Gode idéer søges:)

Hvor fingerbøllet bor…

Jeg fandt i weekenden en gammel sætterkasse på et loppemarked. Og da jeg ligger inde med lidt for mange små tapetrester, måtte den naturligvis med hjem. Nu har mine fingerbøl fået et fint hjem:)

Og så til noget helt andet. Jeg har været heldig. Altså sådan rigtig heldig. Retro stoffer har fundet vej til mig. “Har du været på loppemarked?” vil nogle sikkert spørge. Andre “har du været i genbrugsen?” Næ nej, trommehvirvel mine damer og herrer …. jeg har været i …….. storskrald!!! Maria Månestråle er som nævnt tidligere flyttet tilbage til Nørrebro, hvor der øjensynligt vokser retro tekstiler i kælderens storskralderum. Slet ikke dårligt, siger jeg nok bare lige!

   

11 kommentarer

 • Jeg har stadig to sæt af det lilla som vi bruger…..det holder jo endnu *gg*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, container- guf er bare det bedste! Ting bliver bare på en eller anden måde federe når de er gratis:) Og jeg indrømmer gerne, at jeg cykler nabolaget tyndt de dage, hvor der bliver sat storskrald ud!
  Det lyder da også som noget af et fund, du gjorde der. Tænk at man ikke afleverer det i genbrugsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, Marthe:) Jeg er også rigtig glad for den! Og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at den IKKE sku' males hvid!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:) Ja, det tog sin tid! Men Fyrsten lod sig heldigvis ikke genere af, at jeg hev hele molevitten med ind foran tv'et:) Uh ja, jeg tænker også ofte på alt det skønne børnesengetøj der er på billeder fra mig og min søsters barndom, og som nu bare er væk:(
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:) Og ja, det kan også undre mig. Men skønt for sådan nogle som mig, der gerne springer på hovedet i 'skraldet':)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det havde nu ellers været smart, hvis man ku' købe et 'sættekasse-kit'. De sælger dog rester til billige penge i Retro Villa, tror dog kun det er i den fysiske shop.
  Har sendt dig en mail:)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn, skøn sættekasse.

  Container-guf… I looooove it! Det er altså bare det bedste. Jeg kan stadig glæde mig over, da jeg for et år siden fandt 4sække med børnetøj der enten var fine, dyre mærker eller hjemmesyet og ikke EN eneste plet på noget af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Elisabeth
  Super gode fund du har gjort dig 🙂 Der har du været heldig!

  Jeg er helt vild med din sættekasse! Kunne tænke mig en sådan en selv, og jeg ELSKER den i den fine naturfarve! 😀

  Smil fra Marthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sættekassen er så smuk, så smuk – du må da være et tålmodigt menneske med alle de små rum:-)

  Hvad er det dog for mennesker der smider den slags stof ud? (sådan noget har min mor også gjort og jeg får det dårligt hver gang jeg tænker på det!).
  K.h.
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • så flot sætterkasse!!!
  også rigtig flotte stoffer!!!- ufatteligt hvad der bliver smidt ud 😀

  -muabi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldige dig!! 🙂

  Og hvor er sættekassen fin. Jeg vil rigtig gerne lave en til Sigurd, men synes bare der skal så mange forskellige små stykker tapet til, at det lykkedes nok aldrig. For det bliver en dyr affære når man skal ud og købe så mange store stykker, for at få små. Man kan jo ikke bare købe i sættekasse str. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode idéer søges:)