste år. Da lillebror kom til verden, gav de mig et lille hjerte til at hænge ved, da vi ikke havde besluttet os for et navn. Det har vi nu, så jeg ønsker mig kæden i den mellemlange model med et ‘J’ som en lille præmie for 36 timers veer og en opsprættet mave! Men den vil også gå an som fødselsdagsgave;)

image

“Wreck this journal” og “Dette er ikke en bog” ønsker jeg mig sådan virkelig, virkelig meget! Jeg er sikker på, at vi kunne bruge mange skønne timer sammen:) Skulle der følge nogle lækre tuscher eller fineliners med, så ville det slet ikke gøre noget!

Så ønsker jeg mig tøj!

imageimage

De fire kjoler har jeg valgt, fordi de ser ret ammevenlige ud. Okay, måske ikke den med fuglene, men den er så fin, at jeg gerne tager chancen:) Den blomstrede fås også med flere farver på, men desværre ikke i min størrelse. De to skjortekjole i hhv lys og mørk, forestiller jeg mig ku’ være rigtige fine både med et par strømpebukser nu, og med lækre solbrune ben (ahahaha, som om jeg nogensinde har haft det!) til sommer.

De tre a-formede nederdele (stribet, mørkeblå og lyseblå) ville være et frisk pust i min samling, som pt hovedsagelige består af tætsiddende, sorte nederdele. Og ja, så ønsker jeg mig også netop sådan én, fordi dem jeg har, er slidte og forvaskede.

image

Og sko! Jeg ville SÅ gerne kunne gå i høje hæle, men det fungerer bare ikke! Så de to par pumps fra hhv. Art
og El Naturalista er helt perfekte og meget Elisabethske:) Hvis et par af dem skulle lande på mit morgenbord, ville jeg hoppe lidt af glæde:) Ruskindsstøvlerne er bare møg fede, hvis du spørger mig!

Og så er der de sædvanlige ønsker:

  • fine notesbøger
  • fine, gamle kopper, skåle, vaser eller kander
  • gamle kurve eller kasser
  • chokolade
  • og chokolade

 

   

1 kommentar

  • Jubii, så er der noget at glæde sig til! Nye smykker, en bog eller ti, vin og krabbefyld ville også være en fejringshitter her 😀

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg elsker også dig"