10 gode råd til dig, der renoverer

Gaveidéer søges!

img_7418

Ane har fødselsdag på fredag, og jeg har absolut ingen idé om, hvad vi skal give hende. Jeg er faktisk så blank, at jeg et kort øjeblik overvejede en kanin…. Et MEGET kort øjeblik;)

Alt med Anna og Elsa ville selvfølgelig være det sikre valg. Men hun har simpelthen så meget i forvejen – dukker, kasketter, tøj, badekåbe, pengepung mm, og selvom hun er glad for det, så er det altså begrænset, hvor meget det bliver brugt.

Ane selv er ikke til meget hjælp, og svarer “Det ved jeg ikke.”, når vi spørger, hvad hun kunne tænke sig. Drømmescenariet ville være, hvis vi kunne nå at have hendes værelse færdig, så det var gaven. Men Fyrstens ferie slutter i morgen, og jeg er alene med begge børn i næste uge, så jeg tvivler på, at det er realistisk.

Så jeg kunne virkelig godt bruge jeres hjælp! Hvad er lykken for en 4-årig pige, som umiddelbart har alt??

Og så lige en reminder: Det er sidste chance i dag, hvis I skal nå at gøre brug af den fine rabatkode til Nilens Jord, som jeg deler her🙂

Hvis du har lyst, kan du også følge bloggen på  facebook // instagram // Bloglovin'

   

22 kommentarer

 • Betina

  Ofelia bliver fire til oktober. Hun ønsker sig en enhjørning, som skal bo på altanen, fordi hun ikke gider gøre rent efter den.
  Hun får en hamster.

  ……jeg ved sgu ikke. 4 årige er svære. Og meget ærlige, så man får klart at vide, hvis man træffer det forkerte valg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gaver i den alder er svære.
  Vores datter fylder 3 år om en måned, og hun får et legehus med alt postpasse, plantekasser, og hele skidtet. Mange steder kan man kæbe et på tømrer skolen, som bygger dem til prøver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Oplevelser så som lille gavekort til h&m, biograftur, ud at spise på burgerbar, svømmehal, i legeland eller bare en omgang picnic i haven eller på en mark. Ved godt det lyder lidt tosset, men det har vores 3 unger fået i mange år og de elsker det. Så er der lige lidt små ting på selve dagen og så det gavekort man ønsker at give.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne

  Måske det der ikea legekøkken som man kan male og proppe tapet på, måske mere overkommeligt at nå på 4 dage 😉 – her er eksempler http://itsfashionbaby.dk/2015/06/22/diy-inspiration-til-ikea-duktig-legekoekken-hacks/
  http://rockpaperdresses.dk/repost-diy-kids-kitchen/

  Eller mega hyggelig tipi:
  http://guldlog.dk/2013/03/tipi-from-serendipity/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jona

  1. Diskopære man kan sætte på en lampefod og holde diskotek når som helst hvor som helst- især om vi teten er det et hit- godt at Spice triste morgener/eftermiddage op med 2. Lavalampe (altid fed ig god st kigge på ved puttetid 3. Et musikskrin med fine “ædelsten” og/ eller smykker Fundet i genbrugsebixen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Gaver er mega svært, så tror man lige man har den perfekte gave og 6 måneder efter der den stadig ikke leget med… Men spil, påklædningsdukker, plus plus osv er altid et hit fordi det er noget man kan lave sammen. Min datter blev i øvrigt super glad for en grønne folde gymnastik madras fra IKEA. Hun leger på den, laver sofa af den, slår kolbøtter og bruger den på hendes store gynge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Min datter fylder år på næste onsdag og vi giver hende alt godt til udklædningskassen – feks har jeg opstøvet motor Mille briller, som jeg spår kommer til at vække stor glæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Smith hein

  En cirkuskasse med alt muligt til at lave cirkus med. Tatoverings tuscher, gymnastikringe til loftet eller udendørs, en rebstige til loftet el udendørs, sminkedukke, gymnastikvimpel,bobles rullebræt, . (Jeg har meget fysisk aktive piger, som du kan se😊)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Lego er et kæmpe hit hos min 4-årige (dreng). Han er så optaget af det, at han hverken har tid til at spise eller sove. Der er meget lego for piger også. Tror faktisk også der er noget med frost, hvis det er hittet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan godt være, at det falder lidt uden for kategori, men når vi har piger på den alder med hjemme, plejer de at være ret vilde med Beyblades.

  Alternativt: Gode tusser til sten, rulleskøjter/skateboard, stylter, sætterkasse med et par opstartssamleobjekter, som hun selv kan brygge videre på, børne-neglelak/ansigtsmaling af anstændig kvalitet, noget til selv at spille musik på (altså, et eller andet til cd’er), et stort spejl, spil (fx. Vildkatten, Kalaha, fortælleterninger, børneyatzy eller nogle af legos brætspil) eller måske noget af det håndarbejde, man kan få til børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min datter (4 år til november) leget rigtig meget med Sylvanian, som jeg kan se andre også foreslår. Derudover er hun rigtig glad for at klæde sig ud, men det har Ane vist også en forkærlighed for og derfor rigeligt udstyr til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil også foreslå sylvanien family dyr/ hus. Eller playmobil.
  Hvis hun er til bamser er Build a Bear også en mulighed.
  Tjek evt den blå avis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En indendørs hoppeborg.
  En pony.
  En popcornmaskine.
  En mand der giver snurrerundt-ture 3 gange i timen.

  Håber I finder på noget godt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie E.

  Jeg har selv en pige, der fylder 4 i august. Siden hun blev 3 har alt med LEGO Friends været et hit (vi bygger det, hun leger rollelege). Måske er det en ide? Fx temaet om DC Superheroes. Her er hun også gået fra at idolisere Elsa og Anna til Wonder Woman. Det er godt med lidt forandring og med en pigevinkel på superhelteuniverset. Så måske kan en Wonder Woman-Barbie være et hit hos Ane?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et legehus, og har hun det så ting til hendes hus (nye gardiner og en dug, puder, møbler, udstyr div.)

  Frost senge sæt?

  Sylvania figure og hus m.m.

  En flot kist/kuffert med udklædning tøj (gå amok i en genbrugs butik)

  Et legekøkken

  Hvis hun er begyndt at vise interesse for bogstaver og tal, nogle af de tidlige leg og lær bøger, sammen med farveblyanter ectra.

  Er hun til ude leg så en børne venlig fjernstyret bil

  Trylletusser og et tegne hæfte (hvis de tusser stadig findes)

  Bondegårdsferie af den lækre slags feks scheilch og en gård.

  Puslespil

  Gynge, sandkasse eller klatrestativ…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  E fyldte 5 for en måned siden – han fik to marsvin = stor lykke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Sofia fik en trampolin, kæmpe succes! Godt nok ikke på hendes værelse, som Ane ønsker sig, men selv i haven bragte den lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode råd til dig, der renoverer